Nike Footway

Nike Footway

Nike Footway - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Britt Bendixen havnede sidste fredag i et regulært stormvejr, efter at hun kom med en noget hård kommentar til nydanseren René Holten Poulsen i "Vild med dans", nike footway - Jeg har hele tiden troet, at du var en højtbegavet mand, Men hvis du ikke kan lære at danse bedre på en uge, er du ikke så begavet, som jeg troede, lød det fra Britt Bendixen til René Holten Poulsen, Ordene vakte vrede hos tusindvis af danskere, der krævede ”Vild med dans”-dommeren fyret øjeblikket, Britt Bendixen undskyldte og trak sine hårde ord i land – og det gjorde hun igen i aften, da René Holten Poulsen havde været på gulvet med sin cha-cha-cha..

Efter at have rost hans evner som cha-cha-cha-danser havde Britt Bendixen også behov for at sige undskyld på direkte TV: - René… jeg må også lige sige: Den måde, du turnerede din jive på var bedre end den måde jeg turnerede min bemærkning på i sidste uge, nike footway Jeg beklager endnu engang, lød det fra Britt Bendixen fredag aften, "Vild med dans"-deltagerne 2017 Skuespilleren Iben Hjejle var den første deltager, der blev afsløret til årets udgave af "Vild med dans", (Foto: All Over) 1 / 15.

Lucas Hansen, der spillede "Bimse" i TV-serien "Bedrag" er også klar, STEMT UD I PROGRAM 3, Foto: Dan Mariegaard 2 / 15 Kokken Dak Laddaporn skal også deltage i "Vild med dans", Foto: Polfoto 3 / nike footway 15 4 / 15 Håndboldspilleren Daniel Svensson bliver et af årets sportsnavne i "Vild med dans", Foto: All Over Press 5 / 15 Sofie Lassen-Kahlke kommer også til at svinge hofterne på dansegulvet, (Foto: All Over) 6 / 15 Jokeren har efter flere års forespørgsler sagt ja til "Vild med dans", STEMT UD I PROGRAM 4..

Foto: All Over Press 7 / 15 8 / 15 For første gange noglesinde skal en YouTuber være med i "Vild med Dans", når Julia Sofia Astrup går på dansegulvet. Foto: Privat/Julia Sofia Aastrup 9 / 15 Roeren René Holten Poulsen trækker i sit stiveste puds, når han til efteråret deltager i "Vild med dans". STEMT UD I PROGRAM 6. Foto: Thomas Laursen 10 / 15 Svømmepigen Mie Ø. Nielsen skal også på dansegulvet. STEMT UD I PROGRAM SEKS. Foto: All Over 11 / 15 12 / 15

TV-værten Christian Müller Bækgaard skal også på dansegulvet, STEMT UD I PROGRAM 1, (Foto: All Over) 13 / 15 nike footway Komikeren Ane Høgsberg bliver det ene sjove islæt i årets "Vild med dans", UDE I PROGRAM 2, Foto, TV 2 14 / 15 Simon Jul skal også en tur på dansegulvet, STEMT UD I PROGRAM 5, (Foto: Thomas Laursen) 15 / 15 "Vild med dans"-deltagerne 2017.

I sidste uge fejrede Kat Stephie Holst udgivelsen af sin nye single med et brag af en fest på natklubben ZEN i det indre København. Singlen "Uforbederlig" er endda ledsaget af en smuk video, hvor den velproportionerede sangerinde synger, danser og vrider sig til det måske kommende pop-hit. Kat Stephie: Glad for sine bryster Og så har Kat endda lavet en ekstra video, hvor publikum kommer med bag optagelserne og får et helt unikt indblik i, hvordan sådan en video bliver til. Dertil kommer selvfølgelig, at publikum kommer ekstra tæt på den smukke sangerinde. Se "KAT STEPHIE - Uforbederlig - Behind the scenes" Her: Kat Stephie: Sexet sang

Pigerne skriger og hviner, når de ser ham, Nogle begynder at græde, Og så er der endda dem, der hyperventilerer så meget, at de nærmest kollapser for øjnene af ham, Ja, det er bestemt ingen hemmelighed, at Christopher har dedikerede fans – og fans der er så vilde med ham, at de nærmest ikke kan være i sig selv, når de møder ham, Du kan se billeder af nike footway popcharmøren i det store galleri nederst i artiklen, I et interview med Ekstra Bladet fortæller Christopher, at han synes, det er en smule underligt, at hans fans er SÅ vilde med ham..

- Jeg ved sgu stadig ikke, hvordan jeg skal forholde mig til en pige, der står og hyperventilerer, fordi hun ser mig, Eller græder selvom hun har set mig 30 gang før, nike footway siger han til Ekstra Bladet og tilføjer: - Mest af alt synes jeg nok bare, at det er underligt, for jeg har aldrig selv har været fan af nogen på den måde, Jeg kan seriøst ikke komme i tanke om nogen, der kunne give mig høj puls bare, fordi de var i nærheden… måske Messi, Men det ville jo ikke være hysterisk på den måde, siger Christopher til avisen..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *