Vans Sko Lyserød

Vans Sko Lyserød

Vans Sko Lyserød - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Foto: All Over Press 3 / 27 4 / 27 Sådan ser sangerinden ud i dag, hvor hun er blevet 27 år gammel, Hun har senest udgivet albummet "Right Here Right Now" i 2015, Foto: All vans sko lyserød Over Press 5 / 27 Vi behøver faktisk kun at se til den anden side af Øresund for at finde en verdensstjerne, der fik sin debut i et sangprogram, Den kun 19-årige Zara Larsson er kendt i store dele af verden, og har optrådt til de største shows i USA, Hun har udgivet sange som "Uncover", "lush Life" og "Aint my fault", I 2008 deltog hun som kun 11-årig i TV4's "Talent", Her vandt hun programmet med en cover af "My Heart Will Go On"..

Foto: All Over Press 6 / 27 I 2006 blev Leona Lewis som 25-årig den første vinder af X Factor i England, Det affødte store hits som "Bleeding Love" og "Better in time", Foto: All Over Press 7 / 27 8 / 27 I dag er sangerinden blevet 31 år gammel, I 2015 udgav hun senest albummet "I Am", Foto: All Over Press 9 / 27 Da X Factor 2010 startede i Storbritannien, var der intet, der tydede på, at sæsonen ville afføde et af de største boybands i nyere tid, Nial, Liam, Harry, Zain og Louis var bare fem teenagedrenge, der uden at kende hinanden tog til audition som solister, Dommerne førte efterfølgende de fem drenge sammen til en gruppe, og det blev en kæmpe succes, Godt nok blev One Direction kun nummer tre i talentshowet, men efterfølgende har de taget verden med storm, Det har ført til flere succes-udgivelser og verdensturneer, og bandet er blevet kaldt et af de største bands nogensinde, og er blevet sammenlignet med både The Beatles og Take That, Foto: All vans sko lyserød Over Press 10 / 27.

I 2015 meddelte Zayn Malik, at han stoppede i bandet på grund af personlige årsager, og for at forfølge sin egen karriere som solist, De fire andre fortsatte i bandet, men vans sko lyserød i dag holder de alle pause fra gruppen for at fokusere på deres individuelle karriere, Foto: All Over Press 11 / 27 12 / 27 Historien om Little Mix minder utroligt meget om historien om One Direction, I 2011 tog Jade, Perrie, Jessie og Lee-Ann til audition hver for sig på X Factor, De blev i stedet sat sammen i en gruppe, og i modsætning til One Direction gik pigegruppen hele vejen og vandt programmet, Siden har de turneret verden rundt og udgivet flere succesfulde udgivelser..

Foto: All Over Press 13 / 27 De fire piger holder stadig sammen den dag i dag. De har senest udgivet hittet "Shout out to my ex", som ifølge flere medier handler om Perrie Edwards' forliste forlovelse med Zayn Malik fra One Direction. De to dannede par i fire år, inden han slog op med hende og fandt sammen med Gigi Hadid. Foto: All Over Press 14 / 27 Hun er kendt som en dygtig countrysanger, med flere hits på bagen. Men Carrie Underwood fik sit gennembrud i "American Idol", hvor hun i 2005 vandt programmet.

Foto: All Over Press 15 / 27 16 / 27 I dag er Carrie Underwood 33 år gammel, Hun har udgivet hits som "Just A Dream" og "Blown Away", Privat er hun vans sko lyserød gift med Mike Fisher, som hun også har en søn med, Foto: All Over Press 17 / 27 Sangen "U hang up" var i 2007 et stort hit i Danmark, Sangeren var Shayne Ward, der i 2005 vandt den britiske udgave af X Factor, Han er også senere blevet kendt som ham, der har lavet en version af danske Bryan Rices hit "No promises"..

Foto: All Over Press 18 / 27 Sådan ser Shayne Ward ud i dag, der i dag er blevet 32. Han er siden sit gennembrud som sanger også sprunget ud som skuespiller i soap-serien Coronation Street. Foto: All Over Press 19 / 27 20 / 27 Hvis vi alligevel skal se lidt på de danske stjerneskud, så er det endnu ikke lykkedes at lave en sand verdensstjerne. Det betyder dog ikke, at der ikke er nogle tidligere deltagere, der stadig laver musik. Danmarks første vinder af "X Factor" var Martin Hedegaard. Han vandt i 2008 og udgav herefter sange som "The 1" og "Show The World." Herefter blev der dog meget stille fra sangeren.

Foto: All Over Press 21 / 27 I 2015 vendte Martin pludselig tilbage, Her overraskede han alt og alle, da han optrådte under navnet "Saveus" til "P3 Guld", Siden har Saveus fået stor succes i Danmark, vans sko lyserød og til sommer spiller de ved flere festivaler, Foto: All Over Press 22 / 27 I 2008 mødte 16-årige Basim op til audition på den første sæson af X Factor i Danmark, Sangstemmen imponerede ikke synderligt, men charmen fik ham alligevel helt til kvartfinalen, Han udgav umiddelbart efter sin deltagelse sangene "Alt det jeg ville have sagt" og "Jeg vil"..

Foto: All Over Press 23 / 27 24 / 27 Basim forsatte sin sangkarriere efter programmet, og i 2009 indspillede han blandt andet en duet med Lis Sørensen, I 2014 vans sko lyserød dukkede han igen op på TV-seernes skærme, da han vandt Dansk Melodi Grand Prix med "Cliché Love Song", som han altså repræsenterede Danmark med ved Eurovision Song Contest, Det blev til en 9, plads for sangeren, der i dag er 24 år gammel, Han har også deltaget i både Vild Med Dans og Masterchef, Foto: All Over Press 25 / 27.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *