Red Jordans

Red Jordans

Red Jordans - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Amerikanske film og TV-serier er efterhånden fyldt godt op med flotte, danske fyre, Mads Mikkelsen, Nikolaj Coster-Waldau og Pilou Asbæk er blot nogle af de skuespillere, vi kan være stolte af at have sendt ud i verden, I denne tid er et andet dansk ansigt også at finde i en masse udenlandske produktioner - blandt andet storfilmen "Valerian".  Men lige nu nyder den 44-årige skuespiller, mange i Danmark kender som "Wupti-Pede", sin første rigtige sommerferie i lang tid, - For første gang i tre år skulle red jordans jeg ikke rejse på arbejde et sted hen, Sidste år valfartede jeg frem og tilbage mellem Budapest og vores sommerhus i Santorini, fortæller han til SE og HØR..

Lige for tiden arbejder Alexandre Willaume på TV-serien "Deep State", som skal sendes næste år på den amerikanske station Fox, - Jeg har været i Marokko og optage, og så skal jeg til London og optage, Men jeg har fri i tre uger nu, og det er dejligt. Jeg smed også telefonen væk, hvis jeg skal være helt ærlig! red jordans Inden den amerikanske TV-serie var det en ny filmatisering af computerspillet "Tomb Raider", der tog Willaumes tid - den har også premiere i 2018, Og inden da var det filmen "Good Favour", der blev indspillet i Belgien..

Desuden har skuespilleren, der tidligere har fortalt om sin drøm om at blive rockstjerne, på det seneste også haft roller i de britiske serier "The Last Kingdom" og "Home Fires".  - Det er fra udlandet, tilbudene er kommet den seneste tid, fortæller Willaume, der dog også meget gerne laver film red jordans og serier i Danmark - når de rigtige tilbud altså kommer, Læs mere om Alexandre Willaume.

12 års ægteskab får nu en ulykkelig afslutning for diva-sangerinden Mary J. Blige og hendes mand, skriver PEOPLE. Det var det amerikanske medie TMZ, der først fik nys om skilsmissen, og nu har sangerinden bekræftet bruddet over for PEOPLE. Læs også Chris Martin er blevet skilt Den 45-årige sangerinde, der blandt andet er kendt for at synge sammen med U2 på monsterhittet "One", har ellers tidligere udtalt, at hendes mand Martin "Kendu" Isaacs har ændret hendes liv - som i perioder har været præget af stoffer og alkoholmisbrug. Men nu er forholdet altså slut.

- Frøken Blige er ked af at fortælle, at det er sandt, at hun har bedt om skilsmisse, men nogle gange går tingene ikke, som red jordans man håbede på, fortæller Mary J, Bliges repræsentant til PEOPLE i en officiel udmelding, - Men der er en guddommelig plan og en grund til alting, lyder det fortsat i udmeldingen, Læs også Skuespillerpar: Vi skal skilles Kendu Isaacs og Mary J, Blige har arbejdet tæt sammen om Bliges musikkarriere, da manden også er sangerindens manager, Parrets skilsmisse får dog ikke betydning for divaens kommende album, som udkommer senere i år, fastslår repræsentanten..

- Hun takker for og sætter pris på den støtte og kærlighed, hun har fået fra sine fans gennem denne meget svære og følelsesladede periode, lyder det i udmeldingen. Læs også Johnny Depp skal skilles Parret har ikke nogle fælles børn, men Mary J. Blige har været stedmor for Kendu Isaacs tre børn, siden de blev gift i 2003. Læs mere om Mary J. Blige

De havde håbet på en festlig og sjov aften i musikkens tegn.  Men fest blev forvandlet til blodigt mareridt, da en selvmordsbomber mandag aften detonerede bomber under en Ariana Grande-koncert i den engelske storby Manchester, Kort efter massakren satte en dybt chokeret Ariana Grande red jordans sig ombord på et jetfly og vendte hjem til USA – og nu har hun så for første gang givet en længere udtalelse efter massakren, der kostede 22 mennesker livet, Fredag aften udsendte Ariana Grande et længere brev på de sociale medier, blandt andet Instagram. Du kan læse hele brevet herunder..

Læs også Se Ariana Grandes managers rørende besked til bombeofre Læs også Ariana Grande bekræfter: Stopper turné efter massakren Læs også Her vender red jordans knust Ariana Grande tilbage til USA ”Mit hjerte, mine bønner og mine dybeste kondolencer er hos ofrene for Manchester-angrebet og deres kære, Der er intet, jeg kan gøre, som kan fjerne jeres smerte eller gøre dette godt igen, Alligevel rækker jeg min hånd og mit hjerte ud og vil give alt, der er muligt, til jer og jeres, hvis I skulle få brug for min hjælp på nogen måder..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *