Til de større projekter

Du kender den gamle talemåde ”For mange kokke fordærver maden”. Det er en talemåde der kan bruges i mange forskellige situationer fordi det handler om at man ikke skal være for mange om et projekt. Sidder du selv med et kæmpe projekt, der kræver flere vinkler, så sidder du nok også med talemåden i baghovedet. Kæmpe projekter vil medføre flere indbyrdes aftaler, og jo flere aftaler der laves, desto mere øges risikoen for misforståelser og fejl.

Et sted med mange kontakter

Det du søger i disse tilfælde, vil være en enkelt kontakt som kan nå ud til flere. Står du alene med tingene og skal ringe rundt til forskellige virksomheder, så er fejlene på dine skuldre. Du har ansvaret for at de rette meddelelser kommer ud til de rette folk. Vælger du i stedet at gøre brug af en virksomhed, der har alle kontakterne om sig, så får du kun enkelt kontakt. Det bliver en slags mellemmand mellem dig og alle de kontakter som skal fuldføre det ønskede arbejde. Mellemmanden står her med ansvaret for at kommunikationen fungerer. Yderligere er denne mellemmand bedre udrustet til den opgave. Det er iblandt hans daglige arbejdsopgaver, så du kan kontakte ham for at sikre dig at tingene gøres ordentligt. Der vil være en mulighed for både at han sætter sig ind i hvilke projekter som du har behov for, og at han kan kortlægge hvilke forbindelser han skal være i kontakt med. I slutningen af jeres samtale bør du have en god mavefornemmelse omkring hele situationen.

Starten på et godt resultat

Står du med et projekt der kræver ting som nedrivning, miljøsanering eller skadeservice så klik her og få et godt tilbud. Du får muligheder for at sætte dig ind i en praksis og en procedure, som du kan bedømme virker til at fungere for dig. I det øjeblik du tager kontakt og får forhandlet en god aftale på plads, så begynder uret at tikke. Du kan bede om at få en plan for længe de formoder at arbejdet vil tage, så du kan opbygge din egen tidsramme. Gennem samtaler bør du få et godt indblik i de forskellige skridt der tages fremmod det færdige resultat, så du kan sikre dig at tingene gøres ordentligt.

Indlægs forfatter: Christian

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *