Nike Flyknit

Nike Flyknit

Nike Flyknit - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Klokken seks ringer vækkeuret, og så er det bare ud af fjerene og i gang. Ikke just en en retrætetilværelse, medmindre man da hedder Ida Davidsen, nike flyknit For hende er det lykken, for som hendes søn Oscar Davidsen siger: ”Sådan er det jo med gamle cirkusheste”, Selv siger hun, at alting går så langsomt efterhånden, at hun er nødt til at begynde dagen tidligt for at nå det hele, – Jeg skal jo gå med min lille hund Dusty, inden jeg skal på arbejde. Det sætter hele det gamle system i sving, Ellers er jeg stiv som en pind, siger hun..

Hun har arbejdet, siden hun som skoletræt og nike flyknit ordblind 14-årig gik ud af skolen og kom i lære som smørrebrødsjomfru.  Ikke hos sin far Oscar Davidsen, men rundtomkring i hele verden, så ballasten var i orden, da hun endelig landede hjemme igen, Artiklen fortsætter under billedet.., Det er ikke til at se det, men Ida hævder, hun er blevet langsommere med årene, (Foto: Dan Mariegaard) I dag møder hun stadig op på job ved titiden og går først hjem omkring kl, 14-15..

Rejerne skal jo pilles – sommetider op til 20 kilo – og tjept går det, så helt holder nike flyknit hendes udsagn om langsommelighed ikke stik, Hjemme igen er det tid til en slapper, hvis da ikke børnebørnene kommer på visit, – Min dør er altid åben for mine børnebørn, siger hun. Det giver ofte en del trafik, for hele familien bor i bogstavelig forstand oven på hinanden.  Øverst Idas datter Mia med sønnerne Ditlev og Aksel på 16 og 18 år, I midten Ida med shihtzuen Dusty, og i bunden søn og svigerdatter Oscar og Britt med Sofie og Alexander på 8 og 12 år. .

Læs også Ida Davidsen får tæsk af madanmelder Læs også Ida Davidsen: Jeg vandt over mor Giver gode råd – Jeg føler mig meget privilegeret. Jeg kan faktisk ikke forestille mig et bedre liv, siger hun.  Planer om at drosle ned er en by i Rusland, for folk er stadig glade for at se hende i restauranten, og sønnen Oscar, som nu ejer restauranten, er ikke bleg for at tage hende med på råd. – Det ville da være dumt andet. Vi har mange ældre gæster, og dem har dronning Ida, som jeg kalder hende, nok mere føling med end jeg, siger han. 

Artiklen fortsætter under billedet.., Den gamle smørrebrødsseddel bliver stadig trykt, men kun som souvenir, og smørrebrødet er heller ikke længere udstillet i montre, (Foto: Dan Mariegaard) Læs nike flyknit også Ida Davidsen: Voldsomt aldersramt Læs også Så mange millioner tjener Bagedyst-dommer Det er heller ikke alt, der ruller langsommere i Idas årer i takt med årenes fremmarch, Tværtimod.  – Tårekanalerne er blevet mere aktive, siger hun og beviser det nærmest som på tælling, da hun skal fortælle om, da hun blev ridder af Dannebrog. Ida bærer rosetten, der pryder hendes uniform, hver dag..

– Ja, nu tuder jeg. Det er jo det, jeg siger. Jeg bliver så rørt. Men det er også en stor ting i mit liv. Jeg har rejst verden rundt og råbt og skreget om dansk smørrebrød, og så er det altså fantastisk, at nogen synes, man har gjort sig fortjent til den hæder, siger hun.  Selve 80-års-dagen fejres i familiens skød, men dagen derpå er der reception for forretningsforbindelser og venner af huset. Se interviewet med Ida Davidsen herunder:

Fodboldspilleren Nicki Bille og modellen Lykke May er ikke længere et par.  Det skriver fodboldspilleren nu på Facebook.  - Lykke og jeg er blevet nike flyknit enige om at gå hver til sit, Jeg ønsker ikke at gå i yderligere detaljer og håber også at i vil respektere dette, skriver han på det sociale medie, Læs også Lykke May: Jylland var eksotisk for mig Det er kun et år siden, at de to flyttede sammen i Esbjerg, hvor Nicki spiller fodbold, Undervejs i deres forhold er Lykke May blevet gjort til grin på nettet, efter at hun og Nicki gav et lidt uheldigt interview til TV3 Sport. .

Læs også Lykke May: Kunne ikke se på mig selv Eksparret ønsker ikke at udtale sig om bruddet, men Nicki skriver på Facebook, at han nu vil fokusere på sine venner og familie, Lykke May har tidligere dannet par med kunstneren Julian Schnabel, som hun fik sønnen Shooter Sandhed med i 2013.  Læs også Lykke May: Nu som junkie Nicki Bille skriver på Facebook, at han og Lykke May ikke længere er kærester, nike flyknit (Foto: All Over) Se hele Nicki Billes besked på Facebook her, Læs mere om Nicki Bille Lykke May.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *