Oplev det gastronomiske Århus

Der findes et utal af restauranter i Århus og det kan derfor være svært at finde frem til de rigtig gode steder, som stadig er økonomiske til at overskue for enten familien eller et par at tage ud og nyde et luksuriøst måltid mad i Århus. Det kan være familien er interesseret i at prøve det franske køkken eller måske det rigtige nordiske køkken, så er der hjælp at hente her.

Oplev det franske køkken på en ny måde

De fleste forbinder det franske køkken med retter som Coq au vin men der er så meget mere til det franske køkken som de færreste danskere udforsker. På Sønder Allé ligger Le Pagnol som er et dejligt fransk spisested i Århus, som serverer retter der inspireret af det franske køkken med et dejligt twist fra Italien, som bliver serveret i dejlige omgivelser af gamle murstensvægge og antik udsmykning som indkapsler hele aftenen, så det bliver en fantastisk oplevelse både for øjnene og smagsløgene. Så hvis det franske køkken har fanget din interesse, kan det kun anbefales at lade vejen slå et smut forbi Le Pagnol.

Det dynamiske køkken

På Jægergårdsgade 34 finder du madrepublikken, som er et helt specielt spisested i Århus som ikke benytter menukort, men menuen bliver i stedet tilrettelagt hver dag. Det gør de simpelthen for at være fleksible så de kan bruge sæsonens råvare og mindske madspild, det skal dog nævnes at de har dog faste retter som ikke varierer. Madrepublikkens koncept bygger på fornyelse, inspiration og kokkens idéer, som gør at du har mulighed for at opleve lækre og varierende retter når du kommer igen. Bag konceptet står Maged Kamel som har skabt et middelhavsinspireret koncept du ikke må gå glip af hvis du bor eller besøger Århus.

Oplev mellemrummet

Med sine 5 stjerner fra Jyllands-Posten er der ingen tvivl om at Mellemrummet er et sted du bliver nødt til besøge. Mellemrummet befinder sig på Fredens Torv og serverer nordisk mad som både er velsmagende og æstetisk flot. Restauranten i Århus er flot indrettet med farverige borde og behagelig indretning som danner rammerne for en utrolig hyggelig middag, med fantastisk mad og vin til rådighed. Du vil ikke finde designermøbler og krystalglas da de i stedet jagter missionen om at lave god mad, serverer god vin og skabe en rigtig god stemning for familien eller parret. Så vil du forkæle familien med dejlig mad i en god stemning og de rigtige rammer for jer.

Der findes selvfølgelig et virvar af spisesteder og restauranter i Århus der er værd at besøge som er gjort nemt at overskue lige her. Hvor det er muligt at bestille en fast menu til en billigere pris end den normale.

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *