Vans Design Selv

Vans Design Selv

Vans Design Selv - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Men værst har det dog været, at Ibi Makienok og ægtemanden Siomen Makienoks ønske om at få et barn sammen er blevet voldsomt vanskeliggjort, – Han vil gerne have børn, Det med nyrerne har sat os tilbage, Jennifer Lopez og Bodil Jørgensen giver mig håb, Det vil vans design selv ikke være underligt, hvis jeg får et sæt tvillinger, når jeg er 46, lød det fra den smukke TV-vært i et interview på Radio24Syv, Ibi har i forvejen har sønnen Anakin fra et tidligere forhold, mens Simon ingen børn har..

Det var meningen, at der skulle komme en bog til efteråret, der skulle handle om de tre kvinder i ”Familien fra Bryggen”s liv - Geggos barndom, Moppers liv i England og egentlig bare om Geggos Moppers og Linses fortid generelt, Men nu har Geggo alligevel besluttet, at hun ikke vil være en del af det, Det skriver hun på sin blog, geggosverden.dk, - Jeg har dog taget beslutningen om at springe fra, Det vans design selv har jeg gjort af den årsag, at vi forleden dag allesammen samledes med ghost-writer og damen inde fra forlaget for at læse kapitlerne op sammen, Her sad jeg, Med min datter og kæreste ved min side, og med min familie – og hørte mit eget liv blive læst op ned til mindste detalje, Hvordan min far var, da jeg var lille, hvordan mit syn var på min mors tid i fængsel, hvordan jeg tacklede min OCD, da den var allerværst, and so on, Jeg har jo selv fortalt disse ting – men man lader sig rive med når man sidder og hygge-sludrer og der bare kører en diktafon, der optager alt man siger, Man fortæller og fortæller, og Ghostwriteren var så hyggelig, så man nærmest ikke følte man skrev en bog – selvfølgelig lå det i baghovedet, men igen – man lod sig bare rive med…, lyder det fra Geggo på bloggen..

Læs også Geggo: Derfor er Cengiz’ familie ikke med i ”Familien fra Bryggen” Læs også Geggo: Derfor fortæller vi ikke, hvad Mopper fejler Læs også Geggo overvejer at droppe ”Familien fra Bryggen” Og det har fået hende til at vans design selv tage det hele op til genovervejelse, Og nu har hun altså meldt fra til projektet, fordi hun ikke - modsat sin mor - har det supergodt med at dele ud af alt fra sit privatliv, I ”Familien fra Bryggen” vælger Geggo også selv, hvad hun gerne vil dele med seerne..

- Alt i alt, så var det bare skide ubehageligt at sidde og høre sit liv læst op helt ned til mindste detalje, og så langt fra hvad jeg er vant til i Familien fra Bryggen på TV3. Jeg følte mig blottet, og fik helt kvalme ved tanken om når den bog skulle udgives (som var lige om lidt). Det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg går glip af mange penge ved at springe fra – men de penge må jeg tjene på en anden måde – jeg er heldigvis ret god til det. Jeg føler en stor lettelse, og en vægt af mine skuldre ved at sige til forlaget at jeg springer fra – det er det helt rigtige at gøre for mig. Om de andre fortsætter ved jeg ikke, det kommer min mor nok med en melding om. Jeg er ked af at skuffe jer der havde glædet jer til bogen – men jeg kan mærke det er det rigtige for mig at gøre, skriver Geggo.

Se flere billeder af Geggo, Mopper og Linse her:  Familien fra Bryggen 2016 Foto: All Over 1 / 41 Foto: All Over 2 / 41 Foto: All Over 3 / 41 4 / 41 Foto: All Over 5 / 41 Foto: All Over 6 / 41 Foto: All Over 7 / 41 8 / 41 Foto: All Over 9 / 41 Foto: All Over 10 / 41 Foto: All Over 11 / 41 12 / 41 Foto: All Over 13 / 41 Foto: All Over 14 / 41 Foto: All Over 15 / 41 16 / 41 Foto: All Over 17 / 41 Foto: All Over 18 / 41 Foto: All Over 19 / 41 20 / 41 Foto: All Over 21 / 41 Foto: All Over 22 / 41 Foto: All Over 23 / 41 24 / 41 Foto: All Over 25 / 41 Foto: All Over 26 / 41 Foto: All Over 27 / 41 28 / 41 vans design selv Foto: All Over 29 / 41 Foto: All Over 30 / 41 Foto: All Over 31 / 41 32 / 41 Foto: All Over 33 / 41 Foto: All Over 34 / 41 Foto: All Over 35 / 41 36 / 41 Foto: All Over 37 / 41 Foto: All Over 38 / 41 Foto: All Over 39 / 41 40 / 41 Foto: All Over 41 / 41 Familien fra Bryggen 2016.

Sidste sæson af X Factor på Danmarks Radio begyndte i aftes. Og premieren på det utroligt populære program, der fra næste sæson er solgt til TV 2, startede med en vaskeægte sensation. Den mest rutinerede dommer af dem alle - Thomas Blachman - der har medvirket i 10 af de 11 sæsoner på DR, gjorde noget, han aldrig har gjort før. X Factor-dommeren, der netop er blevet skilt, Han trak i land. Helt konkret fortrød han sin bedømmelse af en af deltagerne i mandagens audition. Og han har ellers aldrig været bleg for at være endog meget hård - men retfærdig - over for de til tider meget håbløse deltagere i talent-programmet, hvoraf nogle aldrig nogen sinde skulle have sat deres fødder i et TV-studie. Mandag da 17-årige Victoria kom på podiet med sin guitar indledte Thomas Blachman med en positiv bemærkning. - Der har vi hende! Dét der kan noget!, sagde Blachman. Men umiddelbart efter - måske tynget af forventningens pres - fik Victoria et angstanfald. Den nye dommer, Sanne Salomonsen, opdagede straks, hvad der var ved at ske for Victoria og kom straks ud på gulvet og lagde en arm om teenageren. - Jeg tænkte, at hun var i sine følelsers vold, og at det ville være synd for hende, hvis hun ikke fik en god oplevelse ud af at være med. Hvis hun ikke gennemførte, ville hun sikkert blive ulykkelig og måske oven i købet miste respekten for sig selv, og sådan skulle det naturligvis ikke være. Derfor hjalp jeg hende, siger Sanne Salomonsen til dr.dk. Victoria dirrede af nervøsitet, da hun skulle på. (Foto: Bjarne Bergius Hermansen/DR) Og Sannes kærlige omfavnelse hjalp, og Victoria gennemførte sin audition. Og både Sanne og Remee gav et 'ja' til Victoria, mens Thomas Blachman ikke mente, at Victoria skulle videre i konkurrencen og gav hende et 'nej'. - Jeg synes, at din kærlighed til musikken er større end musikkens kærlighed til dig. Jeg må sige 'nej', det må jeg s'gu, sagde Thomas Blachman til Victoria. Og det er det, der nu har fået Thomas Blachman til at fortryde sin opførsel over for Victoria. Da han så optagelserne bagefter, erkendte han - en af de meget få, hvis ikke den eneste gang det er sket - at han havde optrådt forkert over for en deltager. - Det var voldsomt at se, hvor hurtigt hun kunne komme sig og synge. Men hvad der var endnu voldsommere, var min reaktion bagefter, da jeg siger nej til hende. Hvordan fanden kan man være så åndssvag? Det var jo næsten usympatisk. Der blev jeg lidt chokeret over at se mig selv, siger Thomas Blachman til dr.dk. Se hele klippet med Victorias sammenbrud her. Hvem af dommerne der skal have hvilke deltagere er endnu ikke besluttet. Thomas Blachman har trods sine rekordmange deltagelser i X Factor blot en enkelt gang ført en deltager helt til tops i X Factor. Det var duoen Anthony Jasmin i sæson 7.  Galleri - Bag om Blachman: Bag om Blachman

I 2008 fik familien Danmark for alvor øje på den rapkæftede mand uden hår, Thomas Blachman blev udnævnt til en del af dommertrioen i ”X Factor” sammen med Remee og Lina Rafn, "Efterdønningerne af mit arbejde vil man først rigtig vans design selv kunne iagttage om 3-400 år” er et af hans mange udbrud fra fredagsshowet, (Foto: All Over Press) 1 / 9 Thomas Blachman er en mand, der gør, hvad han har lyst til, I 2013 havde han lyst til at glo på nøgne damer, så han udviklede programmet ”Blachman”, der blev sendt på DR2, – Kan man tale, kan man også knalde! Det er den forhåbning, vi har, at kvinder laver den kortslutning, sagde han i programmet, Samme år debuterede den skaldede fyr også med sangprogrammet ”Mentor”, – Jeg blev ikke medicineret, og jeg røg ikke på særskole – og der er folk, man skylder at sige tak, Det har jo hjulpet mig til at få ideer og se muligheder i andre, sagde han dengang til SE og HØR, Derudover var han sidste forår vært på programmet ”Luk mig ind – det er Blachman”, hvor han forsøgte at komme ensomhed til livs..

(Foto: DR) 2 / 9 Thomas Blachman omgiver sig med kreative mennesker, Til hans 50-års fødselsdag i 2013 var Paprika Steen, Lise Rønne og Blachmans tidligere ”X Factor”-deltager Morten Benjamin på gæstelisten, Musikeren Dicte har også arbejdet tæt sammen med den ikoniske skaldepande, mens Blachmans trofaste følgesvend Claus Hempler år efter år hjælper hans deltagere med forberedelserne til ”X Factor”, Sangerinden Caroline Henderson har også nydt godt af Blachmans væsen, – Han var også mærkelig dengang, Og rigtig sød, Og sagde en vans design selv masse ting, man ikke rigtig forstod, har hun udtalt til TV2, Det var desuden Thomas, der stod bag hendes hitalbum ”Cinemataztic”..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *