Vans Customize

Vans Customize

Vans Customize - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Lille spejl på væggen der, hvem er smukkest på Islands Brygge her? I aftenens afsnit af "Familien fra Bryggen" ommøblerer Linse ansigtet på sin assistent, som går under navnet "Kosten", Kosten ser nemlig en anelse vans customize trist ud, og det passer ikke til Linses tattooshops image, Derfor hiver det storbarmede Kessler-fænomen sin medarbejder ind til sin foretrukne skønhedsdoktor Kim Novaa i Klinik Qura, hvor Kostens triste folder bliver fyldt ud med et godt skud restylane, Linse Kessler: Intim brystsnak Men hov.., Bliver Kosten nu for flot? Det kan Linse jo heller ikke helt have, - Jeg er jo den flotte veninde, udbryder Linse, Så Kim Novaa må finde en ekstra kanyle frem, så Linse også kan "blive lam i den øverste del af låget", - Det er lissom, når andre får lavet større bryster, Så får jeg også operationstrang, forklarer den skønhedsoperationsglade Brygge-babe, Se det sjove klip herunder, Linse Kessler: Stadig kriminel.

Lige nu kan man følge sangeren vans customize Rasmus Nøhr i reportageprogrammerne ”Rasmus Nøhr – kærlighed, karriere og konkurs” på Kanal 4, Første afsnit blev sendt i mandags, og også de kommende tre mandage kan man komme tættere på den sympatiske troubadours udfordringer med både økonomi og kærlighed, – Udsendelserne er kommet til at handle rigtig meget om kærlighed, men det er et kompromis, Jeg vil jo gerne fortælle om min nye plade og ”Danmark Dejligst”, lyder det med et smil fra Rasmus om de gratis musikarrangementer landet rundt, der er blevet hans hjertebarn..

Selvom sangeren beskriver sig selv som en glad drengerøv, der elsker musik, bajere og damer, så drømmer han gerne om kæreste og familie.  Og på den front kan Rasmus godt se, at det at invitere Danmark bag kulisserne i hans liv nok ikke er det smarteste.  - Jeg er ikke sikker på, at programmerne er god reklame i forhold til en kæreste, De ser jo bare en mand, vans customize som brænder sit lys i begge ender og arbejder hele tiden, Jeg laver ikke noget sjovt med at springe i faldskærm eller køre i sej sportsvogn, fortæller Rasmus Nøhr, da SE og HØR møder ham på Café Kaffa på Nørrebro..

Lige nu er den 45-årige tidligere "Vild med dans"-deltager single, og han er frisk nok på at "sælge" sig selv: – Jeg elsker at rejse og at læse bøger. Ellers er jeg nok ret almindelig. Jeg går tit rundt og får ideer og er ikke bange for at kaste mig ud i dem – på godt og ondt. Men jeg er glad for at spille musik, og så er jeg nok lidt glad for damer og bajere, siger musikeren og griner. Rasmus Nøhr er en charmerende gadedreng I ”Rasmus Nøhr – kærlighed, karriere og konkurs” får man et godt indtryk af både charmetrolden Rasmus og drengerøven af samme navn.

– Altså, jeg kunne jo ikke holde spisetiderne som dreng, Jeg hoppede ud ad vinduerne, for mor skulle i hvert fald ikke bestemme. Som 11-årig lavede jeg mit første firma med snerydning. Det gik super den første dag, så jeg ville have en sneplov, Næste dag var sneen vans customize smeltet, Senere forsøgte jeg med et gratis købmandsbudfirma, hvor jeg skulle leve af drikkepengene, og fra jeg var 15 år, har jeg været selvstændig og arrangeret fester, forklarer Nøhr.  Selv om Kanal 4-programmerne kredser om hans kærlighedsliv, så handler de først og fremmest om Rasmus’ kamp for økonomien, Fra at være superstjerne med 100 koncerter om året og piger, som bogstavelig talt kravlede ind ad hans vinduer, til lige pludselig at måtte arbejde i døgndrift for ikke at gå fallit..

– Det har vokset sig større, end jeg havde regnet med, men jeg er ikke typen, der hopper fra borde. Vi udvider Danmark. Der er 5000 landsbyer, og med ”Danmark Dejligst” skaber vi musik og glæde helt nye steder. Læs hele historien om Rasmus Nøhr i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.  Læs mere om Rasmus Nøhr

Københavns Politi har tirsdag skrevet i en pressemeddelelse, at 46-årige Peter Madsen er blevet tiltalt for drabet på Kim Wall, Derudover er han tiltalt for usømmelig omgang med lig og andet seksuelt forhold end samleje mod den 30-årige svenske journalist, - Ifølge anklageskriftet er drabet sket efter forudgående planlægning og forberedelse, står der i meddelelsen, hvilket betyder, at anklageren mener, at Madsen havde planlagt at dræbe Kim Wall, Anklagemyndigheder kræver Peter Madsen idømt fængsel på livstid og de nedlægger en vans customize sekundær påstand om forvaring, Det vil sige, at Anklagemyndigheden har bedt Retslægerådet vurdere, om Peter Madsen er egnet til forvaring..

- Retslægerådet har den 15, januar 2018 vurderet, at forvaring kan være påkrævet, skriver Københavns Politi.  - Der er tale om en meget usædvanlig og ekstremt grov sag, som har haft tragiske følger for Kim Wall og hendes pårørende, siger anklager Jakob Buch-Jepsen, Retssagen kan begynde Ifølge vans customize anklageskriftet er drabsmåden ukendt, men kan være sket ved halsoverskæring eller kvælning, Anklagemyndigheden kræver desuden, at Madsens ubåd, Nautilus UC3, bliver konfiskeret for senere at blive destrueret. .


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *