Vans Logo

Vans Logo

Vans Logo - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Med imponerende roller i "Game of Thrones" og "Pitch Perfect 2" er Birgitte Hjort Sørensen stærkt på vej til at blive Danmarks næste kæmpestore internationale filmstjerne, Men efter at have spillet store roller i serier, film og teater i USA, vender kønne Birgitte Hjort nu snuden hjem igen.  Den 35-årige skuespillerinde har nemlig fået en rolle i Tivolis opsætning ”Divaer i Glas”, Og talentfulde Hjort er glad for, hun vender tilbage til Danmark, – Danmark er mit hjem, og det vil det altid være, Jeg har været enormt heldig og glad for alle de ting, jeg har oplevet ude i verden, men efterhånden var der ikke nok af de rigtig store oplevelser i forhold til, hvor stort et afsavn jeg synes det er at være væk, siger Birgitte Hjort, da SE og HØR møder vans logo hende i på pressemøde i Tivoli..

Hun skal spille over for 37-årige Cecilie Stenspil og Caroline Henderson på vans logo 55 år, der fik ideen til musikforestillingen, der bliver sat op i forbindelse med fejringen af Tivolis 175-års fødselsdag næste år, – Jeg har altid været fascineret af den historie, der ligger i Glassalen og alle de store divaer, der har optrådt her, Det er nærmest, som om væggene har talt til mig, Og da jeg spillede med i ”Hairspray”, begyndte jeg at skrive mine ideer ned, fortæller Caroline Henderson..

Se billedet af de to stjerner herunder: Birgitte Hjort og Caroline Henderson (Foto: Kaspar Wenstrup) Se flere billeder af Birgitte Hjort i galleriet herunder: Birgitte Hjort Sørensen 2016 Foto: All Over 1 / 10 (Foto: All Over) 2 / 10 Foto: All Over 3 / 10 4 / 10 Foto: All Over 5 / 10 Foto: All Over 6 / 10 Foto: All Over 7 / 10 8 / 10 Foto: All Over 9 / 10 Foto: All Over 10 / 10 vans logo Birgitte Hjort Sørensen 2016 Læs mere om Birgitte Hjort Sørensen.

Febervildelse eller en gedigen brandert er tilsyneladende grunden til, at den ellers normalt så fattede "Go' Morgen Danmark" - vært var helt rundt på gulvet, da hun vågnede i morges. Verdens undergang var temaet for nattens drøm - dog med et lettere bizart twist. Ibi: Savner en mand Ibi Støving skriver på sin Twitter- profil: - Drømte verden gik under den 14. Januar - og at min overbo, som er sexolog, ringede på i bar røv og forklæde med motorsav. Han sagde "storm". Flere kommenterede den komiske opdatering, og til sidst måtte den tidligere model også skrive nogle opklarende ord til hendes "followers". - Seriøst - jeg tror jeg har drukket for meget ingefær te. Har lungebetændelse - kan være lidt feber involveret, melder hun. Ibi Støving: Antastet

Der var dømt familiehygge for alle pengene, da 49-årige Peter Qvortrup Geisling og ekskæresten Christina Maria Jensen 36, nød en lørdag vans logo på Fisketorvet i København, For et år siden blev de forældre til datteren Merle, selv om de ikke har været et par i mange år og ikke har planer om at genoptage forholdet, Læs også: Sådan gik fødslen Den utraditionelle familie lignede enhver anden kernefamilie, da de tullede rundt i indkøbscenteret med deres nu et årige datter og en stopfyldt indkøbsvogn, Komsådasse.., Med sikker hånd hjælper lægen sin datter (Foto: SE og HØR) Da trekløveret kom forbi den indendørs legeplads, ville farmand Peter ikke snyde lille Merle for en tur på rutsjebanen, Med et godt greb om hans hånd tog hun turen ned af rutsjebanen i sikker stil, mens mor Christina smilende stod og nød synet af far og datter, Op til far! Og griber den lille skat (Foto: SE og HØR).

Allerede midt i 80'erne var hun meget benyttet som model. Kroppen var velformet, pigen sød og en smule hvalpefedt bestemt heller ikke nogen hindring for den nordsjællandske babe, der i dag trives i Hollywood som en af TV3's fire danske Hollywoodfruer. Men hvem er baben, som i dag har endnu større barm og sværger til Botox? Hun voksede op som en af Whisky-bæltets festaber. Når natklubberne lukkede, fortsatte festen hjemme hos hende i Sandbjerg, hvor en af de bedste venner var Philip Kjær. (Foto: Peter Grosen m.fl.) I dag fortæller hun gerne om sit samarbejde med Jean-Claude Van Damme, Michael Douglas og Robert De Niro. Den flotte pige er hamrende nærsynet, dyrker kickboksning og lever sundt. Hun er nyskilt, men vil gerne date Keanu Reeves. Og så beskriver hun sig selv som: Ambitiøs, gavmild og intens...

Omkring 410 kvadratmeter bolig med den lækreste udsigt ud over Los Angeles, Det er, hvad 24-årige Harry Styles kan nyde, når han bruger tiden i sit hjem i Californien, vans logo Det store hus er godt gemt væk bag et stort gitter, og der er en lang vej op til selve huset, så den populære brite kan holde sit privatliv langt væk fra nysgerrige fans og fotografer, Og der er vist ingen tvivl om, at boligen, der er bygget i 1946, har masser af skønne detaljer, Den tidligere One Direction-sanger købte huset i 2016 for omkring 41 millioner kr., men han er god for knap en halv milliard, så det var ikke noget, der fik kontoen til at gå i minus. .

Læs også Stort galleri: Hjemme hos Pamela Anderson Læs også Stort galleri: Hjemme hos Anna Faris Alligevel har Harry valgt at sætte Sunset Stripejendommen til vans logo salg – for omkring 48 millioner kr., så hvis køberen betaler fuld pris, har det været en fin investering for Harry, Se alle billederne af Harry Styles' Hollywood-hybel i galleriet herunder: Hjemme hos Harry Styles Den 19, marts kommer Harry Styles til Danmark, hvor han giver koncert i Royal Arena, (Foto: All Over Press) 1 / 17.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *