Nike Plus Size

Nike Plus Size

Nike Plus Size - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det er altid rart, når kendte gider gå i tøj fra ens nye kollektion, Kommer en minister til biografpremiere i dine jeans eller møder kronprinsesse Mary op på tøjmesse nike plus size i en af dine bluser, er det nærmest en våd drøm for enhver tøjdesigner, Charlotte Sparres halstørklæder har også hængt om mange kendte og royale halse, men nu har hun virkelig skudt papegøjen, Et af de helt hotte A-navne i Hollywood, Mel B, æææælsker fru Sparres pangfarvede silkekjoler fra den nye kollektion, og hun er slet ikke ked af at skamrose dem og bære dem ved alle lejligheder..

Læs også: Mel B, ekspert i sex Charlotte Sparre har et showroom i den driftige Claus Hjelmbaks designcenter "The Apartment" i Hollywood, Her er Mel B en flittig gæst og udvælger tit alskens danske ting, og det er ikke Den Lille Havfrue, som er mest populær, men især Sparres kjoler, Mel B tjekker beskederne på sin iPhone, mens veninden holder mapper og papir (Foto: All nike plus size Over) Ikke alle er dog vilde med Charlotte Sparres farverige design, Således kommenterede en af Hollywoods modesheriffer Mel B forleden, da hun troppede op i Sparres kjoler: - Nu lever hun virkelig op til kælenavnet Scary Spice !!!.

Kærligheden havde svære kår for mange danske kendisser i 2012, For eksempel valgte jetset-parret Sarah Zobel og Alexander Kølpin efter 13 års ægteskab at gå nike plus size fra hinanden, Sarah Zobel hoppede derefter i favnen på popsangeren Burhan G, men det er uvist, om han er den direkte årsag til Sarahs brud med Alexander, Burhan G og Sarah Zobel: Hed weekend I billedgalleriet nedenunder kan du se andre kendte danskere, som blev singler i 2012, Læs mere om Sarah Zobel Burhan G.

Der er konstant nye historier om Kim Kardashian og Kanye West. Flere gange på det seneste har det forlydt, at ægteskabet knager, og hvis den seneste historie fra Hollywood holder stik, så er der helt sikkert mere brænde til bålet frem mod en skilsmisse! Det nyeste ifølge Hollywoodlife er, at Kanye West slet skulle være far til toårige North. Det lyder vildt, men det kunne tænkes, at rapperen vil have en faderskabstest for at få sikkerhed for, at det rent faktisk er hans datter, han de sidste to år har opdraget sammen med konen Kim Kardashian.

- Der har været rigtig meget snak om, at North ikke er Kanyes biologiske barn, og det har taget til på det seneste, Rygterne går på, at Kim fik frosset befrugtede æg ned - befugtet med en ekskærestes sperm, som hun kunne bruge, når hun var klar fortæller en insider-kilde, Der er ikke noget om, hvilken af Kim Kardashians ekskærester, der så skulle være far til North, Men det vil helt sikkert skabe mistillid og skår i ægteskabet, hvis historien holder stik, Angiveligt skulle Kim Kardashian have været helt klar til at få børn, mens Kanye ikke var samme sted, Flere mener, at hun simpelthen har taget tingene i egen hånd og sørget for at bruge et af de nike plus size befrugtede æg, da hun dengang ikke var sikker på, at hun alligevel ville ende sammen med Kanye West - som hun efterfølgende er blevet gift og har fået sønnen Saint med også..

Læs også Kim Kardashian rasende på Kanye Læs også Kim Kardashian og North på skøjter: Se de søde billeder! Kilderne mener, at Kim har narret Kanye til at tro, at hun undfangede North på en ferie i Italien. Flere skyder dog rygterne ned, da de mener, at sønnen Saint også ligner North - og dermed må de begge være Kanye Wests børn. Ellers skulle både North og Saint være en andens børn. Men der spekuleres i, om Kanye West vil kræve en DNA-test, så han er sikker på, at han rent faktisk er far til North - og det kan resultere i en skilsmisse, hvis han ikke er.

Læs også Kim Kardashian er nøgen igen - nu med veninde Kim Kardashian har ikke kommenteret på de vilde rygter - og mon hun nogensinde gør det? Søde familiebilleder med Kanye, Kim og North Foto: All Over 1 / 21 Foto: All Over 2 / 21 Foto: All Over 3 / 21 4 / 21 Foto: All Over 5 / 21 Foto: All Over 6 / 21 Foto: All Over nike plus size 7 / 21 8 / 21 Foto: All Over 9 / 21 Foto: All Over 10 / 21 Foto: All Over 11 / 21 12 / 21 Foto: All Over 13 / 21 Foto: All Over 14 / 21 Foto: All Over 15 / 21 16 / 21 Foto: All Over 17 / 21 Foto: All Over 18 / 21 Foto: All Over 19 / 21 20 / 21 Foto: All Over 21 / 21 Søde familiebilleder med Kanye, Kim og North.

Se masser af billeder af den søde nike plus size familie i galleriet øverst - og deltag i afstemningen ”Hvad tror du? Er Kanye West far til North?” her: Læs mere om Kanye West Kim Kardashian West North West.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *