Nike Eksklusivt For Medlemmer

Nike Eksklusivt For Medlemmer

Nike Eksklusivt For Medlemmer - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

LOS ANGELES/SE og HØR: Selvom Demis Moores karriere ligger i ruiner, har hun aldrig haft større stjernenykker, Det fortæller en TV-chef i dagens udgave af dagbladet, New York Post, Det var nemlig meningen, at 53-årige Moore skulle have haft et TV-comeback til efteråret, Men de planer har hun selv ødelagt, Hun skulle have været stjernen i den nye serie, "Ten Days In the Valley" - men da hun fandt ud af, at serien gik fra kabel-TV til almindeligt TV (ABC), så skred hun, 2010'erne nike eksklusivt for medlemmer kaldes "TV-seriernes gyldne årti" i USA, fordi så mange anerkendte skuespiller efterhånden søger væk fra det store lærred til det lille lærred.  Klasseeksemplet er Matthew McConaughey der vandt en Oscar for filmen "Dallas Buyers Club", samtidig med at han også havde hovedrollen i HBO-serien "True Detective" på TV..

McConaughey startede en trend og flere og flere "A-liste"-skuespillere begyndte at poppe op i TV-serier, Men der er stor forskel på nike eksklusivt for medlemmer hvilken kanal, man søger mod, "Snob-effekten" hersker i Hollywood, og det er stadig ikke rigtig fint at være i TV-serier på almindelige TV-kanaler som ABC og NBC, som i Danmark ville svare til TV2 og TV3, Derfor droppede Demi at medvirke i serien, siger kilden, Det er ellers rigtig lang tid siden, at Demi har haft succes med sin skuespillerkarriere, Man husker hende stadig bedst for sine 90'er film som "Ghost" og "G.I, Jane" - og det er rigtig, rigtig mange år side..

Demi Moore erstattes af skuespilleren Kyra Sedgwick og det synes ABC at være pænt tilfredse med - Folk er ligeglade med Demi, Kyra er en meget bedre skuespiller siger ABC-kilden til avisen New York Post, Se galleri af Demi her gennem årene her: Galleri: Demi Moores forvandling nike eksklusivt for medlemmer Hun blev født som Demi Gene Guynes den 11, november 1962, Trods en ustabil opvækst med alkohol i hjemmet og en voldelig stedfar, der ender med at tage livet af sig selv, skal Demi Moore gå hen og blive en af Hollywoods mest eftertragtede skuespillere. (Foto: All Over).

1 / 11 Lidt fylde i kinderne, men det skal snart forsvinde. Året er 1978 og Demi Moore er droppet ud af gymnasiet.(Foto: All Over) 2 / 11 I 1982 får hun en rolle i serien "General Hospital". Lønnen bruger hun på kokain og fester. (Foto: All Over) 3 / 11 4 / 11 I 1989 er Demi Moore en stor stjerne. Hun slog igenem i filmen "St. Elmo's Fire" fire år tidligere, hvor hun til at starte med bliver smidt ud af produktionen, fordi hun møder op til optagelserne påvirket af stoffer. Hun tager på afvænning, får en chance mere og får sit store gennembrud. (Foto: All Over)

5 / 11 En korthåret udgave af Demi Moore er en sjældenhed, (Foto: All Over) 6 / 11 Hun måtte lade håret for at spille sej soldat i G.I, Jane, Til gengæld fik hun 11 millioner dollars for ulejligheden, (Foto: All Over) 7 / 11 8 / 11 I 2003 har hun rundet de 40 og er smukkere end nogensinde, Det er nike eksklusivt for medlemmer også året, hvor hun begynder at date Ashton Kutcher, (Foto: All Over) 9 / 11 Hun har født tre børn, skovler millioner ind for filmroller og har cementeret sin position som en af Hollywoods lækreste kvinder, (Foto: All Over).

10 / 11 Bruddet med Ashton Kutcher er en realitet. Hans utroskab tog livet af Demi Moores tredje ægteskab. Hun er netop rundet de 50, men mon ikke hun snart har en ny bejler under armen. (Foto: All Over) 11 / 11 Galleri: Demi Moores forvandling Læs også Demi Moore i chok efter pool-ulykke Læs mere om Demi Moore

Bølgerne gik højt i aftenens afsnit af Paradise Hotel 2016, Zombie-feberen havde gjort alle kulrede, og i forvirringen kunne Joaquin ”Krudte” Martinez bestemt ikke forstå, at det pludselig var ham, som røg i fare, - og siden røg helt ud af Paradise Hotel 2016, Læs også Nu knalder de i "Paradise Hotel" Det forstod Kasper Madvig Klausen ikke meget af, - "Krudte” og jeg er for længst blevet gode venner igen, og han er uden tvivl en af mine bedste kammerater! - ”Krudte”, som jeg har forstået på ham, bliver sur, fordi jeg nike eksklusivt for medlemmer ikke går med til, at han skal have modgiften..

Læs også Paradise-piger onanerer sammen - Han mente, han ikke selv kunne gøre noget ved, at han blev smittet, hvor jeg derimod lavede en tanketorsk, - I sidste ende havde vi en aftale om, at kom det til stykket, at vi stod overfor hinanden, så måtte man kæmpe sin egen sag - den vinder jeg og kan ikke gøre mere derfra, nike eksklusivt for medlemmer siger Kasper til SE og HØR, Joaquin vælger et ægte politikersvar, Læs også Mr, Paradise Hotel 2016: Patrick var min favorit - Jeg har ikke nogen holdning til, at Kasper ikke forstår, hvorfor jeg er sur..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *