Vans Eu

Vans Eu

Vans Eu - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- Det betyder meget for mig, at det er en kort produktion, så jeg ikke skal være væk fra min familie i så lang tid, Jeg tror, det bliver et fantastisk spændende program, siger Jakob Kjeldberg til SE og HØR, I "JEG ER EN CELEBRITY - Få mig væk herfra!" skal de kendte overvinde jungleudfordringer og overkomme deres værste fobier, SE og HØR følger selvfølgelig optagelserne i Sydafrika vans eu på nærmeste hold..

Nu kan det være nok, TV 2 har længe nok holdt os hen, Vi savner søde Mille Dinesen i rollen vans eu som skolelæreren "Rita", og kræver at TV 2's fiktionsafdeling nu genopliver den meget populære serie med mindst et par nye sæsoner, Læs også Nu rykker Mille Hver eneste gang vi på SE og HØR skriver om skuespillere eller andre, der blot har en perifer tilknytning til "Rita", rejser der sig på det nærmeste et folkekrav om, at TV 2 får lavet en bunke nye afsnit og viser dem i den bedste sendetid..

"Rita" nåede at vans eu køre i tre sæsoner, og det 24, og foreløbig sidste afsnit blev sendt den 11, maj i år, Og "Rita", der er enlig mor til tre, havde gennem alle 24 afsnit godt fat i seerne og afsnit 18, der blev sendt i 3, sæson opnåede med 871.000 seere det tredjebedste seertal af samtlige episoder - ganske flotte tal for en TV-serie der blev sendt på hverdagsaftener, Læs også Mille Dinesen: Rita er ikke nødvendigvis slut Anmelderne tog også godt imod "Rita" fra begyndelsen, Politikens TV-anmelder, Henrik Palle, skrev at "serien fungerer virkelig godt med nogle figurer, der rent faktisk ligner mennesker”..

Også ude i den store verden blev der lagt mærke til den danske skolelærer med de tre børn og et kærlighedsforhold til skolelederen Rasmus spillet af Carsten Bjørnlund. "Rita" var en overgang kæreste med skolelederen "Rasmus" spillet af Carsten Bjørnlund. (Foto: Thomas Laursen) Og Mille Dinesen var så god i rollen som "Rita", at hun i 2012 vandt den internationale TV-pris "Den gyldne nymfe" i Monte Carlo, hvor hun blev hyldet som "bedste kvindelige skuespillerinde i en dramaserie" foran internationalt kendte navne som blandt andre Michelle Dockery ("Downton Abbey") og Lena Headey ("Game of Thrones").

TV 2 forsøgte sig umiddelbart efter sidste afsnit af "Rita" med en afløser i form af en serie med Ritas lærerkollega, "Hjørdis", spillet af Lise Baastrup, men selv om intentionerne er gode, så er det singlekvinden "Rita" med alle hendes dagligdags-problemer vi vil se, Mille Dinesen selv er klar til at tage en ny omgang med "Rita", Det fortalte hun i august under uddelingen af "TV-prisen" i København, - Der er jo ikke nogen, der siger, at det er slut, Rita kan jo sagtens leve videre.  Jeg kan godt se mig selv i Rita, Det er så stor en rolle, at der altid vil være noget Mille i Rita og omvendt, Det kan ikke undgås, sagde Mille Dinesen til Newspaq, Læs også Mille Dinesen: Jeg er vild med Rita Men ét er at få Mille Dinesen til at genoptage den populære rolle som Rita Madsen, noget andet er, at få TV 2 til at indspille en række nye afsnit, Tidligere i år sagde TV 2's fiktionschef Katrine Vogelsang til SE og HØR, at hun også vil ha' mere Rita på skærmen, - Vi er vilde med "Rita", og ønsker os mere "Rita", men det kræver den rigtige idé, og at vi kan finansiere endnu en sæson, Og vans eu dér er vi ikke på nuværende tidspunkt, siger Katrine Vogelsang, Og her er det, at du - kære læser - kommer ind i billedet, Gå ind på vores Facebook-side og fortæl TV 2, hvor meget du savner "Rita", så de kan finde pengene og en manuskriptforfatter, så vi kan få "Rita" tilbage, Har du glemt, hvor dejlig politisk ukorrekt "Rita" er, så nyd traileren, der blev udsendt forud for premieren i 2012:.

- Jeg ville ønske, jeg kunne fylde mig med McDonald's mad uden at blive tyk af det. Bare leve af junk, fortalte den flotte mand til SE og HØR, da han var til premiere på gemalens flotte show, Aladdin The Musical. Silas Holst: Jeg har selv været tyk Som barn og ung blev danseren mobbet meget og kæmpede dengang med vægten. Noget man har svært ved at tro på, når man ser den flotte danser i dag. Silas Holst: Hedt bryllup Det er umuligt at forestille sig at slanke Silas har lyst til junk. Her ses han sammen med gemalen Johannes Nymark. (Foto: All Over) Silas Holst og kæresten: Polterabend hele weekenden

Der har ikke været meget held i kærlighed for TV2-News-værten Mette Vibe Utzon, Hun har netop måtte sige farvel til ægtemand nummer 2 - journalisten Jesper Dahl Caruso, Så da hun i går aftes dukkede op til Zulu Awards var det mutters alene, Læs også: Mette Vibe Utzon: Jeg skal skilles Derfor var den rødhårede værtinde da heller ikke meget for at stille op til foto, Og ville heller ikke snakke med pressen, Læs også: Mette Vibe Utzon: Køb min luksus-lejlighed Et enkelt billede blev det dog til af nyskilte Utzon, der kan melde sig ind i gruppen af nyslåede single-værter, Se alle kendiskjolerne på Elle.dk, vans eu Mette Vibe Utzon, der netop er kommet tilbage på kødmarkedet, dukkede alene op på den røde løber (Foto: All Over).

Det er ikke størrelsen, det kommer an på, Du har hørt det masser af gange og gentaget det for dig selv, Men når det kommer til stykket, er du alligevel led og ked af at skulle lægge ryg til muntre kommentarer om, at du ikke er videre veludstyret i skridthøjde, Men lid ej mere, Thi Det Frække har nu fabrikeret ni gode undskyldninger, du kan bruge næste gang, nogen drister sig til at bemærke, at den ikke er så stor, Her er … 9 undskyldninger dig med lille pik kan bruge vans eu 1, Jeg fik en penisreduktion for min ekskærestes skyld, Hun syntes, den var for stor, og der er intet, jeg ikke vil gøre for en dejlig kvinde..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *