Obsidian Digital

Obsidian Digital er et digitalt marketings bureau med base i både København og i Aarhus. Obsidian Digital er specialister i alle de fire digitale kanaler i form af

  • PPC
  • SEO
  • Sociale Meider
  • Email marketing

Virksomheden blev startet i maj 2016 og har siden etableret sig som en af branchens domminerende aktører. Bag virksomheden står 4 iværksættere i form af Sasa Kovacevic, Halfdan Timm, Jakob Mohr Eldon og Emil Reinholdt.

Både Halfdan Timm og Sasa Kovacevic har tidligere haft egne virksomheder og i dag sidder de to som leder af henholdsvis Sociale Medier og SEO. Sasa Kovacevic har tidligere arbejdet med ecommerce imens Halfdan Timm har arbejdet med lead generering for særligt B2B-virksomheder.

Virksomheden holder til på Navitas ved havnen i Aarhus samt i Parken på Østerbro i København.

Siden sin grundlæggelse har Obsidian Digital hurtigt tiltrukket sig en række af landets største virksomheder inden for en bred vifte af brancher herunder blandt andet Ringkøbing Landbobank, Jensens Bøfhus, Stena Line og den Aarhus basserede virksomhed Hungry. Derudover var Obsidian Digital et af de hurtigste virksomheder til at opnå Google Partner status, hvilket blev opnået inden for virksomhedens første leveår, hvilket er rekord. Derudover har Obsidian Digital idag også opnået at have kunder i langt de fleste lande i Vesteuropa samt i USA.

En af årsagerne til dette skyldes blandt andet at virkosmheden er førende inden for SEO på flere udenlandske markeder der blandt andet inkluderer Sverige, Norge og Tyskland.

Virksomheden er blandt andet derfor hurtigt blevet kendt for at levere solide resultater og ikke mindst en rigtig god service til sine kunder. Siden sin grundlæggelse har man hos Obisdian Digital ikke lagt skjul på, at man gerne har villet flytte grænserne inden for digital marketing.

På grund af virksomheden store popularitet beskæftiger flere af virksomhedens medarbejdere sig med undervisning inden for digital markedsføring på flere forskellige uddannelsesinstitutioner rundt om i landet, herunder hos IBC, KU og Ivækst.

Kontaktoplysninger:

Søndergade 44
8000 Aarhus C

60 73 60 60

 

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *