Sådan får du besøg af madglade gæster hele året

I Danmark byder vejret på en masse regn og kolde briser, hvorfor mange virksomhedsejere bliver nervøse, når deres café eller restaurant skal lukke for de udendørs siddepladser. Heldigvis er den danske befolkning rigtig god til at sætte pris på alt slags vejr og hygge med god mad eller en cappuccino, selv når vejret er gråt. Lige præcis dette skal de danske cafeejere udnytte sig af og lægge særligt fokus på at skabe en hyggelig atmosfære som passer til de våde måneder.

Der er nemlig ingen grund til at nøjes med kun at få gæster i sommertiden, når vi i Danmark elsker at være pakket ind i et tæppe og sidde udendørs med venner og familie. Det eneste det kræver er, at man gør området tilegnet regn og kulde, og derudover tilføjer de helt rigtige elementer som fremhæver stedet på bedste vis.

Investér i en overdækket terrasse

Ønsker du at have siddende gæster i regnvejr, er det vigtigt at investere i løsninger som kan holde kunderne tørre. Hertil kan du blandt andet vælge at købe parasoller eller installere en overdækket terrasse. Terrasseoverdækninger er en meget holdbar løsning som er robust og giver et elegant udseende til et spisested. Med en overdækket terrasse viser du dine gæster, at du prioriterer deres komfort og imødekommer behovet for at nyde de udendørs omgivelser samtidigt med at være inde i varmen. En overdækket terrasse i glas i de kolde måneder, kan formå at give et helt særlig stemning, hvor regnen slår på taget eller sneen let falder omkring terrassen – det er hyggeligt!

Overdækkede terrasser fås i massevis af udformninger og kan tilpasses dit ønskede område. Du kan vælge mellem forskellige materialer, størrelser og behov i forhold til vejromstændigheder m.m. Vær sikker på at investere i en løsning af høj kvalitet, så du kan invitere på udendørs mad og drikke i mange år.

Tilpas menuen til årstiden

Hvis du vil være sikker på at få gæster hele året rundt, er det vigtigt, at du tilpasser madkortet til de forskellige måneder. Grøntsager, frugter m.m. smager nemlig bedst, når de er i sæson, hvorfor det er vigtigt altid at holde sig opdateret på hvad dit menukort burde indeholde.

Sørg for at retterne passer til den stemning årstiden bringer. Der er højest sandsynligt ikke mange gæster som har lyst til suppe eller risengrød i de varme sommermåneder. Modsat vil mange kunder i vintertiden gerne spise hyggelige og varme retter som gerne må være lidt tungere end om sommeren. Servér en cremet jordskokkerisotto i efteråret og en skøn vintergryde når kulden for alvor tager over.

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.