Nike Hurley

Nike Hurley

Nike Hurley - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Humøret stiger, så snart man træder ind i stuen hos Jytte Abildstrøm, Den 82-årige skuespiller og meget mere er simpelthen godt selskab, når hun over en kop kornkaffe fortæller anekdoter fra et langt liv i underholdningens tjeneste, Men Jytte har også alvorlige ting på programmet, Ikke med løftede pegefingre, men med et positivt sind og tålmodighed vil hun gerne minde os om, at vi skal passe på moder Jord, – Nogle nike hurley gange bliver jeg bare så nervøs for de kommende generationer, siger Jytte, så hendes bekymring kan ses i det ellers så hjertelige ansigt..

Stuen er fyldt med effekter fra hendes teaterverden, men også bøger og opslagsværker om økologi og bæredygtige boformer, Jytte flyttede selv ind i seniorafdelingen i Danmarks største økologiske bofællesskab Munksøgård ved Roskilde i 2000, Hendes søn Lars var med til at etablere stedet, Her er kompostering, opsamling af regnvand, solceller og pillefyr nøgleordene, – Vi tænker over, hvordan vi dyrker jorden, hvad vi sender i luften, og hvordan vi vasker både tøj og kop, Mange opfindelser er slet ikke til glæde for moder Jord, men vi må hjælpes ad, Bonden er jo forført med maskiner og kemi, og nike hurley nu kan vi mærke konsekvenserne, siger Abildstrøm, mens vi slentrer ned mod de fælles nyttehaver..

Se den sjove video øverst i artiklen, Jytte viser med glæde afgrøderne, men deltager ikke længere i det hårde havearbejde, – Det gør dem, som kan, Men jeg elsker at plukke bær, ribs og solbær, Der er så nike hurley stor hjælpsomhed på det her sted, Nogle klipper grene, andre står for snerydning, og nogle passer dyrene, Omkring tre gange om ugen spiser jeg sammen med de andre i fælleshuset, Og når jeg kan, er jeg med til at dække bord eller vaske op, smiler Jytte, Mens mor altså flyttede ind på Munksøgård, så har Lars netop bygget et økohus andetsteds..

– Jeg husker tydeligt den dag, han kom hjem i 1972. Han var 11 år og sagde til sin far og mig: ”Nu tager I jer sammen, Gentofte Sø er død”. Han var blevet miljøaktivist, griner Jytte. Se den sjove video øverst i artiklen. Læs mere om Jytte Abildstrøm

Irina Babenkos Facebook-profil bugner med masser af date-tilbud fra håbefulde mænd, der vil invitere hende på en uforglemmelig Valentines Day-date, - Da jeg stod op og så min indbakke, var der allerede en masse invitationer, Og nu popper der hele tiden beskeder op med et par minutters mellemrum hele tiden, fortæller hun til seoghør.dk, IRINA: NU TÆNDER HUN PÅ PIGER Og selvom det kunne lyde som enhver piges drøm med alt den opmærksomhed, så er den tidligere skøjteprinsesse kold som den is hun stod på: - Alle de søde invitationer har faktisk bare gjort, at jeg savner min kæreste endnu mere, Han er desværre ikke i landet, så vi ses ikke i aften, Det er jeg rigtig ærgerlig over, Hvis vi havde været sammen, så havde det nok været en aften med film eller serier på sofaen mens han holder om mig, for det er den perfekte aften for mig, når det bare er mig og ham, Vi er så forelskede at det er nike hurley lidt kvalmende, siger hun og griner, DIVA-IRINA: SE HENDE SNAVE MED RAPPER - I stedet tager jeg ud med Helene (Ladegaard, Kendt fra For lækker til love og divaer i junglen), Det bliver bare en rigtig pigeaften, Vi skal ikke fejre Valentines på nogen måde, Jeg elsker ellers Valentines Day, fordi jeg faktisk er meget romantisk anlagt, fortæller hun, For tiden er Irina Babenko er en af personerne man følger i DR3's program 'Selvoptaget', hvor danske realitystjerner filmer dem selv og deres liv..

Da Mikkel Hansen og resten af det danske herrelandshold i håndbold for nylig sejrede i EM-finalen i Serbien fejrede de det med manér i de følgende timer. Men festen i Serbien var intet imod det drukgilde, spillerne holdt, da de var hjemvendt til Danmark. Med Mikkel Hansen i spidsen turede håndbolddrengene og deres venner og kærester ud i den københavnske nat efter fejring på Rådhuset. Den våde fest foregik på Remees natklub ZEN, og her tyllede unge hr. Hansen drinks i samme hastighed og med samme intensitet, som man ser ham drikke vand under en håndboldkamp. Læs også: Mikkel Hansen: Festede med mystisk blondine Og det betød, at han allerede tidligt på aftenen begyndte at ramme ved siden af, når han skænkede op af guld Moët-champagne til sig selv og vennerne. Da promillen for alvor havde meldt sig, og musikken bød på sambarytmer, dansede Mikkel for og rystede brystkasse og bagdel for kammeraterne, hvorefter de high-fivede og gav kærlige knytnæveslag på hinandens overkroppe. Læs også: Mikkel Hansen: Elendig taber Til sidst begyndte Hansens hår også at hænge ned foran ansigtet, mens hatten havde svært ved at blive på hovedet. Og så ville boldgeniets karakteristiske mund bare ikke lukke sig. Sammen med sine venner og holdkammerater var Hansen med til at lukke ZEN sent på natten, og gav Mikkel Hansen den ærefulde titel som ''Ugens brandert'. Mikkel Hansen uddelte også kys til en lokal brunette under festen i Serbien, natten efter EM-sejren for et par uger siden (Foto: Privat)... men ikke alt syntes at falde i gulddrengens smag på Balkan-kanterne (Foto: Privat)... og så er det jo godt, at man kan komme hjem i vante rammer på ZEN i København, og holde guldfest til den lyse morgen - og med en kæmpebrandert til følge (Foto: All Over)

Når tingene bliver lidt for alvorlige, kan det en gang imellem være svært at holde grinet tilbage, Mange har derfor også prøvet at bryde ud i latter på de mest upassende tidspunkter, og landets komikere er ingen undtagelse, Komikeren Linda P, fortæller, at hun har svært ved at lade være med at grine, når folk kommer til skade, - Jeg har lige været i sommerhus med min mor, hvor hun brændte sig enormt meget i nike hurley panden, Der grinede jeg lidt, Oftest kan det komme til at fremstå som om, at jeg er lidt ondskabsfuld, men det er jeg ikke, griner Linda P..

Torben Chris indrømmer også, at han ofte kommer til at grine, når han ikke må, eller hvis tingene er alvorlige, Det er dog ikke et udtryk for, at han er ligeglad med det, der foregår, - Min storebror og jeg fik et kæmpe grineflip til min farfars begravelse, Det var virkelig ikke særligt passende, Det var helt forfærdeligt og ikke særligt rutineret, Det værste var, at det næsten tog et kvarter, før nike hurley vi kunne komme videre, Det var pinligt, siger Torben Chris, Komikeren Tobias Dybvad må også erkende, at det kan være svært at lade være med at grine, hvis man virkelig ikke må..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *