Vans Solbriller

Vans Solbriller

Vans Solbriller - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Foto: All Over 3 / 22 4 / 22 Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder, Foto: All Over 5 / 22 Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder, Foto: All Over 6 vans solbriller / 22 Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder, Foto: All Over 7 / 22 8 / 22 Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder..

Foto: All Over 9 / 22 vans solbriller Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder, Foto: All Over 10 / 22 Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder, Foto: All Over 11 / 22 12 / 22 Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder, Foto: All Over 13 / 22 Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder..

Foto: All Over 14 vans solbriller / 22 Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder, Foto: All Over 15 / 22 16 / 22 Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder, Her er det Taylor Hill, Foto: All Over 17 / 22 Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder, Her er det Taylor Hill..

Foto: All Over 18 / 22 Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder. Her er det Taylor Hill. Foto: All Over 19 / 22 20 / 22 Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder. Her er det Taylor Hill. Foto: All Over 21 / 22 Josephine Skriver var sammen med et par af de andre Victoria's Secret modeller på stranden for at få taget nye billeder.¨ Her er det Taylor Hill.

Foto: All Over 22 / 22 Topløs Josephine Skriver slanger sig på stranden - december 2016 Hun har postet en række fotos på Instagram, som får temperaturen i frostkolde Danmark til at stige adskillige grader, Der er billeder af den danske skønhed i farvestrålende bikini i vandet, i en sort bikini og cap i vandkanten, og på det frækkeste af billederne bader Josephine topløs under en bruser i junglen - WAUW! Læs også Skriver rekord: Josephine sætter dansk milepæl Det er ikke så mærkeligt, at Josephine Skriver med kæmpe margin er klart den største dansker på Instagram med vans solbriller 3,7 millioner følgere..

Det er blot lidt over tre måneder siden, at hun rundede tre millioner følgere på det sociale medie, men med de billeder, hun poster, er det ikke mærkeligt, at hun gang på gang Skriver (undskyld) rekord. Læs også Dejlige Josephine Skriver på strandtur Den 23-årige model debuterede som model for Victoria's Secret i 2011 og har siden ikke kigget sig tilbage. Se de dejlige billeder af Josephine på Maldiverne herunder: Vegas Maldives Et opslag delt af Josephine Skriver (@josephineskriver) den 21. Mar 2017 kl. 5:49 PDT

always reppin #raidernation Et opslag delt af Josephine Skriver (@josephineskriver) den 22, Mar 2017 kl, 5:02 PDT it was all just a hairstyle trick!bye maldives, Et opslag delt af Josephine Skriver (@josephineskriver) den 23, vans solbriller Mar 2017 kl, 10:40 PDT jungle shower, Et opslag delt af Josephine Skriver (@josephineskriver) den 22, Mar 2017 kl, 6:46 PDT Læs mere om Josephine Skriver.

På albummet kan man nemlig blandt andet finde nummeret "F*** vans solbriller Jeg Er Forelsket", En sang, der handler om, hvordan sangeren blev blæst fuldstændigt bagover af kærligheden, selvom han havde indstillet sig på, at han måske allerede havde fået sin bid af kagen, - Da jeg mødte Julie (Teglhus, red.) var jeg vist 32 eller 33 år, og jeg kunne godt nogle gange gå og tænke at okay, måske havde jeg oplevet den der store kærlighed, og at grundlaget ville være et andet, hvis jeg mødte en pige igen, men at det nok også kunne blive godt, Man kan jo godt blive fascineret og betaget af andre mennesker uden at blive smaskforelsket, fortæller Rasmus Seebach ærligt..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *