Vans Old Skool Pro

Vans Old Skool Pro

Vans Old Skool Pro - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Dansk Melodi Grand Prix 2018 er netop løbet af stablen, og vinderen blev Rasmussen med sangen "Higher Ground", som i et stærkt felt af sangere kunne løfte armene, da hans/hendes navn blev råbt op af aftenens to værter Johannes Nymark og Annette Heick, Læs også MGPs Rasmussen overrasker: Har optrådt med Rolling Stones Rasmussens sang er altså den, som skal forsvare de danske farver ved Eurovision Song Contest i Lissabon til maj, hvor hele Europa har sendt deres stærkeste kort i kampen om den eftertragtede titel, vans old skool pro Og den rødhårede mand fik halvdelen af alle stemmerne..

I første omgang var det Anna Ritsmar, Rasmussen og Albin Fredy, der kom i finalen og kunne kæmpe om sejren, Albin vans old skool pro Fredy kom på en tredjeplads med 19 procent af stemmerne, og Anna Ritsmar fik 31 procent af stemmerne.  Showet bød på et skønt tilbageblik på nogle af de største øjeblikket i Dansk Melodi Grand Prixs historie - men der blev også set tilbage på nogle af de største optrædener og sange i Eurovisions årelange historie, Læs også 90'er-stjerne dyster i Dansk Melodi Grand Prix 2018.

Som en af kronerne på det store show var den tidligere Eurovision-vinder Conchita Wurst fra Østrig blevet fløjet ind til vans old skool pro at optræde i slutningen af showet, Østrigeren var dog ikke den eneste, der fik publikum op af sæderne, Også de to værter Johannes Nymark og Annette Heick brillierede med et potpurri af danske og internationale Grand Prix-sange, og det fik i den grad sparket gang i salen, Læs også Dansk Melodi Grand Prix-vinder lever som hjemløs i USA Tillykke til Rasmussen, som blev vinderen efter en fabelagtig aften i Gigantium i Aalborg, Lad os håbe, at sangen kan blande sig i toppen, når Eurovision starter den 8, maj i Potugals hovedstad Lissabon..

Ann Patricia Christiansen, bedre kendt som Mopper, var elsket af mange.  Som TV-darling i TV3's "Familien fra Bryggen" formåede den 78-årige engelske rebel at opnå kultstatus.  Moppers kultstatus havde gjort hende til en ægte turistattraktion på linje med Amalienborg og Den Lille Havfrue. Turistbusser kom kørende ud på Bryggen og parkerede foran Haraldsborg, hvor folkemængder vrimlede ud i håb om at få et glimt af den folkekære TV-personlighed. Læs også Linse: Og så ikke et ord mere om Mopper - i aften

Folk vans old skool pro fandt ifølge forfatteren ud af, hvor Mopper boede, og bankede på hendes vinduer, når hun sad derinde, Men mor Ann var en meget privat person, og brød sig ikke om livet i rampelyset.  Hun insisterede dog på at færdiggøre 10, sæson af ”Familien fra Bryggen”, og ifølge Linse Kessler satte hun stor pris på alle dem, som har fulgt hende på TV, Men Mopper var ikke udpræget begejstret for livet i rampelyset, - Berømmelsen var for meget for hende, fortæller journalist og forfatter Michael Holbek..

Læs også Fik du ikke set "En hyldest til Mopper", så er der godt nyt Han er forfatter på den bog, der omhandlede bl.a. mor Anns ungdom og liv i England, som Geggo for nylig forhindrede udgivelsen af. – Modsat Linse, der er ekstremt udadvendt, var Mopper meget privat, og hun var træt af berømmelsen, siger han til SE og HØR. – Den ekstreme eksponering er totalt eksploderet omkring hende. Det kunne hun slet ikke have. Som den private person, hun var, bliver Bryggens dronning sendt ud på sin sidste rejse omgivet af kun de nærmeste – helt uden turistbusser og blitzlys. 

Laudrup-dynastiet er blevet udvidet med en ny arving, Den 26-årige tidligere fodboldspiller Andreas Laudrup, der er søn af den legendariske boldkonge Michael Laudrup, er blevet far for første gang, Det afslører han på Instagram, - I tirsdags - på transfervinduets sidste dag - kom denne lille prins til verdenen, skriver Andreas Laudrup til babybilledet, - Pauline og baby M har det så dejligt, og jeg er den mest stolte far og mand i verden, jubler Laudrup, Læs også Laudrup vans old skool pro skal være bedstefar.

Den nybagte mor til Laudrup-arvingen er fru Pauline Nordahl Laudrup, som Andreas Laudrup giftede sig med sidste sommer, Parret har været sammen i mere end ti år, I maj 2015 måtte Andreas Laudrup indstille sin fodboldkarriere på grund af gigtsygdommen reaktiv artrit, Laudrup beskæftiger sig dog stadig med grønsværen, I midten af januar afslørede tv-stationen Discovery Networks Danmark, vans old skool pro at Andreas Laudrup skal være ny kommentator på primært spansk fodbold, Se babybilledet her:  I tirsdags, på transfervinduets sidste dag, kom denne lille prins til verdenen, paulinesab og baby M har det så dejligt og jeg er den stolteste far og mand i verden.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *