Vans Kvinder

Vans Kvinder

Vans Kvinder - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Og selv om der var opbakning fra mange mennesker, var det nok ganske særligt for Rosalinde, at hendes hårdtramte far var kommet for at høre hende, Læs også Søren Spanning: Lænket til kørestol Det har tydeligvis været et hårdt sygdomsforløb for Spanning, som kort inden hjerneblødningen bekæmpede kræftsygdommen leukæmi med en stamcelledonation, – Det er ikke så godt, Jeg er lam i venstre side, Og jeg er vred over det endnu, sagde vans kvinder skuespilleren til Ekstra Bladet om hjerneblødningen, da han sidste år blev hædret med Osvald Helmuths Jubilæumslegat..

På fars dag kom der så lidt lys i mørket, da datteren sang for, Se billederne fra dagen herunder: Sammen vans kvinder med bl.a, Ghita Nørby, som læste H.C. Anderseneventyr op, og Annette Heick sang Rosalinde Mynster for et større publikum i strålende vejr, (Foto: Mikael Rieck)  Læs også "Badehotellet"s Rosalinde Mynster: Vildt forelsket Søren Spanning er næsten ikke til at genkende. Blandt de mange stjernestunder på TV og film er roller i ”Krummerne”, ”Borgen”, ”Jul i Valhal” samt et væld af teatersucceser, (Foto: Mikael Rieck) Læs også Rosalinde Mynster: Det her har gjort mig rigtig glad Sammen med sin lige så kendte kone Karen-Lise Mynster, 65, var Søren Spanning taget til koncert for at høre sin datter synge til ”En Romantisk Aften i Kongens Have”, (Foto: Mikael Rieck) .

59-årige Søren Dahl var vært på DR's radioprogram "Café Hack", der i starten af marts blev vans kvinder lukket efter at have brudt DR's retningslinjer for sponsorater, Det kom nemlig frem, at produktionsselskabet bag programmet, SK Productions, havde krævet penge for at sende fra forskellige destinationer i landet.  Det er imod DR's politik at tage imod penge fra de steder, der skal lægge lokaler til programmet, fordi det kan skabe tvivl om, om stederne har købt sig til eksponering i programmet. .

Og lukningen af ”Café Hack” var en mediebegivenhed, som radioværten Søren Dahl valgte ikke at kommentere.  Læs også Søren Dahl: Troede ikke, at far var stolt - Det var mærkeligt at læse om alle de ting, der ikke passede. Men nogle gange er det bedst at holde sin mund, siger Søren Dahl til SE og HØR. - Det værste var, at jeg følte, at jeg svigtede lytterne. Vi har kørt ”Café Hack” i 15 år og havde op mod en million lyttere hver søndag. Men efterhånden mærker jeg, at lytterne har fundet ud af, at vi nu sender på infokanalen hos YouSee og på nettet, og i dag er vi pænt på vej mod at have en halv million lyttere, fortæller Søren Dahl.

Læs også Café Hack-vært fyret - nu har han fået nyt job I den kommende tid sender Søren og ”Café Hack” fra flere steder i landet, Det bliver bl.a, med ”røverhistorier” omkring stambordet i ”Eventyrernes Klub” og fra Memphis Mansion ved Randers, hvor bl.a, Birthe Kjær er gæst, - Jeg har fået så megen støtte alle steder fra, at jeg er både glad og taknemmelig, Og det fede er, at vi nu er sammen vans kvinder med lytterne igen, Det er en gave, siger den populære underholder, Læs mere om Søren Dahl i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu. .

På en rejse til USA i 1998 så Paprika Steen et overnaturligt væsen. Det er hun overbevist om. En tjener på en restaurant, Paprika spiste på, underskrev sig med hendes afdøde mors meget specielle navn, Avi Sagild. - Jeg opdagede det først senere, men da jeg kiggede efter tjeneren, var der ligesom en aura omkring hende, fortæller Paprika til SE og HØR. Den flotte skuespiller er selv overbevist om, at det var en engel, hun så. Læs også: Paprika Steen: Grænseoverskridende sex Læs mere om Paprika Steen

Kendisparret Mette Walsted Vestergaard, 37, og politisk kommentator Michael Kristiansen, 48, har føjet en lille ny til familien, Læs også: Hun er smaskforelsket Tirsdag kl, lidt over 5 om morgenen nedkom TV-værten nemlig med en lille pige på Rigshospitalet i København, - Vi er trætte, men vi har det fint, lyder det fra en meget, meget glad nybagt Mette-mor, Hendes guldklump er noget af en basse med en vægt på 4030 gram og en længde på 54 cm, Læs også: Walsted gravid Læs meget mere om babyboomet blandt landets kendisser i denne uges SE vans kvinder og HØR, Se også: Gravid Mary i Australien.

Nogle af Joey Moes sangtekster kommer muligvis til at handle om, hvordan det er at være far til en lille dreng, LÆS OGSÅ : Joey Moe skal være far Popstjernen med det borgerlige navn Dominik Damgaard, og kæresten Zenia Jeanine skriver på deres blog, at familien bliver udvidet med en dreng, LÆS OGSÅ : Joey Moe: Ærligere end nogensinde før - Jeg vil elske at trille bold med vans kvinder ham dagen lang - og jeg er helt overbevist om, at det bliver mig, der kører ham træt, og ikke omvendt, skriver Joey Moe på bloggen, Den øvrige familie har fået flest piger, så det musikalske par bryder med "familietraditionen"..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *