Nike Modesko

Nike Modesko

Nike Modesko - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Da britiske Shannon Everett tilbage i september gik i fødslen, var hun tæt på at miste livet, Den 22-årige brite, fra Cwmbran i det sydøstlige Wales, endte i koma, da hun blev ramt af en livstruende tilstand kaldet fostervandsemboli under fødslen af sønnen Nico, Fostervandet kom over i Shannons blodbane, hvilket er en yderst livstruende tilstand, I et desperat forsøg på at redde hendes liv blev den 22-årige kvinde lagt i kunstigt koma – men da hun vågnede op to uger siden, havde hun ingen idé om, hvem hendes mand eller børn var, Hun troede i stedet, nike modesko at hun var 13 år gammel..

Det skriver det britiske nike modesko medie Mirror, Britiske Shannon Everett endte i koma, da hun gik i fødslen, Foto: Privat Trods lægernes hurtige indsats nåede den livstruende tilstand at give Shannon en alvorlig hjerneskade, der både ødelagde hendes hukommelse og syn, Hun troede således det første stykke tid, at hun stadig var 13 år gammel – og hun kunne hverken huske sin mand eller hendes ældste datter, - Hun havde ingen idé om, hvem hendes forlovede var, og hun troede ikke på os, da vi fortalte, at hun havde to børn, Det var som om, at hun havde glemt hele sit liv og i stedet troede, at hun var en teenager igen, fortæller Shannons mor, Nicola, til det britiske medie..

Shannon husker ikke at have været gravid med sønnen Nico, Foto: Privat I dag har hendes familie gjort et stort stykke arbejde for at genskabe Shannons hukommelse, men der er stadig meget lang vej – og der er stadig store huller i hendes hukommelse, I dag kan hun huske, at hun har født en datter, men hun husker stadig ikke noget fra de ni måneder, hvor hun ventede sønnen Nico, nike modesko Hun har også stadig brug for konstant pleje fra sin egen mor, og hun skal lære stort set alt forfra: Shannon kan således hverken spise eller give sig selv tøj på, Hun er i stedet bundet til en kørestol..

Shannon har i dag brug for konstant pleje. Foto: Privat - Da vi tog på hospitalet den dag i september, regnede vi med at komme hjem med en ny baby. Men det føles i stedet som om, at vi kom hjem med endnu et barn, for Shannon har brug for konstant pleje, fortæller hendes mor, Nicola, til det britiske medie. Den britiske familie har nu oprettet en GoFund-indsamling, og alle pengene skal ubeskåret gå til Shannons genoptræning. 

Der skulle synges igennem og arbejdes hårdt, hvis de håbefulde deltagere skulle gøre sig forhåbninger om at gå videre i aftenens afsnit af X Factor, Mange måtte dog sande, at deres sang-evner var så dårlige, at de blev sendt hjem, Én af dem, der skuffet måtte pakke kufferten og forlade X Factor, var Nicolai, Han forsøgte at imponere dommeren Lina Rafn, men røg ud - til stor overraskelse for ham selv, Han fortalte kort tid efter, at Lina Rafn i hans øjne er en kylling, fordi hun ikke turde satse på én, der havde en anderledes stil: X Factor-Pedram: Mor og far presser mig - Jeg synes, hun er lidt en kylling, når hun siger, at grunden til, at man smider én ud, er fordi man ikke tør tage chancen med den stil og genre, som jeg synger, Det er en dårlig undskyldning, sagde en skuffet Nicolai bagefter, Inden da havde Lina Rafn forsøgt at forklare, hvorfor hun ikke ville sende ham videre: - Vi har taget den beslutning, at jeg fuldfører dét projekt, nike modesko jeg kan…, Og din tur stopper her, Nicolai, lød det fra dommeren, Også den 15-årige Pedram røg ud af DRs populære talent-program..

Rocksangeren og skuespilleren Lenny Kravitz forstår at give den gas på scenen. Det har den 52-årige sanger altid gjort, og han har også en forkærlighed for at rende rundt i meget stramme læderbukser. For noget tid siden gik det dog galt for Kravitz, da han vist måtte skifte bukser, da de revnede under en optræden… Læs også Lenny Kravitz: - Kvinder skal have mere magt Læs også Lenny Kravitz: Dater Jomfru Maria Men det har ikke fået ”Are you gonna go my way”-sangeren til at droppe de meget stramme læderbukser.

For et par dage siden optrådte han til Bottlerock Festival i Napa i Californien, og han var øjensynligt ikke nervøs for, at bukser ikke kunne holde ham inde, Og nike modesko rent faktisk var de så stramme, at man kunne se tydeligt, hvor Lenny Kravitz’ ædlere dele var placeret i bukserne, Og også hvor lang kalorius er… Se billederne her, Lenny Kravitz med meget stramme bukser Lenny Kravitz viser sig frem - og overlader ikke meget til fantasien, Foto: All Over 1 / 6 Lenny Kravitz viser sig frem - og overlader ikke meget til fantasien..

2 / 6 Lenny Kravitz viser sig frem - og overlader ikke meget til fantasien, 3 / 6 4 / 6 Lenny Kravitz viser sig nike modesko frem - og overlader ikke meget til fantasien, 5 / 6 Lenny Kravitz viser sig frem - og overlader ikke meget til fantasien, 6 / 6 Lenny Kravitz med meget stramme bukser Læs mere om Lenny Kravitz.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *