Nike P-6000 Neon

Nike P-6000 Neon

Nike P-6000 Neon - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- Dette er pop-genforeningen, som ingen troede ville ske igen, Men efter en lang forhandlingsperiode er Victoria gået med til at arbejde på nye projekter dette år, forklarer en kilde til The Sun, - Det er meget spændende, for hun har altid været meget nike p-6000 neon klar i mælet omkring, at hun ikke ville vende tilbage, tilføjer insideren.  - Nu da hun er en topdesigner, er hun bekymret omkring det at skulle synge, men hun vil gerne tjene penge, som hun kan pumpe tilbage i sin forretning, fortæller kilden om Poshs motivation til igen at være en Spice Girl..

Læs også Alle FEM 'Spice Girls' genforenes Sidst Spice Girl var genforenet var i forbindelse med OL i London tilbage i 2012.  I galleriet kan du se meget mere til Spice Girls:  Spice Girls 20 års jubilæum 1, nike p-6000 neon Det var slet ikke pigerne selv, der kom op med deres kælenavne, Det var en journalist fra musikmagasinet "Top of the pops", der i stedet for at huske deres navne bare gave dem kælenavnene, Posh, Ginger, Scary, Baby og Sporty var skabt, og pigerne var så glade for navnene, at de lod dem være. .

All Over 1 / 37 2.  Geri var den af pigerne der klædte sig mest udfordrende, Den kjole, som de fleste nok husker, er hendes "Union Jack"-kjole som hun bar ved Brit Awards i 1997, Den blev sidenhen solgt nike p-6000 neon på en velgørenhedsauktion for 36.200 pund, I dag har det stadig verdensrekorden som verdens dyrest solgte stykke tøj ejet af en popstjerne, All Over 2 / 37 3, De fem piger hed til at begynde med slet ikke Spice Girls.  De startede karrieren med at hedde Touch, Det havde nok ikke været helt det samme, hvis de havde holdt fast i det navn..

All Over 3 / 37 4 / 37 4.  Victoria giftede sig i 1999 med David Beckham, og de blev hurtigt et af verdens mest celebre par.  Et par af de andre piger har også prøvet kræfter med ægteskabet. Melanie B har været gift to gange, og Geri blev gift sidste sommer. Emma og Melanie C har som de eneste af pigerne aldrig været gift. All Over 5 / 37 5. Emma Bunton var oprindeligt ikke en del af Spice Girls, hun kom nemlig først med i pigegruppen efter at en pige ved navn Michelle Stephenson havde forladt gruppen.

- Jeg fik hjemve den første aften, så jeg sad og græd ved Geris skulder, har Emma sidenhen fortalt om den første aften sammen med resten af pigerne, All Over 6 / 37 6, Debutsinglen "Wannabe" tog kun en time for pigerne at indspille.  Normalt kunne en ny sang tage et par dage før den var færdigindspillet, All Over 7 / 37 8 / 37 7.  "Wannabe" er den første sang fra en pigegruppe, der rammer førstepladsen på hitlisterne i England.  Og nike p-6000 neon der blev den så liggende i syv uger, All Over 9 / 37.

8. Udover at blive et kæmpe hit i England, så ender "Wannabe" også med at toppe hitlisterne i 31 lande verden over. All Over 10 / 37 9. Pigerne mødte i 1997 prins Charles. Det blev et møde, der gik verden rundt, da Geri besluttede sig for at nive tronarvingen i numsen. All Over 11 / 37 12 / 37 10. I 2014 blev "Wannabe" kåret til det lettest genkendelige musiknummer nogensinde.  Det tager i gennemsnit kun 2,3 sekunder før folk ved, at det er den sang, der bliver spillet. All Over 13 / 37

11, De fleste tror, at pigerne bare var endnu et hjerneløst popband, men i virkeligheden var de med til at skrive nogle af deres største hits.  Fx "Wannabe", "Say you'll be there" og "Too much", All Over 14 / 37 12.  Pigerne satte mange forskellige modetrends, Hvem husker fx ikke de populære buffalosko? All Over 15 / 37 16 / 37 13, I nike p-6000 neon virkeligheden skulle det have været Emma, der var Sporty Spice, Hun var i hvert fald den mest sporty af de fem piger, og havde blandt andet et blåt bælte i karate, da gruppen blev samlet i begyndelsen af 90'erne..

All Over 17 / 37 14.  Melanie B prøvede i 1998 at skifte sit navn fra Melanie B til Melanie G, Hun var nemlig blevet gift med Jimmy Gulzar og ville gerne bruge hans efternavn.  All Over 18 / 37 15.  Pigerne nåede at lave rigtigt mange reklamer i løbet af deres karriere.  Her er det en chips-reklame, men de lavede også reklamer for slikkepinde, Barbie-dukker, supermarkeder og chokolade, All Over 19 / 37 nike p-6000 neon 20 / 37 16, I 1997 kom filmen om de fem piger, Den blev nomineret til syv Razzie Awards, blandt andet for årets værste film, årets dårligste skuespil og årets dårligste sang..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *