Vans Checkerboard

Vans Checkerboard

Vans Checkerboard - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Når holdet har spillet den sidste forestilling i Fredericia, går turen til Østre Gasværk i København, hvorefter musicalen slutter af i Aarhus, hvor den sidste forestilling er den 22, maj 2016, Du kan læse mere om musicalen og skaffe billetter HER, Vind to billetter til forestillingen i Fredericia 2, december Svar rigtigt på spørgsmålet herunder og udfyld felterne, Så deltager du i konkurrencen om to vans checkerboard billetter, Konkurrencen slutter den 27, november kl, 12. .

Hvis du altid har beundret J-Lo’s fyldige bagdel og tænkt ”mmm… det er altså den perfekte røv”, ja så skal du altså vende blikket imod en anden numse, For den populære sangerinde er ikke indehaver af vans checkerboard verdens mest perfekte røv – hvert fald ikke hvis det står til jeans-industrien, Næh… verdens mest perfekte bagdel sidder på den amerikanske model Natasha Wagner, Og de sidste 14 år har jeans-industrien brugt den i dag 34-årige model flittigt, når der skulle designes og udvikles nye jeans..

For Natasha Wagner, der er 172 centimeter høj, har en krop, der er som skabt til jeans, Hendes numse er nemlig hverken for stor, for lille, for fyldig eller for flad, Den er vans checkerboard – med jeans-industriens ord – perfekt, Læs også Aleksander fik nok: Jeg har verdens smukkeste datter Læs også Annie har verdens største bryster - og så er de er endda naturlige Det skriver Mirror, Du kan se billeder af Natasha Wagners røv i galleriet øverst i denne artikel, Natasha Wagners røvgode bagdel har betydet, at hun har arbejdet for jeans-mærker som blandt andre Proenza Schouler, Gap, Lucky Brand, Old Navy og Levi’s – for blot at nævne nogle stykker..

Og det er ikke kun sådan, at hun lader sin numse agere prøveklud for nyudviklede jeans. Natasha Wagner sidder også med ved højbordet, når designerne taler om mulige nye modeller. Her kommer den garvede numse-model med gode tips om, hvordan den perfekte nye buks ser ud. Læs også Er dette verdens LÆKRESTE læge? Læs også Har hun Danmarks flotteste bryster Selv ejer den 34-årige model omkring 100 par bukser – og når hun ikke har travlt med at arbejde sammen med sin numse, arbejder hun også som direktør isit eget modelbureau, ”In Demand”.

I et interview med Vogue har Natasha Wagner tidligere udtalt, at hendes røv-karriere begyndte ved et tilfælde, dengang hun gik i gymnasiet, Det tog kun hendes numse seks måneder at arbejde sig helt til tops, I dag er den så med til at vans checkerboard sætte sit præg på bukse-moden, Du kan se billeder af Natasha Wagners numse øverst i artiklen..

Den skøre radio- og tv-vært Thomas Skov har et godt øje til den tidligere "X Factor"- dommer Pernille Rosendahl. Praktikanten og Flotte Fyr: Hede nøgenbilleder Til musikmagasinet Gaffa fortæller Thomas Skov, at hvis han skulle vælge en kendt musiker, han skulle date, så ville det være vores egen Pernille Rosendahl. Han fortæller dog samtidig, at han lige nu er i et skønt forhold til sin kæreste Emilie. Thomas Skov: Nøgen Men den finurlige vært er ikke bleg for at kaste endnu nogle sandheder på bordet om hans tanker og handlinger. På spørgsmål om, han synger i badet, svarer han følgende: - Nej, det kan jeg slet ikke koncentrere mig om med alle de forskellige produkter, jeg skal bruge. Men jeg tisser i badet, afslører Thomas Skov, der er aktuel med "Vild med Sport" på den nye kanal 3.

Der er dem, der er smukke som unge, men hvor alderen sætter sine spor, Så er der vans checkerboard dem, der kun bliver pænere med alderen, Og så er der dem, der bare altid har og altid vil være smuk.  Den tidligere forsidemodel Christie Brinkley må i den grad siges at høre til den sidste kategori.  I 1979 skød hun sin første forside for Sports Illustrated, og lige siden har hun været en fast del af forsiderne.  Som 30-årige sagde hun dog til sig selv, at nu ville hun ikke stille op til flere fotoshoots, hvor hun kun var iført badetøj. .

Læs også I dag er Donna bikinimodel Men 30 år efter den beslutning, er hun nu igen at finde iført badetøj og sammen vans checkerboard med sine to døtre.  Og som 60-årig ville den beslutning nok skræmme de fleste, men faktum er, at det overhovedet ikke er til at se på Christie Brinkley, at hun er blevet en dag ældre siden sit sidste badetøjsbillede.  Faktisk er det slet ikke til at se, hvem af de tre smukke kvinder, der skulle være betydeligt ældre end de andre, Se selv på billedet herunder: .


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *