Nike Home

Nike Home

Nike Home - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Sidst i 2013 bliver prins Henrik opereret for kuskefingre. Desuden har Henrik problemer med knæ og balance og har i mange år været plaget af gigtsygdommen podagra, Og så nike home er der jo lige det berømte influenzaudbrud til hustruens 75-års fødselsdag.  Læs hele historien om prins Henrik i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.  Læs mere om Prins Henrik.

Da Mia Lyhne for nogle uger siden afslørede sin nye hårfarve på den nike home røde løber, var hun meget hemmelighedsfuld omkring årsagen til det drastiske skift, Nu er det kommet frem, hvorfor hun vinkede farvel til det mørke look, Læs også: Mia Lyhne: Troede hun var dværg Afblegningen er en del af hendes karakter i en ny satire-serie på DR2, der hedder 'A-Klassen', Her spiller hun chef for et jobcenter, Serien tager udgangspunkt på et jobcenter, hvor man følger medarbejderne og kursisterne igennem et 8-ugers jobkursus, Læs også: Mia Lyhne: Fortryder intet 'Vi er med til rådighedssamtaler og absurde optrin på 8-ugers-kurset 'Next stop job', hvor den velmenende sagsbehandler Ken - 'Ken(d) dig selv', som han i bedste pseudo-coach-stil prædiker - uden det store held forsøger at få folk i arbejde', lyder det i en pressemeddelelse fra kanalen..

Stine Kronborg poserer topløs på stranden i fræk billedserie, som hun håber vil skaffe hende en vinderplads i konkurrencen Miss Picture Perfect, der er sponsoreret af showgirl-konkurrencen Miss Nude Sydney 2012, Læs også : De forbudte billeder Sidste år stillede frækkerten op i Miss Nude Sydney 2011 og vandt titlen "Hottie Of The Year", Denne gang håber Stine på, at folk vil stemme på hende i online-konkurrencen Miss Picture Perfect, så hun kan vinde en masse fede præmier, Og nerver er der masser af, selv om hun vandt en fornem titel sidste år, "Arghhhhh er ved at blive nervøs...", skriver hun på Facebook, Læs også : Ny fræk Kronborg-video I forbindelse med konkurrencen er Stine også blevet bedt om at svare på, hvordan en fyr får hendes opmærksomhed, Til det lyder det kinky svar: "God øjenkontakt med magt bag, og et sødt smil.., og så er nike home han bare nødt til at behandle mig som en prinsesse, og jeg vil spinde som en missekat!", Læs hvad Stine ellers siger og se billedserien med den topløse danser her!.

Der er sket meget siden Danny Kool hittede med sange som "Senorita" og "Mig og min bror".  Dengang var han nemlig bare en lille purk på 12 år, men i dag er han en voksen mand på 31 år.  Han ved da også godt, at de unge måske ikke helt ved, hvem han er, og det spiller hans nye single "Spørg din søster" da også på.  - Vi prøver at tage lidt pis på det. De unge ved ikke, hvem jeg er, fordi der er gået så mange år. Så hvis du ikke ved, hvem jeg er, kan du altid spørge din storesøster, har Danny sagt til Jyllands-Posten. 

Læs også Danny Kool gør comeback Selvom det er mange år siden, at Danny sidst hittede, så er det de samme festlige rytmer, som han forsøger sig med igen.  – Danny Kool var festlig musik med friske rytmer, Det er den sound, jeg gerne vil give til danskerne igen, Sangen er sjov og rammer meget den nike home stil, som hitter i radioen i øjeblikket, Så jeg er meget spændt på, hvordan min sang bliver taget imod, fortæller Daniel Sørensen til MY DAILY SPACE, Læs også Danny Kool åbner burgerrestaurant.

Igennem 10 år har Joan Divine delt ud af sine herligheder til sit danske publikum, og nu er turen så kommet til udlandet. Den danske frækkert er nemlig månedens playmate i det litauiske Playboy. Og for den storbarmede blondine er det en hed drøm, der endelig er gået i opfyldelse. - Det betyder så meget for mig. Jeg har arbejdet som model i 10 år i både Ekstra Bladet og SE og HØR, men jeg har altid drømt om at komme i Playboy. Læs også: Joan Divine: Ikke noget frækt til soldaterne Det er vildt, at den drøm endelig går i opfyldelse, siger en glad og stolt Joan Divine til seoghør.dk. Hun er kun den 5 dansker, der får den ærefulde titel af Playmate of the month, og hun håber på, at hun snart kan folde sig mere ud på den anden side af Atlanten. Se også Joan Divine som SE og HØR-pige - Jeg planlægger en tur til USA i sensommeren, hvor jeg skal mødes med nogle forskellige fotografer. Jeg drømmer helt sikkert om at komme i nogle flere blade derovre. Markedet er jo meget større derovre. Joan Divine poserer i Playboy (Foto: samsoephotography)

Er du vild med Dave Grohl og resten af rockgruppen Foo Fighters? Og kan du heller ikke modstå den britiske TV-vært James Corden og hans populære Carpool Karaokes? Ja, så skal du bruge knap 13 minutter på at se denne fantastiske video, Læs også Usher deler ud af sine dance moves i "Carpool karaoke" Læs også Linkin Park-forsanger filmede "Carpool Karaoke" før sin død Foo Fighters er nemlig de seneste kendisser til at nike home gæste James Cordens Carpool Karaoke, og det er der som altid kommet en fantastisk video ud af..

Udover at synge nogle af deres allerstørste hits fortæller forsanger Dave Grohl (der har en fortid som trommeslager i Nirvana) samt Taylor Hawkins, Nate Mendel, nike home Chris Shiflett og Pat Smear også røverhistorier fra deres tid i det populære rockband, Læs også Harry Styles i sin helt egen Carpool Karaoke Læs også Alt det bedste fra "Carpool Karaoke" samlet i en video Blandt andet fortæller forsanger Dave Grohl om den famøse koncert i Gøteborg i juni 2015, hvor han pludselig væltede ned fra scenekanten og kom så voldsomt til skade, at han brækkede benet..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *