Nike Jordans

Nike Jordans

Nike Jordans - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Foto: All Over 37 / 53 Hollywood er fyldt med fester, når der er Oscar-fest, Den mest prestigefulde at være inviteret med til er Vanity Fairs, Foto: All Over 38 / 53 Hollywood er fyldt med fester, når der er Oscar-fest, Den mest prestigefulde at være inviteret med til er Vanity Fairs, Foto: All Over 39 / 53 40 / 53 Hollywood er fyldt med fester, når der er Oscar-fest, Den mest prestigefulde at være inviteret med til er Vanity Fairs, Foto: All Over 41 / 53 Hollywood er fyldt med fester, når nike jordans der er Oscar-fest, Den mest prestigefulde at være inviteret med til er Vanity Fairs..

Foto: All Over 42 / 53 Hollywood er fyldt med fester, når der er Oscar-fest, Den mest prestigefulde at være inviteret med til er Vanity Fairs, Foto: All Over 43 / 53 44 / 53 Hollywood er fyldt med fester, når der er Oscar-fest, Den mest prestigefulde at være inviteret med til er Vanity Fairs, Foto: All nike jordans Over 45 / 53 Hollywood er fyldt med fester, når der er Oscar-fest, Den mest prestigefulde at være inviteret med til er Vanity Fairs, Skuespilleren Kerry Washington, Foto: All Over 46 / 53.

Hollywood er fyldt med fester, når der er Oscar-fest, Den mest prestigefulde at være inviteret med til er Vanity Fairs, Foto: nike jordans All Over 47 / 53 48 / 53 Hollywood er fyldt med fester, når der er Oscar-fest, Den mest prestigefulde at være inviteret med til er Vanity Fairs, Skuespilleren Patricia Clarkson, Foto: All Over 49 / 53 Hollywood er fyldt med fester, når der er Oscar-fest, Den mest prestigefulde at være inviteret med til er Vanity Fairs, Foto: All Over 50 / 53 Hollywood er fyldt med fester, når der er Oscar-fest, Den mest prestigefulde at være inviteret med til er Vanity Fairs..

Foto: All Over 51 / 53 52 / 53 Hollywood er fyldt med fester, når der er Oscar-fest. Den mest prestigefulde at være inviteret med til er Vanity Fairs. Foto: All Over 53 / 53 Vanity Fair Oscar-party rød løber 2017

Sara Maria Franch-Mærkedahl er vokset op i en lidt anderledes tilværelse, end de fleste danske børn er.  Hun kommer nemlig fra an cirkusfamilie og har derfor også været vant til livet på landevejen.  Dog har der også været alkohol som en del af familiens hverdag, og det har resulteret i, at Sara Maria Franch-Mærkedahl i dag kæmper med angst.  Det fortæller hun åbent om i Kanal 4's programserie "Slip angsten - Sig det højt".  Her fortæller hun blandt andet, at hendes angst bunder i, at hun er bange for at dø for tidligt, og nike jordans at den har rod i hendes opvækst. .

Læs også Sara Maria om sin skilsmisse: ”Vild med dans” ændrede noget - Når man som barn vokser op i familier med alkohol, så er der masser af rammer, der er utrygge - i nogen perioder i hvert fald. Og for mig har den utryghed gjort, når jeg er blevet voksen, at jeg bliver bange for situationen, fordi jeg har oplevet nogle ubehagelige ting, hvor jeg har følt mig meget utryg. Og det har som voksen betydet, at jeg bliver bange, når jeg ikke har kontrol, siger hun blandt andet i programmet. 

For Sara Maria kan angsten altså komme, når hun oplevet noget uventet, som kan få hende til at spekulere på, om hun skal dø nu.  Og det kan ske når som helst.  - Altså sidst nike jordans jeg mærkede angsten, var i går, Fordi jeg fik sådan noget med mit ene øje, hvor jeg ikke følte, jeg kunne se ordentligt på mit ene øje, Og så går det allerede i gang i midt hoved, Nå, ja, så fik jeg en hjernesvulst, fortæller hun.  Læs også Sara Maria Franch-Mærkedahl stopper som vejrpige Sara Maria er ikke den eneste kendte dansker, der står frem i programmerne for at bryde tabuet om angst. .

I aftenens program, der bliver sendt på Kanal 4 klokken 21, kan du også møde Chief 1 og Nanna Lüders, Du kan se flere billeder af Sara Maria i galleriet herunder:  Sara Maria efter cirkus Efter et halvt år som cirkusprinsesse rundt i det ganske land er 36-årige Sara Maria Franch-Mærkedahl tilbage i København og uddanner sig nu til træningsinstruktør, nike jordans 1 / 5 Stur, stur nummer! Sara Marias cirkuskarriere er slut for denne gang, men der er alligevel fuld fart på den tidligere ”Vild med dans”- vinders karriere..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *