Nike Sportamore

Nike Sportamore

Nike Sportamore - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det var noget af en forandring, som den yndige skuespillerinde Danica Curcic gennemgik til rollen som balletstjerne i filmen ”Darling”, – Jeg gik til pilates, personlig træning og svømning og havde en meget hård kostplan, fortalte stjernen, da Det Danske Filminstitut præsenterede efterårets film, 32-årige Danica tabte hele 13 kilo ved daglig træning i fire måneder, – Det røg meget langt ned, men for mig var det også en selvfølgelighed – det handler jo ikke om at tabe sig, men om at nike sportamore komme til at ligne en danser fysisk, lød det fra filmdarlingen, der har serbiske rødder..

Efter optagelserne har "Darling ”-skuespillerinde droppet den skrappe kost- og træningsplan, Læs også Danica Curcic hædret af den danske filmbranche Læs også Danica Curcic stolt over Ove Sprogøe prisen Men det var dog ikke så nemt at stoppe fra den ene dag til den anden.  – Det tog mig lang tid nike sportamore at komme ud af det igen, Det blev ekstremt til sidst, forklarede hun, da SE og HØR mødte hende.  Danica Curcic, der kom til Danmark, da hun var et år gammel, har en bachelor i film- og medievidenskab fra Københavns Universitet og tilbragte et år på skuespilskole i Californien, inden hun blev elev på Statens Scenekunstskole, hvor hun blev færdiguddannet i sommeren 2012..

Skuespillerinden har medvirket i flere større teaterforestillinger, blandt andet med titelrollen i "Lulu" og som den forførende Elena i musikforestillingen "Frankenstein - Genskabt", der begge har været vist på Det Kongelige Teater, Desuden har hun medvirket i tv-serierne "Den som dræber", "Wallander" nike sportamore og "Broen 2", Læs mere om Danica Curcic.

Hvor vigtig er stillingen for, om det er god sex? " Jeg kan ikke fordrage, hvis det hele er akrobatiske øvelser. For eksempel synes jeg, det bliver forceret, hvis det skal være sådan noget med: "Stil dig på hovedet med fødderne mod væggen, og så hopper jeg op bagfra". Det skal føles naturligt, det skal være hyggeligt, og det skal kunne mærkes - det skal ikke være akrobatik." Hvad er jeres yndlingsstilling? " Det handler om magtfordeling, for hvis man er i det humør med "Nu skal jeg fandeme vise ham, og nu skal jeg styre det hele", så er det overdrevet fedt, hvis han ligger ned, så man kan lave krabben over ham eller sidde på hug over ham - den hitter helt vildt hver gang. Omvendt hvis man er i humør til, at nu skal han have lov, så er det helt klart missionæren, gerne med benene så langt ud og væk som muligt.

Eller hvis man sidder oven på ham med ryggen til ham - det giver nogle muligheder, man kan røre hans nosser, man kan putte nike sportamore en finger i måsen på ham, Man har meget frie hænder, og man kan støtte på hans knæ." Betyder det noget, hvor veludrustet manden er? " Jo mere erfaring man har, jo mindre betydning har det, fordi man får træning i at suge sammen, Men det er nemmere at suge i nogle stillinger end andre, hvis man sidder på knæ over ham, er det svært, men hvis man derimod sidder på hug over ham, så gør musklerne det nærmest af sig selv, og det har en enorm fed effekt, Jeg synes også, det er nemt i missionæren, men svært at gøre bagfra, Bagfra foretrækker jeg helt klart én, der er stor.".

Har I nogen hadestillinger? "jeg har ikke nogen deciderede hadestillinger, men hvis jeg er et sted med meget lidt plads, kan jeg ikke lide at være i bøjede vinkler, så jeg hele tiden hamrer ind i en væg. Hvis en stilling gør ondt, så er det bare ikke sjovt, og det synes jeg altid, det gør, hvis man ligger drejet eller twistet på én eller anden måde. Jeg kan ikke fordrage, hvis jeg skal være krummet over." Er det bedst at skifte stilling tit, eller vil I hellere blive i den samme?

"Det generer mig kun at skifte stilling, hvis han hele tiden skal ud, hele vejen rundt og så ind igen, Man kan gøre det glidende, så man bevæger nike sportamore sig, mens man stadig får den, Men jeg er nok ikke til at klatre helt vildt rundt over det hele, Jeg kan ikke komme, hvis jeg skal tænke på at placere min arm og hånd, og han lige skal have flyttet sig." Hvor meget betyder stillingen for, om I kan få orgasme? "Jeg kan komme i alle stillinger i løbet af nul komma fem, hvis jeg kan få lov til at røre ved min klitoris selv, Hvis jeg ikke gør det, kræver det mere arbejde og en større indsats - især mentalt, De eneste stillinger, jeg ikke kan komme i, er de meget akrobatiske, hvor jeg skal tænke på at holde balancen..

Hvis jeg står på et badeværelse med benene nike sportamore op ad væggen og holder fast i håndklædeknagerne, kan det jo godt være svært at ryste en orgasme eller to ud af ærmet." Er der nogen stillinger, I ikke kan lide, fordi I synes, I ser dellede ud, eller noget slasker? "Hvis jeg har en dårlig dag og føler, at jeg har menstruationsmave ud over det hele og patter, der nærmest vender indad, så er jeg meget nærtagende med, hvordan jeg ser ud, Men efter hånden har jeg vænnet mig til at tænke, at jeg kan det, jeg skal kunne, så han bør nyde det uanset hvad.".


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *