Vans Lette Sko

Vans Lette Sko

Vans Lette Sko - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Koalaer har ry for ikke at lave så meget, De spiser eucalyptus, og de sover, Men de poledancer åbenbart også.  Facebook-brugeren Nikki Erickson kom forleden hjem til et særligt syn, En vild koala havde nemlig forvildet sig ind i hendes hjem, og her havde den kastet sig over Nikkis stripperstang.  Det gik dog ikke helt så godt for den lille fyr, der ihærdigt prøvede at kravle op af den stålblanke vans lette sko stang.  - Jeg kom hjem fra arbejde og var klar til at danse, og så er denne smukke skabning der, skriver Nikki på Facebook. .

Skønne Suzanne Bjerrehuus er ikke 2 sekunder om at svare, Hun vil have Angelina Jolies figur og ser også helst, at manden Asger vælger en vans lette sko lækker krop, Under gallapremieren på "Avatar" var berømthederne mødt talstærkt op for at se James Camerons 3D-film, Handlingen udspiller sig på planeten Pandora, hvor menneskene vil have fingre i det oprindelige folks jord, For at lære de blå folk at kende giver de hovedpersonen en avatar - de dyrker en blå krop til ham, som han kan indtage i søvne, Men snart fatter han mere sympati for de blå end for sit eget folk..

Når ”Paradise Hotel” på tirsdag har premiere på sæson 14, kan kønne Rikke Gøransson på 31 år, fejre, at det er 10, år i træk, at hun er vært på det populære realityprogram, Det var nemlig i 2008, at hun første gang var tovholder på paradisoernes gøren og færden.  Året forinden havde hun selv været med på hotellet som deltager, Læs også Rikke Gøranssons kæreste med i "Nybyggerne" Læs også Rikke Gøransson: Jeg er skruk – Det er jo egentlig ret vanvittigt at tænke på, at man kom til Mexico som 20-årig og var med i et realityprogram, og man syntes, at det var helt vildt fantastisk, og så ender med at vans lette sko være vært på det i ti år, Det havde jeg ikke forestillet mig, fortalte Rikke til SE og HØR, da vi mødte hende i Mexico i forbindelse med optagelserne til den nye sæson..

Artiklen fortsætter under billedet... Ti singler er endnu en gang klar til fest, når Rikke byder velkommen til ”Paradise Hotel” på tirsdag på TV3. (Foto: Thomas Laursen) De mange år i Mexico har gjort, at Rikke ser landet som sit andet hjem. – Det er altid dejligt at komme til Mexico. Jeg føler jo, at jeg kommer hjem, siger Rikke. Faktisk synes hun, at det er sværere at forlade det mellemamerikanske land igen, når sæsonen er færdigoptaget, end det er at rejse dertil, når sæsonen går i gang.

Læs også Rikke Gøransson: Jeg skal holde mig stram Læs også Rikke Gøransson havde ubehagelig oplevelse i weekenden – Det er faktisk rigtig svært at forlade Mexico. Så det at komme herned, det er ikke svært, Der falder man lige ind i de faste rammer, Men det er altid svært at forlade det – så jeg er glad for det, fortæller TV-værten, Artiklen fortsætter under billedet.., vans lette sko Rikke og skuespillerkæresten Mads Madsen, 25, har dannet par i to år, (Foto: Dan Mariegaard).

Når optagelserne til ”Paradise Hotel” er i gang, opholder Rikke sig i Mexico i flere måneder ad gangen. Og det gør selvfølgelig, at der er nogle ting fra Danmark, som hun savner. Specielt kæresten Mads, som hun har været sammen med i to år. – Jeg savner Mads og min familie og min svigerfamilie, fortæller Rikke, når snakken falder på de største afsavn, når hun er af sted. ”Paradise Hotel” bliver vist på TV3 kl. 22.00 fra på tirsdag. Læs også Rikke Gøransson er kirkegænger: Bibel-babe

Bunker af kjoler Igennem de ti år Rikke Gøransson har været vært på ”Paradise Hotel”, har hun haft flere hundrede outfits på, Faktisk har hun op til 70 forskellige look med til Mexico til hver sæson af det populære program, De mange kjoler og buksedragter er med til at give de forskellige sæsoner hver deres look, Rikke arbejder nemlig tæt sammen med vans lette sko stylister og designere, når det gælder om at udvælge de mange sæt tøj, som hun skal have på i løbet af sæsonen..

Se nogle af Rikke Gøranssons kjoler herunder: (Foto: Thomas Laursen) (Foto: Peter Grosen) Se flere billeder af Rikke Gøransson i denne uges SE og HØR, der er på vans lette sko gaden nu.  Læs mere om Rikke Gøransson.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *