Vans København

Vans København

Vans København - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

En alvorlig ulykke ramte onsdag morgen optagelserne til den nye Lille Per-film, der foregår i Vester Vedsted ved Mandø, Det bekræfter Syd- og Sønderjyllands politi over for SE og HØR, Ulykken skete klokken 06.40, da skuespillerne Kurt Ravn og Bodil Jørgensen på en traktor skulle køre op ad et dige, Ved toppen af diget begyndte traktoren at glide, og Bodil Jørgensen faldt af og blev ramt af traktoren, Og den folkekære skuespiller er alvorligt kvæstet, - Det er vurderingen fra patruljen på stedet, siger sekretariatschef ved Syd- og Sønderjyllands Politi, Lisa Dissing til SE og HØR Politiet kan ikke beskrive Bodil Jørgensens skader nærmere, - Vi er stadig i fuld gang med undersøgelser på stedet, og der er også tilkaldt en bilinspektør, og jeg vil tro, vi kan komme med en ny melding om den tilskadekomne over middag, siger Lisa Dissing til SE og HØR, Ifølge direktør hos ASA Filmproduktiction, Henrik Møller Sørensen, var der oprindelig frygt for, at Bodil Jørgensen var blevet kørt over af traktoren, - Jeg ved, at Bodil er faldet af en traktor under vans københavn filmoptagelserne, og Bodil er kørt på sygehuset, De andre troede, hun blev kørt over, men det gjorde hun ikke, Men derfor er hun alligevel kommet til skade, lyder det fra direktøren, som selv er på vej til Mandø og derfor ikke ved, hvor slemt Bodil Jørgensen er kommet til skade, - Det er svært for mig at sige så meget mere, for jeg var der ikke, da det skete..

Han ved dog, at Bodil Jørgensen hele tiden har været ved bevidsthed, - Hun har været ved bevidsthed hele tiden, lyder meldingen vans københavn fra Henrik Møller Sørensen, der også understreger, at det kun er Bodil Jørgensen, der er kommet til skade, og ikke andre skuespillere, Resten af holdet er dog meget chokerede over ulykken, - Det har selvfølgelig været traumatisk for holdet derovre, Vi har fået psykologhjælp til vores ansatte og har stoppet optagelserne for i dag, - Vi er selvfølgelig meget, meget kede af, at det er sket, og vi skal nu undersøge, hvad der er gået galt, slutter Henrik Møller Sørensen..

- Øv, er det den forkerte Lille-Per, vi skal ind og se? Mine to døtre på fem og syv år er tydeligvis ikke tilfredse, da jeg hiver dem med i biffen vans københavn for at se den nye film om Lille-Per og hans familie, Pigerne foretrækker nemlig the real stuff - de gamle "Far til fire"-film fra dengang, hvor folk talte mærkeligt og gik i nystrøget tøj, Men, okay så, De sætter sig til rette i bif-sæderne med deres fem-årige kammerat, Carlo, og alle tre børn må hen ad vejen overgive sig til nutidens krøllede Lille-Per alias Kasper Kesje og hans muntre familie, Historien i denne tredje film i rækken kan fortælles på bagsiden af et frimærke: Far vinder en 13'er i tips, Tipskupon ligger i Fars pung, Fars pung bliver stjålet, Lille-Per sætter sig for at opklare tyveriet, Plottet er tilsat lidt morale: I en rigtig familie har man aldrig for travlt til at hjælpe hinanden, Lidt socialrealisme: Det er ikke rart at hedde Dennis og bo hos sin far, der er fraskilt, arbejdsløs og alkoholiker, Og lidt gags for de voksne blandt publikum - i form af en skøn Søs Egelind, der gi'r den som helt igennem pinlig leder af et kursus i teambuilding, Alt sammen er meget sjovt, meget harmløst - og lidt langtrukkent, Således spotter mine tre slikgnaskende unger, hvem der stjal pungen, lang tid før Lille-Per gør det, Men børnene elsker filmen - der for dem topper, da filmens slemme dreng Dennis får en ordenlig røvfuld remulade i hovedet af Lille-Per, Jeg har lidt sværere ved at blive begejstret, De medvirkende børn i filmen spiller ikke alle lige overbevisende, handlingen er som sagt ret tyndt - og det bli'r ikke bedre af, at Jess Ingerslev i skikkelse af Onkel Anders render rundt med påklistret vatskæg og fyrer virkelig dårlige gags af, Børnene ville gi' filmen topkarakter, mor er hård og uddeler bundpoint - så vi ender med et kompromis på tre SE og HØR-logoer, Far til fire - på hjemmebane Instruktør: Claus Bjerre Medvirkende: Kasper Kesje, Niels Olsen, Jess Ingerslev med flere Anmeldt af: Lise Bondesen.

Søndag aften dukkede et velkendt ansigt op på TV. Det var nemlig Line Baun Danielsen, 55, der var tilbage på skærmen hos TV 2 Lorry i forbindelse med kommunal- og regionsvalget. Det var ellers netop værtsjobbet hos TV 2 Lorry, som Baun Danielsen droppede for et års tid siden for i stedet at hellige sig til livet som blogger.  Men nu er hun så tilbage - men kun for en kort stund.   - Jeg kan ikke holde til 12 timers-vagter og fire deadlines dagligt mere. Så nej. Det bliver ikke permanent, forklarer TV-værten i en mail til denne dags udgave af Ekstra Bladet. 

I 2016 blev Line Baun Danielsen ramt af stress, da hun passede sit job på TV 2 Lorry, og det førte til en sygemelding på syv uger, Men da hun vendte retur, kunne hun mærke stressen ulme igen, Derfor valgte hun at sige sit job op og starte op for sig selv - vans københavn blandt andet med en blog for modne kvinder, hvor hun skriver om alt lige fra pension til sex.  Og selvom hendes tidligere arbejdsplads er forbundet med megen stress, så afslører Line Baun Danielsen, at det var skønt at være tilbage på skærmen, Men hvordan hun klarede sin tilbagevenden, er hun ikke meget for at bedømme selv. .

- Det må andre vurdere. Jeg var måske lidt "moster skrap", men er det ikke sådan, at mit ry er i debatter?, lyder det fra TV-værten til Ekstra Bladet.  Udover sit image som "moster skrap" er det nok også en anden sag, man forbinder Line Baun Danielsen med.  I 2007 begik hun en kæmpe brøler på live TV, da hun forvekslede en sort mand med en abe.  Det skete tirsdag den 12. juni 2007 kl.7.15 om morgenen. Den dag blev skæbnesvanger for Line Baun Danielsen, da hun hun for åben skærm på "Go' morgen Danmark" i sludder-sladder-udveksling med sin medvært Ole Stephensen forvekslede en sort mand fra Caribien med - ja, en abe.

Hvordan man forveksler en voksen mand med en abe, forklarer Line med, at hun ikke kan "se så langt"! - altså fra sit bord og hen til en TV-skærm, Ole Stephensen forsøgte på kluntet vis at redde den febrilske Lines brøler, ved at forklare hende (stadig for åben vans københavn skærm), at det ikke var en abe, men en meget solbrændt mand (?), Nej, Ole, det er en sort mand, Det er sådan hans hudfarve ser ud, sol eller ej, Sådan forløb den panikagtige samtale, da de to studieværter på TV2 sludrede sommerbilleder live på morgen TV, og den caribiske mand fremtonede på skærmen..

Line: - Er det en abe? Ole: - Hvad vans københavn siger du? Line: - Det sagde jeg simpelthen ikke, jeg kan ikke se det, jeg kan ikke se så langt.., Ole: - Der sidder en meget solbrændt mand, Line: - Der sidder en person, et rigtigt menneske, konstaterer Line, Se det pinlige klip her:  Se flere billeder af Line Baun Danielsen i galleriet.  Line Baun Danielsen Line Baun Danielsen er nok en af de mest erfarne kvinder i den danske mediebranche, (Foto: Kaspar Wenstrup) 1 / 30 Line Baun Danielsen er nok en af de mest erfarne kvinder i den danske mediebranche..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *