Vans Sko Hvide

Vans Sko Hvide

Vans Sko Hvide - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Foto: Mikael Rieck 1 / 5 Christiane så blændende ud på den allersidste dag med optagelser til denne omgang af "Ninja Warriors" Foto: vans sko hvide Mikael Rieck 2 / 5 Christiane så blændende ud på den allersidste dag med optagelser til denne omgang af "Ninja Warriors" Foto: Mikael Rieck 3 / 5 4 / 5 Christiane så blændende ud på den allersidste dag med optagelser til denne omgang af "Ninja Warriors" Foto: Mikael Rieck 5 / 5 Christianes gravide mave Læs mere om Christiane Schaumburg-Müller.

Historien om australske Kristen Schroder og Paul Rossington er én af de historier, der får det til at løbe én koldt ned af ryggen, Det er én af de slags historier, som man ikke sådan lige kan ryste af sig – og det er en af de historier, der formentlig aldrig får en afslutning, For selv om det er seks år vans sko hvide siden, at Kristen og Paul på mystisk vis forsvandt fra et krydstogtskib, får deres kære formentlig aldrig svar på, hvad den skete den skæbnesvangre nat i maj 2013, hvor idyllisk ferie blev forvandlet til et mørkt mareridt..

Deres kære får formentlig aldrig svar på, hvad der gik galt mellem det nygifte par under deres 10 dage lange rejse, Læs også De har dræbt min mand! Jeg har hans hjerne i hænderne! Læs også Løb mod den visse død, men overlevede: - Jeg reddede kun én den dag vans sko hvide Kristen og Paul flyttede sammen i marts 2013 - en måned senere var der allerede store problemer i deres forhold, Foto: Privat Deres kære må formentlig leve i evig uvished om, hvorfor 27-årige Kristen pludselig hang ud over balkonen – 20 meter over et mørkt og fjendtligt hav – og aldrig få svar på, om Paul, 30, hoppede efter hende i et meningsløst forsøg på at redde hende eller for at tage sit eget liv..

I sommeren 2015 valgte de australske efterforskere – efter at have gransket alle spor i sagen – at give en eller anden form for afslutning i den spektakulære sag. Ifølge efterforskerne var det formentlig ”et dramatisk forsøg på at teste og advare Paul”, der fik 27-årige Kristen til at hive sig selv ud over parrets balkon på krydstogtskibet Carnival Spirit. En handling, som endte på den værst tænkelige måde. Kristen mistede fodfæstet og styrtede 20 meter ned i det mørke og fjendtlige Tasmanske Hav. Få øjeblikke efter sprang Paul efter i et desperat, men mildest talt meningsløst forsøg på at redde sin unge kæreste.

Kristen var formentlig allerede død, da hun ramte vandet, Begge overlevede ifølge efterforskerne ikke mange timer i det store hav, - Kristen og Pauls død er endnu mere forfærdelig end de fleste på grund af den ensomhed i det mørke hav, som de må have følt, og fordi de var taget på krydstogt i håbet om at genoprette og styrke deres forhold, udtalte Hugh Dillon fra retslægemyndigheden i sommeren 2015, to år efter sagen tog sin begyndelse.  Men det endegyldige svar får vans sko hvide vi nok aldrig - og de mystiske omstændigheder i sagen kan stadig få flere til at spekulere i, hvad der egentlig skete den skæbnesvangre nat i maj 2013..

Ligene af Kristen og Paul er aldrig blevet fundet. SE og HØR genfortæller her hele mysteriet om Kristen og Paul. 29. april 2013 stiger 27-årige Kristen Schroder og 30-årige Paul Rossington fra Barraba i New South Wales i Australien ombord på krydstogtskibet Carnival Spirit med kurs mod Sydney. Forude venter ti dages ren afslapning og kærlighedsferie. En tur som parret hårdt har brug for. Læs også Kamera skyllede i land på strand – afslørede en grusom tragedie Læs også 11. september 2001s største løgner

Parret boede i kahyt 5-281 - og det var fra denne kahyt, at parret sprang i døden, Foto: All Over Det ti måneder lange forhold skranter nemlig gevaldigt – og har gjort det noget tid, Deres diskussioner bliver ofte til voldsomme skænderier, der munder ud i, at parret slår op med hinanden – for vans sko hvide så grædende at finde sammen igen kort tid efter, De har begge forliste ægteskaber i bagagen og beskylder hinanden for ikke at gøre nok for at pleje deres nye forhold, Se billeder af parret i galleriet nederst i artiklen..

Derfor er Kristen og Paul også begge enige om, at den ti dage lange krydstogtrejse er en ren ”make-it-or-break-it”-tur, Går turen godt, vil de forblive sammen, Går den skidt, vil de gå hver til sit, Ingen af dem kan dog forestille sig, hvor mareridtsagtig turen vil ende, At turen vil ende med at tage livet af dem begge, Deres sidste timer bliver fanget på krydstogtskibets overvågningskameraer, og de grynede billeder vans sko hvide tegner et billede af et par, der åbenlyst er ved at glide væk fra hinanden på den tur, der ellers skulle føre dem tættere sammen..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *