Vans Slip On Blue

Vans Slip On Blue

Vans Slip On Blue - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

(Foto: All Over) 18 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 19 / 30 20 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 21 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 22 / 30 Selena Gomez og Justin vans slip on blue Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 23 / 30 24 / 30.

Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 25 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 26 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017, (Foto: All Over) 27 / 30 28 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november vans slip on blue 2017, (Foto: All Over) 29 / 30 Selena Gomez og Justin Bieber på cykeltur i Los Angeles i begyndelsen af november 2017..

Dér havde vans slip on blue vi kantine – og ved dén port, som nu er lukket, stod der en vagt, Benny Schumann peger, mens han begejstret fortæller, hvordan Cirkusbygningen i København var indrettet, da han var ung, Den 72-årige artist har da også et helt særligt forhold til den historiske bygning.  I næsten 50 år drev hans familie Cirkus Schumann derinde, – Jeg er opvokset her, Og det, jeg har lært, har jeg lært herinde, Vi havde de bedste artister i verden, siger Benny Schumann til SE og HØR. .

Han var bare fem år, da han optrådte i Cirkusbygningen for første gang. – Det var på en pony. Dengang var det ikke usædvanligt, at børnene optrådte. Men ikke om aftenen – til eftermiddagsforestillinger, husker han. – Det var gyldne tider. Dengang kunne der sidde 2000 publikummer. Der var ikke restaurant, og sæderne var som i en biograf, lyder det om bygningen, hvor Wallmans i dag holder til. Artiklen fortsætter under billedet... Benny Schumann (Foto: Peter Grosen) Læs også Motor Mille har altid drømt om cirkus

Læs også Sara Maria vans slip on blue efter cirkuseventyret: Go’e muller Benny Schumann stak af Netop Wallmans er årsagen til, at Benny Schumann i dag er tilbage, hvor det hele begyndte, Cirkusartisten, som livet igennem har arbejdet som blandt andet klovn og tryllekunstner, medvirker således i den nye forestilling ”Entourage”, Her optræder han med sit kendte tallerkennummer – præcis som for 50 år siden.  – Som 22-årig forlod jeg Cirkus Schumann, Jeg lavede sådan set det nummer for at stikke af, siger Benny og griner..

– Min far og mor skulle skilles, og der var ballade med bygningen, der skulle rives ned, og de overvejede at holde op. Så jeg tænkte, at jeg måtte finde på noget, hvor jeg kunne klare mig selv. Så jeg stak af, inden de holdt op herinde i 1969, fortæller Schumann, som er femte generation i cirkusfamilien. Og det tog familien ikke pænt.  – De syntes ikke, det var særlig sjovt. De var ret sure, lyder det med et grin.  – Min far sagde, at jeg svigtede ham, uddyber Benny.  Men den unge mand rejste alligevel ud i verden og optrådte. 

Artiklen fortsætter under billedet.., Benny Schumann sammen med 69-årige Birthe Kjær til premieren tilbage i september, (Foto: Thomas Laursen) Læs også Morten Messerschmidt og hans Dot: Smaskforelsket på dansegulvet Læs også Sara Maria, James og Patrick: Vilde med cirkus Tilbage til rødderne vans slip on blue Ti år senere kom han tilbage til Danmark, hvor han blev gift med sin store kærlighed Marianne, og de fik to nu voksne døtre, Julia og Patricia, I 40 år har ægteparret boet i en villa i Rungsted nord for København, og tre børnebørn er også kommet til. .

Hverken børn eller børnebørn er dog fulgt i Schumanns cirkusfodspor.  Datteren Patricia er blevet skuespiller, mens børnebørnene ler lidt ad bedstefar, – De synes, det vans slip on blue er mærkeligt, siger Benny med et smil.  Det var Schumann selv, der skrev til Wallmans og spurgte, om han måtte komme og optræde som en del af årets show, Og det syntes folkene bag heldigvis var en god idé, – Det er fantastisk at være tilbage, Stemningen er utrolig god, Måske er det bygningen, som smitter af, funderer Benny..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *