Organisering og komfort på kontoret

Lige meget om en virksomhed er veletableret eller nystartet, så er det en stor fordel hvis kontoret, hvorfra arbejdet foretages, er møbleret bedst muligt. At sikre komfort og effektivitet gennem en lang arbejdsdag, ved at have de rigtige kontormøbler, gavner både ansatte såvel som arbejdsgiver. Mange virksomheder udfører deres arbejde fra kontormiljøer, hvor der ikke er meget fysisk aktivitet involveret. Hvis ikke kontorerne er møbleret med komfort og effektivitet i fokus kan de mange timer foran skrivebordet resultere i ubehag.

Har jeres virksomhed de rigtige kontormøbler

For at sikre den mest optimale arbejdsgang så kræver det at de ansatte har de bedste forudsætninger for at udføre deres arbejde. Når det kommer til arbejdskomfort, så er det som nævnt tidligere ligegyldigt om det er en nyopstartet virksomhed eller en veletableret virksomhed. Hvis virksomheden har fokuseret på medarbejdernes komfort ved indretningen af kontoret, så kan den ansatte fokusere på, at løse sine arbejdsopgaver, uden at få smerter relateret til dette. Hos Office2go.dk kan du se et bredt udvalg af kvalitets kontorløsninger fra Danske, Svenske og Tyske producenter, der alle er udvalgt for, at sikre komfort og funktionelle løsninger til lave priser.

Effektiviteten på arbejdspladsen

Ud over komforten på arbejdspladsen, så afhænger effektiviteten af arbejdsindsatsen også ofte sammen med, hvordan kontoret er indrettet. Hvis ikke kontoret er etableret fornuftigt, kan det betyde, at der bruges unødvendig tid på, at udføre diverse arbejdsopgaver. I sidste ende gavner det hverken den ansatte eller virksomheden som helhed. Hvis det er et eksisterende problem, så anbefales det, at få det løst hurtigst muligt. Hvis der i stedet er tale om indretningen af et nyt kontormiljø, så kan det med fordel gøres ”rigtigt” fra start.

Arbejdskomfort – gode råd

Der findes flere tiltag, som kan gavne komforten på arbejdspladsen. Særligt anbefales det at huske på, at bevæge sig i løbet af dagen. Det betyder ikke at man skal løbe en tur i stedet for at gå til frokost. Bare det det at gå hen til sine kollegaer, for at stille et spørgsmål, frem for at sende en mail, gør en forskel. Derudover er det en god ide at huske, at undgå dårlige arbejdsstillinger. Disse kan resultere i smerter, hvis de gentages over længere tid. Hvis man er i tvivl om hvordan man bedst muligt selv kan forebygge smerter afledt af dårlig komfort, så kan man altid gå til sin arbejdsmiljørepræsentant, for at få en kyndig instruktion. Til sidst er det vigtigt at huske på, at det er helt forsvarligt, at sige nej til arbejdsopgaver, som ikke kan udføres uden risiko for at komme til skade.

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *