Rayban Rbhsc

Rayban Rbhsc

Rayban Rbhsc - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Stine Kronborg holder sig bestemt ikke tilbage på "Paradise Hotel", Og i aften bliver det rigtig frækt, når hun går i poolen med Rasmus, Stine Kronborg: Bestjålet - Stine Kronborg har manglet lidt opmærksomhed, siger den flotte pige, Stine Kronborg: Derfor er jeg med i Paradise Hotel - Jeg kan godt lide at kysse med Rasmus, fastslår Stine i det afslørende klip herunder, Du kan se hele kyssescenen med Stine og rayban rbhsc Rasmus i det afsnit, der kommer i aften kl, 22 på TV3, Fræk fredag: Nyd Stine Kronborg.

Det må have været lidt af et overraskelse sangeren Basim fik, da han kiggede nærmere i sin postkasse hen over julen, Sammen med regninger og reklamer kunne den danske sangfugl nemlig finde et brev fra intet mindre end den danske statsminister Helle Thorning-Schmidt, Men selvom pulsen sandsynligvis har været højere end normalt hos Basim, da han åbnede den tilsendte konvolut, var der bestemt ikke noget at være bange for, LÆS OGSÅ: X Factor-Basim: Jeg har et kæmpe hul i mit liv Basim er nemlig blot kommet på den rutinerede socialdemokrats liste over personer, der skulle modtage et julekort, Den danske statsmister ville derfor såmænd bare ønske god jul og godt nytår, LÆS OGSÅ: Basim er nyforelsket - Kære Basim, Jeg ønsker dig og din familie en rigtig god jul og et godt nytår, Mange hilsner Helle Thorning-Schmidt, skriver statsministeren, En uventet hilsen, der selvfølgelig fik Basim til at juble, Og ikke mindst blære sig lidt på sin profil på Instagram, LÆS OGSÅ: Basim: - Vi har meget til fælles - Startede på bunden, Nu er vi her!, skriver den rayban rbhsc tidligere melodi grand prix-kandidat således sammen med et billede af det halvt håndskrevne brev, Se statsministerens hilsen her, Nytårshilsnen er dog ikke det eneste, den unge sangfugl kan juble og synge "skubi dubi dab" over i det nye år, Basim udkommer nemlig i 2015 med sit nye album, som han gav en forsmag på sidste år i form af singlen "Picture in a Frame"..

Da Ricky Martin, 46, onsdag gik på den røde løber til premieren på TV-serien "The Assassination of Gianni Versace: American Crime rayban rbhsc Story", hvori sangeren har en rolle, smed han lidt af en bombe: Den latinamerikanske charme-sanger er blevet gift.  - Jeg er en ægtemand, men vi holder en stor fest om et par måneder, jeg lader jer det vide, afslørede Ricky Martin, da han blev interviewet af E! News på den røde løber.  Den heldige mand er Jwan Yosef, der er kunstner, som Ricky Martin har dannet par med siden 2016, I november samme år afslørede han over for TV-værten Ellen DeGeneres, at parret var blevet forlovet. .

Præcis hvornår parret er blevet gift, fortæller Ricky Martin ikke, men alt tyder på, at det har været en diskret, formel ceremoni, mens den helt store bryllupsfest kommer senere.  - Vi har udvekslet løfter, vi har svoret alt, og vi har underskrevet alle papirer, som vi skal underskrive, ægtepagt og det hele, lyder det fra nygifte Martin.  Læs også Ricky Martin forlover sig med yngre flamme Ricky Martin, der sprang ud som homoseksuel i 2010, lover, at parret har planlagt en kæmpefest. 

- Det er den typiske tre-dages fest, middagen, prøvemiddagen, festen og tømmermændene, I bliver det første, der får det at vide, fortalte Martin til E! News.  I det hele taget kunne "She Bangs"-stjernen ikke lægge skjul på sin lykke.  - Det føles fantastisk! Jeg kan ikke introducere ham som min forlovede, Det kan jeg ikke, Han rayban rbhsc er min ægtemand, Han er min mand, lød det ekstatisk fra Ricky Martin, Læs også Ricky Martin: Sådan er det at være far Artiklen fortsætter under billedet. .

Not your average door, not your average family @archdigest #architecturaldigest Et opslag delt af Jwan Yosef (@jwanyosef) den 10. Jan, 2018 kl. 2.36 PST Ricky Martin har tvillingedrengene Matteo og Valentino på ni, som han og Jwan Yosef er fælles om at opfostre.  - Mine børn spørger mig om det at have to fædre, og jeg fortæller dem, at vi er del af en moderne familie, fortalte Martin for nylig til Out magazine. Den nygifte stjerne afslører også, at han ønsker at få flere børn. 

- Jeg vil have fire par tvillinger mere, Jeg ville elske at have en stor familie, men der sker meget i øjeblikket, meget arbejde, bryllup, forklarede Martin til E! News.  I galleriet kan du komme hjem til Ricky Martin:  Hjemme hos Ricky Martin Ricky Martin blev for otte år siden far til Matteo og Valentino, som han fik med en rugemor, Nu er familien også udvidet med kæresten Jwan Yosef, rayban rbhsc (Foto: All Over) 1 / 14 Vejret er som regel ganske godt i Californien, så der er god mulighed for at nyde udelivet på terrassen – og plads mangler der ikke..

(Foto: All Over) 2 / 14 I den største af stuerne er der plads til, at gæster både før og efter en middag kan hygge sig i sofaen rayban rbhsc eller over en drink i baren, (Foto: All Over) 3 / 14 4 / 14 Køkkenet er indrettet, så det også virker som en stue, Og ved det barlignende bord kan børnene sidde og få deres mad, (Foto: All Over) 5 / 14 Når Ricky og kæresten skal have lidt alenetid, råhygge og holde om hinanden, kan det foregå i den bløde sofa foran en af husets flere pejse, (Foto: All Over) 6 / 14.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *