Ultra Boost Adidas

Ultra Boost Adidas

Ultra Boost Adidas - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

I al hemmelighed har Barbra Streisand været på operationsbordet, Hun har fået ultra boost adidas fjernet nogle polypper i tyktarmen - noget, der kan udvikle sig til cancer, Og den 62-årige sang- og filmstjerne er i decideret panik.- Det kan ikke være cancer, Det kan ikke passe, Jeg vil ikke dø, skreg hun, da lægernes dom lød på operation.Barbra Streisand har en panisk angst for at blive opereret, Hun hader tanken om at være uden bevidsthed, mens lægerne - som hun siger - "roder i mig".Allerede i september skulle stjernen have været opereret, men hendes angst gjorde, at hun aflyste det hele få timer før, Men hun blev hårdt presset af sin bekymrede mand, James Brolin og parret nærmeste venner, så efter mange og lange overvejelser brugte hun alle sine kræfter til at få mod nok, så hun kunne blive opereret, Midt i december blev hun så indlagt på Cedars-Sinai-hospitalet i Los Angeles.Læs mere i SE og HØR.

Det har været et ømt syn.., Thomas Eje - så nøgen, som Vorherre har skabt ham - løbende rundt med en hujende Birgitte Raabjerg efter sig, Epsioden fandt sted på Aarhus Teater og står at læse i selvbiografien Fri Stil, som Thomas Eje snart sender på gaden - og som SE og HØR i denne uge med eneret bringer et kapitel fra, Læs også: ultra boost adidas Thomas Eje: Svinder ind Thomas Eje var førsteårs-elev på teatret - hvor der var tradition for, at de nye elever skulle underholde hele personalet til teatrets årlige julefrokost-fest, På teatret havde en del kvindelige ansatte ry for at kaste sig over de sprøde, mandlige førsteårs-elever, Og det skulle da med i jule-revyen, Eje smed derfor alt sit tøj og løb splitterravende nøgen rundt med en skrigende og råbende Birgitte Raaberg (i rollen som sexfrådende kvinde) efter sig, Det vanvittige optrin blev fra scenen døbt Ejes 'pikgallop', Læs meget mere om Thomas Ejes spændende liv i SE og HØR i denne uge.

Det var ikke sket, da hun var 20 år og netop havde væltet hitlisterne med nummeret "Fuck dig", Men nu - som 32-årig - er Anna David ikke bange for også at synge andres hits, når hun går på scenen og giver koncert, Det gør hun for eksempel, når hun i weekenden for fjerde ultra boost adidas gang denne sommer skal spille med Tivolis Big Band på Plænen i Tivoli, Her er koncerten nemlig et mix af sangerindens egne hits og fortolkninger af andre kunstneres sange, - Min holdning har helt sikkert ændret sig, At stå i Tivoli og synge en Duffy-sang havde jeg ikke gjort for 12 år siden, Jeg ville ikke have følt mig sikker i det vokalmæssigt, men i dag ved jeg, at jeg kan, fortæller Anna David..

Som yngre var hun langt mere påvirket af, hvad hendes kolleger i branchen sagde. - Dengang blev jeg mødt med holdningen, at jeg ikke skulle synge soul og at jeg ikke skulle synge andres sange. - Men jeg synes, det er megafedt at stå i Tivoli og synge "Mercy" og se folk flippe ud helt på linje med, når jeg synger "Fuck dig", siger hun. Det er blandt andet via sin deltagelse i TV2-programmet Toppen af Poppen, at hun har fundet ud af, at det udvikler hendes eget talent at synge andres sange.

- Jeg ryger jo hundrede procent ud af min komfortzone, og det skaber nye spor for min stemme, Det er så fedt, siger hun, Læs også Anna David: Jeg elsker, når folk falder Læs også Dumt! Anna David smed diamantring væk For hende gælder det om at give publikum ultra boost adidas en oplevelse, - De skal gå derfra og tænke "det var en fed koncert", Der går sgu ikke noget af mig, men jeg ved godt, at der er nogle af mine kolleger, der har en anden holdning, siger hun, At nå dertil, hvor hendes egen mening tæller mest, har dog taget tid for sangerinden, der allerede som teenager udkom med musik i Tyskland, hvor hendes mor er fra..

Det var ikke nemt at blive et kendt ansigt i så ung en alder. Anna David oplevede, hvordan mange gerne ville forme og modellere hende. - Som kunstner har folk ofte et billede af en, og man skal være ret modig for at stå ved sig selv. Og det har jeg kæmpet med. Men nu er jeg der, hvor jeg står ved mig selv, siger hun. Men som ung i en hård branche, kan det være svært at høre sin egen stemme i koret fra alle dem, der har en mening om, hvad man skal og bør. - Hvis jeg kunne sige noget til mit 20-årige jeg, ville det være, at jeg skulle stole mere på mig selv og ikke lyttet så meget efter alle andres meninger, siger hun.

- Der har været perioder, hvor jeg har ultra boost adidas ædt meget, og hvor jeg har skullet høre på meget i mit arbejde, Men jo ældre, jeg er blevet, jo mere respekt har folk fået for mig, Anna David går på scenen i Tivoli lørdag klokken 22.00, Læs også Anna David: Datteren synger Læs også Anna David: Se min lækre krop Læs mere om Anna David.

Gustav har været på et hav af dates i realityprogrammet "For lækker til love", men én af dem var mere våd og kåd end alle de andre til sammen, Han har nemlig været et smut i Sofiebadet på Christianshavn i København sammen med den norske reality-homo Magnuss Lepore, hvor de to flirtende fyre kun i meget små underbukser bliver smurt ind i skum og masseret fuldstændig som i en tyrkisk hammam, Gustav: Se ham svine Helle Thorning Og naturligvis kan de to drenge nærmest ikke holde fingrene fra hinanden, - Det eneste, der er fokuseret i min hjerne er sex, sex, sex, siger Gustav i det ene af de to klip, du kan se herunder, Vil du se, hvordan ultra boost adidas resten af daten gik, kan du se med i aften i "For lækker til love" på TV3 kl, 21, SE og HØR var med til daten i Sofiebadet og bragte omkring nytår to sider med billeder fra den kåde skumfest, (Foto: Dan Mariegaard).


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *