Det skal du opleve i Aarhus

Aarhus er ikke kun en populær by at bosætte sig, hvad end du er studerende eller en familie. Aarhus er også et populært feriemål, for både danske og udenlandske turister. Der er noget for enhver smag – og efter nogle dage i Aarhus har du fået masser af oplevelser.

Læs videre og få et lille udsnit af de mange ting du kan lave og se, når du besøger Aarhus.

Den gamle by

Det klassiske og stensikre valg, men den gamle by i Aarhus er helt klart et besøg værd. Lokaliseret inde i selve Aarhus behøver du ikke en lang transport, for at opleve hvordan det var i gamle dage. Den gamle by er et fantastisk frilandsmuseum at gå rundt i, hvor du får et indblik i de danske købstæders historie og masser af historiefortælling. Du kan se alt fra gamle skoler, boliger og butikker, der rummer masser historie. Du bliver ikke skuffet, når du går fra den gamle by.

Tivoli friheden

Hvis det kribler i fingrene at komme i en forlystelsespark, så kan tivoli friheden i Aarhus varmt anbefales. Det er i gåafstand fra centrum, så du skal ikke bruge lang transporttid. Uanset om du er i Aarhus om sommeren, efteråret eller sågar vinteren, så er der altid noget at lave. Lige meget hvilken aldersgruppe du tilhører.

ARoS Aarhus Kunstmuseum

Med et regnbuefarvet panorama blik udover Aarhus får du et fantastisk view udover Aarhus by. Det er et ikonisk monument i Aarhus og blevet et varemærke for Aarhus by. Udover et regnbue view byder kunstmuseet også på et billede – oplevelseshus. Du kan se masser af fantastiske samlinger og kunstværker, der helt sikkert er med til at gøre oplevelsen endnu mere unik.

Marselisborg Skov

Efter at have gået rundt i Aarhus by og været på museumsbesøg, så er det forfriskende at finde en skønt område, hvor det er muligt at slappe af. Og det kan du gøre i Marselisborg skov. Et skovbælte lokaliseret langs kysten finder du flotte sammenhænge bøgebevoksninger. Du finder også dale og bakker, hvilket gør det ideelt at gå rundt og få noget udsøgt sceneri på nethinden. Ved at gå en tur i Marselisborg skov får du hurtigt stresset af.

Få en gastronomisk oplevelse

I Aarhus kan du også få en lækker gastronomisk oplevelse – uanset hvilke niveau du gerne vil på. Hvis du gerne vil spise på en restaurant med Michelin-stjerne så har Aarhus hele fire af slagsen. Dermed kan du med garanti få en gastronomisk oplevelse i ganen med en udsøgt middag og et godt glas vin. Derudover findes der også masser af lækre cafeer og hyggelige restauranter, som du kan besøge i løbet af dagen. Du kommer ikke til at gå sulten i seng, når du er i Aarhus.

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *