Vans Old Skool

Vans Old Skool

Vans Old Skool - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Det fører til flere indrømmelser og tilbageblik for skuespillerne, Mille Dinesen fortæller blandt andet, at hun faktisk vans old skool mindede ret meget om den unge Rita i serien, - Jeg havde sådan nogle store sweatshirts og kassebukser fra deres, griner hun, Hverken Mille Dinesen eller Lise Baastrup, der spiller Hjørdis i serien, vil dog betegne sig selv som populær, men ingen af dem var dog upopulære, - For det meste gad folk godt lege med mig, siger Mille Dinesen, - Jeg var ikke populær populær, men jeg var heller ikke upopulær, siger Lise Baastrup..

Artiklen fortsætter under billedet Det er fjerde sæson af ”Rita”, der lige nu er i fuld gang på TV2, Her får vi lov til at få et blik tilbage i tiden, hvor vi møder en ung Rita og hendes vans old skool veninde Lea, De bliver spillet af de unge skuespillere Tessa Hoder og Sofie Juul, og selvom det ikke er så lang tid siden, de gik i folkeskole, har vi naturligvis også talt med dem om, hvordan de var i folkeskolen, - Jeg startede som en bogorm, Det var jeg nok ikke, da jeg sluttede, griner Tessa Hoder..

Sofie Juul har derimod lidt sværere ved at definere sin rolle, - Jeg gik i en klasse, hvor vi alle sammen snakkede sammen, Så vi var alle meget lige, siger hun, Du kan se alle skuespillerne i TV igen i aften, når et nyt afsnit af ”Rita” løber over skærmen på TV2 klokken 20:00, I galleriet herunder kan du se mange flere billeder fra serien:  TV-serien Rita Foto: vans old skool TV 2/Per Arnesen 1 / 14 Foto: TV 2/Per Arnesen 2 / 14 Foto: TV 2/Per Arnesen 3 / 14 4 / 14 Foto: TV 2/Per Arnesen 5 / 14 Foto: TV 2/Per Arnesen 6 / 14 Foto: Thomas Laursen 7 / 14 8 / 14 Foto: Thomas Laursen 9 / 14 Foto: Thomas Laursen 10 / 14 Foto: TV 2 11 / 14 12 / 14 Foto: TV 2 13 / 14 Foto: TV 2 14 / 14 TV-serien Rita.

De fleste kvinder på 57 år kunne ikke drømme om at gå uden for en dør i lårkort. Men den tidligere Hollywood-model Janice Dickinson er langt fra som de fleste andre. Det beviser den aldrende brunette-babe igen og igen, når hun enten blotter sine lange stænger eller sin velhængte barm. Forleden luftede Janice så både lår og kavalergang, da hun ankom til finalen af dette års "American Idol". Janice Dickinson er bestemt ikke genert (Foto: All Over) Desværre er bentøjet ikke, hvad det har været. Og selv en supermodels krop må ligge under for naturens gang. Læs også: Danske Lasse scorer amerikansk supermodel Dickinson kunne således ikke skjule, at huden omkring hendes 57-årige lår er blevet både slap og rynket. Heldigvis er Janice Dickinson så sikker på og glad for sig selv, at hun sikkert ikke har opdaget sin skønhedsfejl.

Da Mærsk McKinney Møller sidste år stille sov vans old skool ind, mistede Danmark sin rigeste mand, En mand, der siden 1987 havde bopæl lidt nord for København i det mondæne Charlottenlund, hvor han byggede et mindre slot til sig selv og konen Emma, Samtidig opkøbte han en lang række boliger og grunde rundt om sin villa, så han ved sin døde ejede hele 11 matrikler i Mosehøj-kvarteret, Breaking: Mærsk er død De grunde og boliger er arvingerne nu begyndt at sælge ud af, og den første fik de solgt kort før jul til den enorme sum af 15 milloner kroner - og der er vel at mærke ingen bygninger på grunden, Det skriver boligsiden Boliga.dk, For de mange millioner har den glade køber nu fået adgang til et 8400 kvm, stort parklignende område med store, flotte træer, Da der ikke er tinglyst nogen form for gæld i grunden, kan arvingerne glæde sig over kun at skulle betale 15 procent i skat af salget, Dermed kan de stikke hele 12.750.000 kroner i lommen, Men der er udsigt til mange flere penge, Mærsk McKinney Møllers 670 kvm, store villa med ni værelser, tre badeværelser, stort køkken, vinkælder og indendørs pool er nemlig vurderet til 29,5 milloner kroner - og så er der stadig også ni andre matrikler i boet, der skal sælges, Hvis du klikker her, kan du hos Boliga.dk se et kort samt flere fotos af Mærsks grunde og ejendomme i Charlottenlund, De kendte hylder Mærsk.

SE og HØR's nådeløse stil-revsers datter har fået navnet Giulia Esmeralda. Valget af det i danske øre lidt specielt klingende navn, har hun fået fordi jordemoderen, som hjalp pigen til verden, er italiener og hedder Giulia. Den gode kvinde handlede snarrådigt, da Mads' kone Camilla var ved at forbløde under fødslen og har derfor en særlig plads i familiens hjerte. - Min kone valgte Esmeralda. Hun mødte engang en lille pige, som hed det, siger Mads. Giulia Esmeralda var 15 måneder ved dåben. - I vores familie er børnene ret store, når de bliver døbt, griner den stolte far. Barnedåben var henlagt til sognegården i Søllerød, fordi kirken er under ombygning.

Enhver der ved lidt om kampsport kan sikkert nikke genkendende til denne træningssituation, Den lille bitte fyr er til træning, og han får vist lidt bevægelser, som han fint kan efterligne, Men da han skal knække et bræt med sin fod - der ender det hele med at blive et godt vans old skool grin, Læs også Jaden Smith: Skal spille Karate Kid Læs også Herlig video: Adeles “Hello” med Disney-stemmer Læs også Skrev sjov støvsuger-klage til Bilka: Se det herlige svar Den lille purk kæmper godt - og det er virkelig de store smil, som han kan få frem, når man ser hans lille ”show”..

LOS ANGELES/SE og HØR: Say what? Justin Biebers opførsel er mildest talt halvskør for tiden, Forleden gik han på bøssebar i det knap så luksuriøse Valley-område i LA.  Lørdag aften fik baren Club Cobra (!) besøg af 'the Biebs' kl, 21:00: Justin Bieber @clubcobra #clubcobra #justinbieber #noho #oleole #nights A photo posted by Club Cobra (@clubcobra) on Jan 30, 2016 at 10:35pm PST Dørmanden var naturligvis meget overrasket over besøget - ikke mindst fordi, at Bieber simpelthen vans old skool var der alene - kun flankeret af en enkelt bodyguard.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *