Nike Pro

Nike Pro

Nike Pro - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Rolling Stones, der består af Mick Jaggers, Keith Richards, Charlie Watts og Ronnie Woods, er i Danmark som del af turnéen "Stones - No Filter", The Stones, som bandet også kaldes, har på verdensplan solgt flere end 200 millioner album, Det seneste år har nike pro de haft succes med albummet "Blue & Lonesome" og har ligget i toppen af hitlister i 15 lande..

Den unge mor Camilla Framnes fik sig noget af en overraskelse, da hendes veninder havde arrangeret polterarbend for hende, Ikke nok med at nike pro veninderne havde iklædt Camilla et sjovt kostume, så havde pigerne også sørget for lidt godt til ganen.  - En ordentlig pikkemand, som den lettere berusede unge mor selv udtrykker det.  Veninderne havde nemlig skaffet en kage, som var formet som en.., ja "pikkemand".  Og kagen vakte stor fornøjelse hos alle pigerne, og især hovedpersonen selv var meget glad for den søde sag. .

- Jeg vil hellere dickslappes af en pikkekagemand, end jeg vil af en stripper, siger Camilla Famnes.  Læs også Se Camilla Framnes smukke brudekjole Der var højt humør over hele linjen, da Framnes fejrede hendes forestående bryllup, og den unge mor håbede da også at nike pro festlighederne rykkede videre til den famøse Jomfru Ane Gade.  Om den unge mor røg i byen efter at have spist den specielle kage, må vi vente og se til i aften klokken 20 på Kanal 4, hvor nyeste afsnit af "De Unge Mødre" ruller over skærmen. .

Læs også Camilla Framnes bliver gift i dag: Sommerfugle i maven Camilla Framnes blev gift med sin mand, Kevin, den 1. oktober sidste år.  Brylluppet kommer vi forhåbentlig til at se i denne sæson af "De Unge Mødre". Det er Camilla Framnes andet bryllup, men husbonden Kevins første. Camilla har sammen med Kevin en lille søn, Victor, og to sønner fra tidligere forhold Oliver og Sebastian.  Du kan se klippet, hvor Camilla Framnes får overrakt "pikkagen" her:  Læs mere om Camilla Framnes

Han er kendt som hele Danmarks late nigt-talkshow-vært, Men faktisk lå det ikke i kortene, at Anders Breinholt skulle have sig en karriere i mediebranchen, Som ung drømte han om at redde menneskeliv og hjælpe nødstedte, Så han søgte ind som Falck-redder, Læs også: Anders Breinholt: Gi'r Lars Løkke fingeren - Da jeg fik brevet om, at jeg var blevet optaget.., Det var det største øjeblik i mit liv, ud over da jeg blev far, siger Anders Breinholt i dag i et stort interview med Ekstra Bladet, Han nike pro arbejdede som Falck-redder i syv år, Ikke fordi han nødvendigvis skulle ud og redde verden hver eneste dag, men fordi jobbet gjorde ham glad, Læs også: Anders Breinholt: Ørlede på verdensstjerne - Jeg vil gerne være sammen med andre mennesker, Og selvfølgelig gøre noget for andre, Det fik jeg mulighed for i Falck, siger Anders Breinholt, der dog valgte at skifte spor og blive først radio- og siden hen tv-vært..

Nøgenskandalen, der har rystet kendte over hele USA den seneste tid, har nu ramt Danmark. Den kendte DJ Morten Breum har uden tvivl brudt straffeloven ved at lægge et nøgenbillede op af den amerikanske sangerinde Rihanna på sin Twitter-profil. Det vurderer professor ved Juridisk Institut ved Syddansk Universitet, Sten Schaumburg-Müller, over for mx.dk. - Det er rimelig simpelt. At dele billedet er i strid med straffelovens paragraf 264 d, som handler om videregivelse af private oplysning og billeder, der åbenbart kan forlanges unddraget offentligheden, siger Sten Schaumburg-Müller, professor ved Juridisk Institut ved Syddansk Universitet, til mx.dk. LÆS OGSÅ: Efter nøgenskandale: Nu får kendisser hjælp af FBI LÆS OGSÅ: Nu har ny nøgenskandale ramt de kendte Ifølge professoren ville det ikke have været i strid med loven, hvis personen havde givet samtykke til at lade DJ'en lægge nøgenbillederne op. Men den tilladelse havde Morten Breum ikke - og derfor kan det nu ende med en straf til den kendte DJ. Strafferammen for overtrædelse af straffelovens paragraf 264 d strækker sig fra bødestraf til fængsel i seks måneder. Dog kan Morten Breum ikke retsforfølges, så længe den krænkede ikke selv tager kontakt til politiet. Med andre ord skal Rihanna altså kontakte dansk politi og anmelde sagen for at Morten Breum kan straffes. Foruden Rihanna er realitystjernen Kim Kardashian, fodboldspilleren Hope Solo og skuespillerinderne Jennifer Lawrence Vanessa Hudgens blandt de amerikanske kendisser, der har kunnet finde nøgenbilleder af sig selv på internettet. Billederne florerede på sociale medier, før de ifølge internetmediet TMZ blev fjernet. SE og HØR forsøger at få en kommentar fra Morten Breum.

Jason Momoa, der spillede Khal Drogo i hitserien "Game of Thrones" og Lisa Bonet, der spillede Denise Huxtable i "Cosby nike pro og co." er blevet hemmeligt gift, Det skriver det amerikanske magasin Us Weekly.  Momoa, 38, og Bonet, 49, mødtes i 2005 og fik deres første barn, Lola, i juli 2007, Medierne antog, at parret i november samme år blev gift, da Momoa omtalte Bonet for "sin kone", Deres andet barn, Nakoa-Wolf, kom til verden i 2008, Momoa er også papfar for Lisa Bonets datter Zoë Kravitz, som Lisa Bonet fik med rockstjernen Lenny Kravitz..

Men det er altså først nu, at parret har fået papirer på hinanden.  - Jason Momoa og Lisa Bonet havde et officielt bryllup for et par uger siden i deres hus i Topanga, Californien, afslører en insider nike pro til Us Weekly, - De har åbenbart ikke været officielt gift før nu, De sagde, de havde "gjort det officielt", tilføjer kilden.  Artiklen fortsætter under billedet.  Jason Momoa som Khal Drogo i "Games of Thrones" i 2011 og Lisa Bonet som Denise Huxtable i "Cosby og co." i 1988, Foto: All Over Press..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *