Ray Ban Erika Polarized

Ray Ban Erika Polarized

Ray Ban Erika Polarized - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

”Normal til mørk hud” Den formulering har du måske set på nogle af ”de stribede” produkter fra Matas, Men nu vælger kæden at ændre påskriften efter ray ban erika polarized flere henvendelser, For flere er nemlig enige i, at dén formulering ikke er så heldig, Faktisk er den decideret stødende, Mandag lagde Jasmin Kababo dette billede op på Facebook: Læs også Efter festivalkritik: Så kom kvinderne Også Andreas Herbold blander sig i debatten, og fyren vælger at henvende sig til Matas direkte over Facebook..

”Hej Matas, I har lavet en bruncreme, eller hvad man kalder den slags nu til dags, som lige får kaldt 'mørk hud' det modsatte af 'normal hud' - jeg går ud fra, at jeg ikke behøver at forklare, hvorfor det er lidt af en smutter, ray ban erika polarized som I lige bør få fikset i en fart, og i øvrigt komme med en uforbeholden undskyldning, også i en fart”, skriver Andreas Herbold, Både Jasmin og Andreas studser altså over det faktum, at "mørk hud" bliver opfattet som en modsætning til normal – altså ”unormal”?.

Og deres kritik er taget til efterretning hos Matas, som nu for eftertiden ikke vil bruge vendingen ”normal” hud, I et svar til sine Facebook-brugere skriver de: - Når der står normal hud (henført til hvad de fleste danskere har af hudfarve) er det naturligvis på ingen måde ment diskriminerende, Men for at undgå misforståelser, vil vi ved næste produktion gå bort fra at skrive normal om en hudfarve på emballagen, Læs også ray ban erika polarized Jonatan Spang får kritik efter Prince-kommentar Informations- og miljøchef hos Matas uddyber yderligere til BT :.

- Det drejer sig om de tilfælde, hvor ordet normal står i relation til hudfarven, for ordet normal figurerer på mange produkter, og det bruger hele branchen. Ikke alle er dog enige med Jasmin og Andreas’ kritiske blik. På Facebook kalder mange problemstillingen for ”politisk korrekt”, og opfordrer kritikerne til at slappe af.

/ritzau/Fokus Når Tivoli den 15, april sparker foråret i gang med de traditionsrige Fredagsrock-koncerter, får rapperen TopGunn og sangeren Noah æren af at deles om scenen som de første, Men programmet byder på en lang række musikalske genrer hen over sommeren og efteråret, hvor der både er noget for de ray ban erika polarized ældre og yngre gæster, Således kan man både opleve den folkekære trubadur Kim Larsen, popdarlingen Christopher og comeback-bandet Dizzy Mizz Lizzy, Det skriver Tivoli i en pressemeddelelse..

Men også udenlandske navne lægger vejen forbi den gamle have. Det gælder blandt andet det franske electronicaband Air, de hypede amerikanske søstre bag gruppen Haim og den svenske sangerinde Zarah Larsson. Der bliver desuden inviteret til dansefest, når dj'en Morten Breum, der til daglig bor i Los Angeles, og den hollandske dj Tiësto går bag pultene. Læs også Christopher skrev historie foran 30.000 i Tivoli Læs også Efter alvorlig ulykke: Tivoli aflyser revy Læs også Zangenberg er Tivolis nye musical-stjerne

Morten Breum har gennem ray ban erika polarized flere år haft stor succes på den internationale dj-scene, mens Tiësto er kendt for at optræde med et scene- og lysshow ud over det sædvanlige, I år er der ti dobbeltkoncerter eller triplekoncerter, Der blændes op for bl.a, Aura og Dúné, Teitur og Ásgeir samt triplekoncert med poptalenterne Cisilia, Page Four og Hasan Shah, Bikstok og Specktors varmer hip hop-fans op i foråret, og traditionen tro lukkes og slukkes sæsonen igen med hip hop, I år er æren tilfaldet S!vas og Gilli samt MellemFingaMuzik..

Om årets program siger programchef Rune ray ban erika polarized Erbs Ledet, der er programchef for Fredagsrock: - Det er Tivolis fornemste formål at underholde flest muligt og det er netop styrken i Tivolis Fredagsrock, - Vi er en festival, der strækker sig hen over 24 fredage i stedet for blot en enkelt weekend, Vi skal favne flest mulige musikfans, og det synes jeg er lykkedes med årets program, Fredagsrock blev i 2015 besøgt af over en halv million musikfans, hvilket slog alle tidligere rekorder, Det er 20, år i træk, at Tivoli præsenterer en stribe kunstnere, der hen over sommeren indtager Plænen..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *