Rayban Mand

Rayban Mand

Rayban Mand - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Foto: Thomas Laursen 293 / 295 Realitystjernerne havde en fest, da der blev afholdt Reality Awards på Docken i rayban mand København, Foto: Thomas Laursen 294 / 295 Realitystjernerne havde en fest, da der blev afholdt Reality Awards på Docken i København, Foto: Thomas Laursen 295 / 295 Reality Awards 2018 Læs mere om Susan K.

LOS ANGELES/SE og HØR: Caitlyn Jenner tissede bogstavelig talt på Trump i dag, Således gik transseksuelle Jenner, 66, ind på den måske kommende amerikanske præsidents skyskraberkompleks på Manhattan, der bærer navnet 'Trump Tower', Og Caitlyn havde en mission: at tisse på kvindetoilettet i hovedkvarteret, - Det gik fint, og se ingen blev mishandlet, siger Cait på videoklippet på Instagram, Se det her, Toiletforhold for transseksuelle er nemlig blevet en politisk varm kartoffel i Amerika, De konservative, anført af den konservative Ted Cruz, tror nemlig ikke på kønsneutrale toiletter og stærke græsrodskrafter i det republikanske parti forsøger at indføre love, der rayban mand kræver, at f.eks, en transkvinde som Caitlyn ikke må bruge dametoilettet..

Konservative mener nemlig at vide, at det det kan føre til børnemishandling, Uden at forklare dette yderlige, Men moderate konservative som Donald Trump mener, at det rayban mand er helt langt ude, Han er flintrende ligeglad med, hvor folk vil tisse, og således inviterede Trump altså Caitlyn på et vådt besøg i New York.  - Du må tisse overalt her, sagde han, Det var noget af et tilløbsstykke, Caitlyn fløj hele vejen fra Los Angeles til New York for at låne toilettet i den guldbelagte bygning på Manhattan..

En homofob, der optræder til en festival for at fremme homoseksuelles rettigheder, er fuldstændig uacceptabelt. Det mener en gruppe kritikere, der har presset organisationen The Delta Foundation of Pittsburgh til at fyre rapperen Iggy Azalea, der ellers var hyret til at spille på festivalen lørdag. Organisationen er kommet i problemer, fordi kritikere mener, at rapperen er homofobisk, da hun tidligere har skrevet nedsættende ord for bøsser og lesbiske på de sociale medier. Det skriver CBS News.

- Vi er kede af, at vores hovednavn har forårsaget et større skælv i vores sammenslutning, men vi håber, at der kommer en forandring gennem mere åbenhed, siger organisationen i en pressemeddelelse, mens Pittburghs byrådsformand, Bruce Kraus, tilføjer: - Situationen med Iggy har været en katalysator for at få en meget dybere og mere meningsfuld dialog, som jeg tror, vi alle ønsker, siger han, Også australskfødte Azalea er meget ked af fyringen og beklager, rayban mand at hun er blevet droppet af organisationen efter presset..

Læs også Ellen DeGeneres gør grin med kinesisk homofobi - Jeg er virkelig skuffet over at skulle dele denne nyhed, men jeg optræder alligevel ikke på Pittsburgh Pride. Jeg tror på lighed, men desværre har jeg brugt et ordvalg, som jeg ikke skulle have gjort, da jeg var yngre, siger den 24-årige rimsmed, der har det borgerlige navn Amethyst Amelia Kelly. - Det sidste, jeg ønsker, er, at noget så hensynsløst vil blive den måde folk fortolker min personlighed på. Jeg mente intet ondt med ordene og fortryder så inderligt, at jeg nogensinde har brugt disse ord, uddyber Azalea.

- Som rayban mand voksen vil jeg aldrig nogensinde bruge disse ord igen, da jeg ved, hvor skadelige de kan være i kampen for en sag, jeg virkelig tror på, Jeg undskylder over for alle, jeg har fornærmet og stødt, slutter den Grammy-nominerede rapper, Selv er Iggy Azalea i et heteroseksuelt forhold med Lakers-basketballstjernen Nick Young, som hun forlovede sig med i starten af juni, Læs mere om Iggy Azalea.

Er du én af dem, der drøn-elsker pandaer og hunde? Og udbryder du spontant ”nååårh” blot ved synet af dem? Ja, så har vi fundet dit nye kæledyr! Det er nemlig blevet et hit at forvandle små vovser til bløde pandaer ved hjælp af farve – og den lille sort-hvide hårbold er SLET ikke til at stå for, Samme holdning har massevis af kinesere, der normalt ellers er kendt som folkefærdet, der ynder at spise vores firbenede ven, Men de såkaldte ”pandogs” er simpelthen så søde, at kineserne i stedet vil betale ret mange penge for at få fingre i rayban mand deres helt egen kæle-pandog..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *