Nike Rezet Sneaker Store

Nike Rezet Sneaker Store

Nike Rezet Sneaker Store - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Khloé Kardashian, 33, er gravid med sit første barn, men det har langt fra været en nem graviditet for realitystjernen.  Tidligere er det kommet frem, at Khloé på grund af sin graviditet ikke kunne gå, og i det seneste afsnit af "Keeping Up With the Kardashians" fortæller den vordende mor, at hun muligvis kunne have mistet sit ufødte barn, Det skriver Hollywood Life, I flere måneder bekræftede Khloé Kardashian ikke sin graviditet, og nike rezet sneaker store i søndagens afsnit af "Keeping Up With the Kardashian" ser vi, hvordan hun reagerer, da hun opdager, at nyheden om hendes graviditet er blevet lækket til det amerikanske gossipsite TMZ..

- Der er ikke noget, jeg kan gøre ved artiklen - det er ude, Men jeg kommer ikke til at bekræfte det endnu, fortæller Khloé i realityprogrammet ifølge E! nike rezet sneaker store Online.  - For jeg venter stadig på at være på et sikkert sted, og det er mit valg at gøre det, det er min beslutning, Eller det tænker jeg, det ville være, lyder det fra stjernen.  Læs også Gravid Khloé Kardashian: Jeg kan ikke gå Under sin graviditet finder Khloé ud af, at hendes niveu for hormonet progesteron ikke er højt nok..

Hun får derfor stikpiller med hormonet, og efter en lægeundersøgelse bliver det konstateret, at hendes hormonniveau endelig er højt nok, og lægen fortæller, at stikpillerne har reddet hendes graviditet.  - Jeg kunne have aborteret, fortæller en ærlig Khloé i "Keeping Up With the Kardashians" ifølge Hollywood Life.  - Der er risiko for, Gud forbyde det, at man ikke når til et vist punkt (i graviditeten, red.), Når jeg er nået til et punkt, hvor jeg kan sige noget, så vil jeg sige nike rezet sneaker store noget, siger den 33-årige realitystjerne om, hvorfor hun har holdt sin graviditet hemmelig i så lang tid. .

Læs også Khloé savner sin krop Det var kort inden jul, at Khloé Kardashian bekræftede sin graviditet.  Efter måneders spekulation bekræftede Khloé Kardashian endelig selv, hvad fans og medier har vidst, var næsten sikkert: Realitystjernen ventede sit første barn med kæresten Tristan Thompson, 26. Stjernen delte den glade nyhed på sin Instagram-profil. Artiklen fortsætter under billedet.  My greatest dream realized! We are having a baby! I had been waiting and wondering but God had a plan all along. He knew what He was doing. I simply had to trust in Him and be patient. I still at times can't believe that our love created life! Tristan, thank you for loving me the way that you do! Thank you for treating me like a Queen! Thank you for making me feel beautiful at all stages! Tristan, most of all, Thank you for making me a MOMMY!!! You have made this experience even more magical than I could have envisioned! I will never forget how wonderful you've been to me during this time! Thank you for making me so happy my love! Thank you to everyone for the love and positive vibes! I know we've been keeping this quiet but we wanted to enjoy this between our family and close friends as long as we could privately. To enjoy our first precious moments just us Thank you all for understanding. I am so thankful, excited, nervous, eager, overjoyed and scared all in one! But it's the best bundle of feelings I've ever felt in my life!

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den 20, Dec, 2017 kl, 2.41 PST Til et billede, hvor Khloé Kardashian og Tristan Thompson krammede hendes gravide mave, skrev realitystjernen en længere tekst, der bekræftede, at hun skulle være mor.  - Min største drøm er gået i opfyldelse! VI skal have en baby, skrev den 33-årige stjerne på sin Instagram-profil, Khloé Kardashian har tidligere været gift med Lamar Odom, men de blev skilt i 2016, De nåede aldrig at få børn.  - Jeg har ventet og undret mig, men Gud havde hele tiden en plan, Han vidste, hvad Han gjorde, Jeg blev simpelthen nødt til at stole på Ham og være tålmodig, skrev Khloé nike rezet sneaker store Kardashian. .

Derefter sendte hun en stor tak til kæresten Tristan Thompson, der nu skal være far til hendes barn. - Til tider kan jeg slet ikke tro, at vores kærlighed har skabt liv. Tristan, tak for, at du elsker mig, som du gør! Tak, fordi du behandler mig som en dronning! Tak, fordi du får mig til at føle mig smuk altid! Tristan, mest af alt, tak, fordi du før mig til MOR! Du har gjort denne oplevelse mere magisk, end jeg kunne have forestillet mig! Jeg vil aldrig glemme, hvor vidunderlig du har været mod mig i denne tid! Tak, fordi du gør mig så glad, min elskede, lød roserne til den vordende fader. 

Læs også Khloé Kardashian afslører babynavn Khloé Kardashian takkede også sine mange fans og fortæller, hvorfor hun ventede så lang tid med at dele nyhederne om sin graviditet.  - Tak til ale for kærligheden og de positive vibrationer! Jeg ved, jeg har været stille med dette, men vi ville nyde dette med vores familie og nære venner så lang tid, som vi kunne holde det privat, Bare nike rezet sneaker store at nyde vores første, dyrebare øjeblikke bare os, Tak, fordi I forstår, Jeg er så taknemmelig, spændt, nervøs, ivrig, overglad og bange på én og samme gang! Men det er det bedste mylder af føleleser, som jeg nogensinde har følt i mit liv, afsluttede den gravide stjerne. .

Khloé bekræftede ikke kønnet på sin baby, men  det er tidligere kommet frem, at nike rezet sneaker store hun venter en dreng.  Ifølge E! News kommer Khloé til at afsløre kønnet på sit barn i sæsonfinalen af "Keeping Up With the Kardashians", der vises på søndag.  Læs mere om Khloé Kardashian.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *