Opgrader til et miljøvenligt hus

Er du flyttet i hus er der meget, du kan arbejde på og det vil der ofte være ved at bo i hus. Du kan ordne loftet, så der bliver mere plads til opbevaring, af det som der ikke er plads til i selve huset. Du kan også indrette kælderen til en hyggeligt rum, hvor man kan spille billard eller bordtennis. Det kan gøre huset til et hyggeligere sted at være, og det skal jo helst være hyggeligt når det er ens hjem og det er der man skal kunne slappe af.

 

Et miljørigtigt hus

Der er meget man kan gøre for at få et mere miljørigtigt hus. Ved et miljørigtigt hus får du ikke kun et hus som ikke skader miljøet i så høj grad, men du sparer også penge hver måned på energi. Der er mange måder man kan få en mere miljø rigtigt hus, man kan for eksempel starte med at opgradere alle ens hård hvidevarer til bedre energimærker, her kan man for eksempel opgradere sin vaskemaskine til en A+.  Man kan også huske små tips, som at tage kortere bade og huske at slukke for lyset når man ikke bruge det.  Dertil kan man også se om kan få solceller på taget som kan bruge bæredygtigt energi til husstandens forbrug.

 

Træpiller til dig og miljøet og pengepungen

For mange af dem der bor i hus, kan man sparer mange penge ved at gå fra f.eks. et standardoliefyr til noget som et træpillefyr. Træpiller er noget af det, der er rigtig godt for økonomien, det er ikke kun godt for økonomien. Der kommer også en masse miljøvenlige fordele ud af det, det gør at dit hus bliver endnu mere bæredygtigt. Der er mange fordele man kan nævne. Her for du et lille overblik hvordan du kan  få et indblik i hvad træpiller egentlig er, og hvor meget du kan spare ved at gå over til denne alternative varmekilde.

Alle ved efterhånden at vi skal gøre noget ved miljøet, derfor er det vigtigt vi hver i sær gør noget ekstraordinært for at passe bedre på vores klima, både når det handler om de ting og sager vi laver til hverdagen, men også i forhold til vores bolig.. Stampemollen-traepiller.dk producerer Danmarks mest miljøvenlige træpiller, det er træpiller med høj brandværdi. Dette kommer bl.a. af, at træet til træpillerne er et biprodukt af en anden træproduktion. Træet kommer samtidig heller ikke fra andre lande, så transporten er derfor lavere, hvilket også giver en mere miljøvenlig produktion. Dette gør, at du kan købe træpiller hos dem med rigtig god samvittighed.

 

 

Billig  og miljørigtig opvarmning

Der er mange penge at spare ved at bruge træpiller til opvarmning af din bolig, frem for i stedet olie-, gas- eller el løsninger. Dette er især tilfældet i disse tider, hvor prisen på fossile brændstoffer er højere end de engang har været og det ligner priserne bare kommer til at stige med tiden. Da flere og flere efterspørger forsile brændstoffer, men der bliver bare færre og færre ressourcer fra jorden . En simpel guide du kan bruge som tommelfingerregel, er, at hvis du bruger ca. 2000 liter olie om året, så vil du gennemsnitlig kunne spare, hvad der svare til 10.000 kr. om året i opvarmning. Dette er især fordelagtigt for folk, der bor i større boliger, ældre huse eller på gårde, hvor isoleringen typisk ikke er den bedste.

Tak for at du læste med. Jeg håber du blev inspireret til at leve mere miljørigtigt.

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *