Vans Sneakers

Vans Sneakers

Vans Sneakers - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Desuden skriver forfatteren, den amerikanske journalist Michael Wolff, at Melania Trump græd – og det var bestemt ikke glædestårer, Disse udtalelser er dog vans sneakers langt fra de eneste, som den amerikanske journalist kommer med i den nye bog ”Fire and Fury: Inside the Trump White House”, der allerede har fået massiv omtale både i USA og resten af verden, Og med god grund! Bogen tegner nemlig et ganske dystert billede af verdens vel nok mest magtfulde mand, der i dag - lørdag den 20, januar 2018 - har siddet i den magtfulde stol som USA's præsident i præcis ét år..

Bogen, der lige nu skaber masser af overskrifter i USA og udlandet.  Kort fortalt bliver Donald Trump beskrevet som en utilregnelig og kynisk mand, der gør lige dét, der passer ham – uden at spørge andre til råds, Desuden tegner bogen et billede af en præsident, der er både vred, kortluntet og som ikke evner at vise empati over for de mennesker, han møder, vans sneakers Selvsagt nogle foruroligende ord at bruge om USA's præsident, Spørgsmålet er, hvordan bogen og ikke mindst dens indhold skal tolkes..

Det er nemlig ingen hemmelighed, at bogens forfatter – den amerikanske journalist Michael Wolff – før har høstet kritik for sin omgang med kilder og citater, Og han er således før blevet kritiseret for at opdigte både kilder og citater, Men – som Informations anmelder skriver i sin anmeldelse af bogen – ”hvis bare halvdelen af denne udlægning stemmer overens med virkeligheden, er USA og verden virkelig på spanden”, - Udover Trumps evne til at tryllebinde medier og offentlighed med en usammenhængende ordstrøm og uhyrlige udtalelser om fjender og venner er han ifølge Wolffs kilder vans sneakers alarmerende berøvet for andre alment menneskelige karaktertræk, Han kan ikke mobilisere den mindste empati for andre mennesker, Han følger ingen etikette, Han er ude af stand til at føre en samtale, der indebærer udveksling af meninger og oplysninger, skriver Information i sin anmeldelse af bogen, der allerede er styrtet til tops på bestsellerlisterne, selv om bogen nærmest først lige har forladt trykkeriet..

- Beslutningsprocessen i Det Ovale Kontor minder om et absurdteater, hvor ingen ved, hvem der laver hvad, og ingen har en præcis defineret rolle. Resultatet, skriver Wollf, er, »at virkeligheden ganske enkelt ikke eksisterer, medmindre Trump er til stede og ytrer sin mening. Det betød, at hvis et eller andet skete, mens han var væk, var han ligeglad eller ignorerede det, lyder der videre i Informations anmeldelse. Også ekspert i amerikansk politik og redaktør på Kongressen.com, Anders Agner Pedersen, har læst uddrag af bogen, og til BT forklarer han, at han også mener, at bogens indhold kan gøre livet ekstremt surt for Donald Trump.

På samme tid fastslår Anders Agner Pedersen dog, at bogen skal læses med kritiske øjne, netop fordi at forfatteren tidligere har fået kritik for sit kildebrug, Anders Agner Pedersen forklarer til BT, at en af de mest alvorlige anklager i bogen er mødet mellem Rusland og Donald Trumps ældste søn, Donald Trump jr., i juni 2016, I bogen kalder Steve Bannon – der blev fyret fra jobbet som chefstrateg i det Hvide Hus og som er en vans sneakers af de kilder, der ikke optræder anonymt – mødet for ”forræderisk”, Russerne havde angiveligt tilbudt Trumps søn kompromitterende materiale om modkandidaten Hillary Clinton forud for præsidentvalget..

- Den mest alvorlige af de her anklager handler om Rusland, mødet med den russiske advokat, og hvad han skulle have sagt til Donald Jr. Især det faktum, at han udlægger det som helt usandsynligt, at Trump ikke har været orienteret. Det er det mest alvorlige, for det handler om den igangværende undersøgelse, hvor alvorsgraden tilskærpes, og hvis ikke Steve Bannon (Det Hvide Hus’ tidligere chefstrateg, red.) allerede har været til afhøring, så kommer han det nok, og det er ikke godt nyt for de tilbageværende, forklarer Anders Agner Pedersen til BT.

I bogen fortæller forfatteren også, hvordan Donald Trump var eddikesur under sin indsættelse i januar 2017 – blandt andet fordi en række stjerne nægtede at dukke op til indsættelsesfesten, Den nye præsident skændtes tilmed så højt og så længe med sin hustru, at hun mest af alt lignede en, der var på grænsen til tårer, skriver forfatteren i bogen, vans sneakers De fleste husker måske også videoen fra indsættelsesceremonien i januar 2017, der viste, hvordan Melania Trumps ansigtsudtryk ændrede sig markant, efter at hun havde kigget sin mand – USA’s præsident – i øjnene..

Donald Trump er bekendt ikke én, der holder sig tilbage, når han har kritiske ord i ærmet, Og derfor vans sneakers har den 71-årige præsident allerede kritiseret ”Fire and Fury: Inside the Trump White House” i meget kritiske vendinger, - Jeg har ikke godkendt nogen adgang til Det Hvide Hus (faktisk har jeg afvist ham flere gange) for forfatteren af den falske bog, Fuld af løgn, fordrejelser og kilder, der ikke eksisterer, Se på den her fyrs fortid og se, hvad der kommer til at ske med ham og sløsede Steve (Bannon, Trumps tidligere chefstrateg, red.), har Donald Trump blandt andet skrevet på sin Twitter-profil..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *