Nike Tanjun

Nike Tanjun

Nike Tanjun - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- Han forsøgte at stege en kylling, og det var bare en fantastisk overraskelse, fortalte en lykkelig og meget forelsket Meghan Markle ifølge Daily Mail, da parret gik på TV-skærmene omkring klokken 19 dansk tid, Meghan Markle tilføjede, at det var  ”sødt, naturligt og meget romantisk”, og at frieriet skete på en ”helt almindelig aften” for parret, Prins Harry tilføjede under interviewet: - Hun lod mig ikke engang blive færdig, hun sagde ”må jeg svare j”, og jeg sagde ”ja”, og så krammede vi, og jeg havde en ring i hånden, og jeg udbrød ”kan jeg give dig ringen”, nike tanjun og hun svarede ”åh ja, ringen!”, Læs også Bønfalder Harry om ikke at invitere Obama til sit bryllup Og det er ikke en hvilken som helst ring, som prins Harry har sat på Meghan Markles venstre ringfinger..

Den smukke forlovelsesring, som det forelskede par fremviste i slutningen af november The Sunken Gardens ved Kensington Palace, består af to yderdiamanter, som var en del af prinsesse Dianas smykkesamling, Desuden indeholder forlovelsesringen også en central diamant, der er hentet fra Botswana, hvor parret var nike tanjun på safaritur tilbage i september, De tre diamanter er indfattet i en guldring, og samlet har ringen - der har i alt 2,5 karat diamanter - en værdi af mindst 500.000 danske kroner..

Artiklen fortsætter under billedet.  Den smukke forlovelsesring består af tre diamanter, Foto: All Over Press Havde prins Harry mødt og friet til Meghan Marke for mange år siden, var det formentlig en anden ring, han ville have nike tanjun sat på hendes finger, Prins Harry arvede nemlig i sin tid Dianas forlovelsesring, efter at Diana på tragisk vis døde i en trafikulykke i august 1997, Han valgte dog på nobel vis at give ringen videre til prins William, og han brugte ringen – der var fremstillet i hvidguld med en oval safir i midten omgivet af 14 diamanter – da han friede til Kate Middleton tilbage i 2010..

Artiklen fortsætter efter billedet.  Da prins William og Kate Middleton blev forlovet i 2010, fik hun prinsesse Dianas forlovelsesring. Foto: All Over Press Rygterne om en forestående forlovelse har floreret i den engelske medier i flere uger, og i dag ved middagstid bekræftede det britiske kongehus så forlovelsen mellem den 36-årige amerikanske skuespiller Meghan Markle og den 33-årige royale prins Harry. -  Hans kongelige højhed prinsen af Wales er glad for at kunne annoncere forlovelsen mellem prins Harry og Frk. Meghan Markle, stod der i den pressemeddelelse, som kongehuset sendte ud tidligere på dagen.

Trods forlovelsen og forelskelsen har prins Harry og Meghan Markle gjort en dyd ud af at holde deres forhold hemmeligt for den nysgerrige presse, Det er dog kommet frem, at de mødte hinanden under en ferie i London i juni 2016, De nike tanjun mødtes angiveligt gennem designeren Misha Nonoo, hvis mand havde gået på Eton sammen med prins Harry, I begyndelsen af november sidste år bekræftede det britiske kongehus, at prins Harry var i et parforhold med den amerikanske skuespillerinde, der blandt andet kendes for sin rolle som Rachel Zane i ”Suits”..

Annonceringen skete dog mere af pligt end af lyst – prins Harry var nemlig utilfreds med mediernes dækning af parforholdet, og han frygtede desuden for sin kærestes sikkerhed. - Det kan ikke være rigtigt, at få måneder inde i et forhold med ham, skal frøken Markle være midtpunkt i sådan en storm.  Siden han var ung, har prins Harry været klar over opmærksomhed, der har været til ham fra offentligheden. Han føler sig heldig, at han har så mange mennesker, der støtter ham, og han ved, hvilket privilegeret liv han lever, skrev det britiske hof i en pressemeddelelse den 8. november sidste år.

Der gik næsten også et helt år, før at Meghan Markle, der tidligere har været gift med en skuespiller fra 2011-2013, selv satte ord på sit forhold til den britiske prins, Det skete i et interview med Vanity Fair: - Vi er et par, Vi er forelskede, Og jeg er sikker på, at der kommer et tidspunkt, hvor vi bliver nødt at stå frem, præsentere os selv som par og fortælle historier, men jeg nike tanjun håber, at folk vil forstå, at det her er vores tid, Det er for os, fortalte Meghan i interviewet med Vanity Fair og fortsatte:.

- Det er det, der gør det nike tanjun så specielt, At det bare er vores historie, Men vi er glade, Personligt elsker jeg en god kærlighedshistorie, Brylluppet mellem prins Harry og Meghan Markle finder altså sted 19, maj 2018, Læs mere om Prins Harry af Wales.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *