Rayban Erika

Rayban Erika

Rayban Erika - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Artiklen fortsætter under billederne.., Det er 8, gang, at ”The Julekalender”genudsendes – i år på T V2 Charlie, Senere lavede De Nattergale, der også består af Viggo Sommer og Uffe Rørbæk Madsen, julekalenderne ”CWC/Canal Wild Card” og ”CWC World”, (Foto: Steen Linde / TV 2) – Min stemme er bygget, så jeg rayban erika bedre kan ramme de skingre lyde, Så det er altid mig, der har fået kvinderollerne, forklarer en tredjedel af De Nattergale, Carsten Knudsen, (Foto: Dan Mariegaard).

Læs også 16 ting du (måske) ikke vidste om ’The Julekalender’ Det er helt slut – Det er jo utroligt, at det er overgået en bondedreng som mig, Serien er blevet en del af folks julenostalgipakke – den store julekasse, man finder frem hvert år til jul, Det er jo dejligt, at vi kan bidrage til glæde og tryghed, rayban erika fortæller Carsten Knudsen, Ideen om en julekalender med danskengelske nisser og et par vestjyske kartoffelavlere blev fostret af den vestjyske musiktrio De Nattergale i sommeren 1991, og kort tid efter blev den indspillet i en garage..

Resultatet blev en kæmpe succes, Men selv om Gertrud har været en del af Carsten Knudsens liv de følgende år, har han ikke skænket Sand-familiens videre skæbne mange tanker, For selv om De Nattergale skrev sig ind i danmarkshistorien med ”The Julekalender”, har der aldrig været stemning for at lave en efterfølger, – Der kommer ikke nogen toer, Vi talte om det for mange år siden, men der har altid været modstand imod det, rayban erika Enten fra den ene, den anden eller mig, Der er ingen grund til at ødelægge den historie, Folk må selv digte videre, lyder den nedslående melding fra den morsomme musiker..

Artiklen fortsætter under billederne... Mon det er en foodprocessor, der er gemt i gaven under Gertruds juletræ? – Jeg fik selv en foodprocessor i julegave af pladeselskabet efter ”The Julekalender”. Jeg har den stadig, men bruger den sjældent. (Foto: Dan Mariegaard) Ingen jul uden Gertruds foodprocessor. Museumsgæster i Randers kan endda vinde en af slagsen – signeret af Gertrud. (Foto: Dan Mariegaard) Læs også 17 ting du (nok) ikke vidste om ”The Julekalender” Alle kender en Gertrud

En af grundene til ”The Julekalender”s succes kan man finde i den eneste kvinde på skærmen, Gertrud Sand, Den juleglade dame rayban erika er en type, som de fleste kender, – Gertrud er en godmodig kvinde, der vil favne alle og gøre det bedste, hun kan, og til sidst kan det blive omklamrende, fordi hun hele tiden vil gøre det gode – også når folk helst bare vil have noget fred, Hun eksisterer alle steder – jeg har sågar kørt med en taxachauffør, som kom fra Iran, og som sagde, at der kendte de også den type, siger manden bag Gertrud..

Carsten Knudsen selv er dog langtfra samme type som Gertrud Sand. Derhjemme i Risskov er der ikke pyntet op til jul, og sidste jul måtte han faktisk fejre alene. – Jeg skulle have været hjemme hos min far og mor, men jeg fik influenza. Det var ikke melankolsk at sidde for mig selv, det var faktisk bare meget dejligt og fredeligt, siger Carsten Knudsen. Eller som Oluf Sand ville have sagt: ”Det var bår’ dæjlig”.  Læs mere om Carsten Knudsen

I tirsdagens afsnit af ”De unge mødre” er Camilla Framnes lænket til sofaen, Den unge mor har nemlig lige rayban erika gennemgået en større operation, hvor hun har fået fjernet sit løse maveskind – og nu skal hun slappe af og vente på, at sårene heler, Operationen har været den sidste del af hendes fantastiske transformation efter tre fødsler og et kæmpe vægttab på 75 kilo, Og Camilla Framnes er pave-stolt af resultatet, som hun viser frem i tirsdagens afsnit, Her hiver hun op i blusen og fjernet korsesset, så seerne kan få et glimt af maven, der nu er blevet ganske flad..

- Man kan godt fornemme, at jeg har fået en flad mave, Jeg er så tilfreds, det er mere end jeg nogensinde havde turdet håbe på, siger Camilla Framnes i et klip fra rayban erika tirsdagens program, som du kan se herunder, - Jeg er så glad for, at jeg har gjort det her for mig selv, for det her kommer til at tage en kæmpe hæmsko for mig, og det gør mig virkelig glad, siger hun videre, Det er dog ikke det allerletteste for den aktive mor at være lænket til sofaen, - Jeg er ret positiv over de smerter, jeg har, men det er ikke nogen hemmelighed, at det gør skidenas, Lige nu kan det hele godt virke håbløst og langsomt, Hårdt at ligge her og vente på, at det heler, og alt bliver godt, siger Camilla Framnes..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *