Vans Tilbud

Vans Tilbud

Vans Tilbud - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

LOS ANGELES/SE og HØR: Nogle skeletter skal bare blive i skabet, Det mener Jason Priestley, der i en dekade spillede Brandon Walsh i den legendariske TV-serie, 'Beverly Hills, 90210', Her 25 år efter det første afsnit blev sendt, valgte Tori Spelling nemlig at afsløre, at hun havde haft en hed romance med Priestley, - Det var en sommer-romance og efterfølgende forblev vi venner, sagde Tori Spelling, Men gode venner er de nok ikke lige nu, vans tilbud I hvert fald tweetede Jason kort efter, at det ikke ragede nogen..

- Det gider jeg ikke kommentere, det rager igen, skrev Priestley, Det sjove er dog, vans tilbud at Brandon og Donna da heller aldrig havde en romance på skærmen - på trods af at alle nærmest nåede at bolle på kryds og tværs, Læs også Sådan ser 90210-stjernerne ud i dag Læs mere om Jason Priestley Tori Spelling.

De store stjerner og de kongelige har en del til fælles, når det kommer til at have pressens opmærksomhed konstant, eksklusive fester, mange penge og meget meget mere, Nogle kongelige har også kendte, der ligner dem i en vans tilbud sådan grad, at de kan kaldes deres dobbeltgængere – eller de kunne se ud som om, de var søskende – eller stjernerne er i hvert fald dem, som burde spille de kongelige, hvis der skulle laves en film om de royale, Mange synes, at den nordirske skuespiller Jamie Dornan, der især er kendt fra ”Fifty Shades of Grey” har ret så mange træk til fælles med den svenske prins Carl Philip, Og mange på sociale medier som twitter og instagram kommenterer på den slående lighed..

Læs også Harry Styles' dobbeltgænger er en dansk pige! Der er også folk, der mener, at den spanske dronning Letizia ligner den britiske sanger Cheryl Fernandez-Versini, og selv vores danske kronprins Frederik har en dobbeltgænger eller ekstra bror i skuespilleren Martin Sheen. Se de kendte og kongelige her i galleriet og døm selv, om du synes, at de ligner hinanden. Kendte ligner kongelige Charlene af Monaco og Charlize Theron 1 / 6 Prins Carl Philip af Sverige og Jamie Dornan. (Foto: All Over)

All Over 2 / 6 Dronning Letizia af Spanien og Cheryl Fernandez-Varsini, (Foto: All Over) All Over vans tilbud 3 / 6 4 / 6 Martin Sheen og kronprins Frederik, (Foto: All Over) All Over 5 / 6 Olivia Palermo og dronning Raina af Jordan, (Foto: All Over) All Over 6 / 6 Kendte ligner kongelige Læs mere om Jamie Dornan Prins Carl Philip af Sverige.

For ti måneder siden fødte skuespilleren sin lille datter Valentina, der er en tro kopi af sin flotte mor. Det er hendes første barn, og selvom det kun er få uger siden, hun meddelte, at hende og barnets far er gået fra hinanden, så var der ingen forgrædte øjne. Hun var forlovet med rigmanden François-Henri Pinaul, der er far til Valentina. Han boede i Paris, mens Salma boede i Los Angeles. Samtidig er han kendt for at arbejde 12 timer i døgnet, og det blev til sidst for meget for hende, så brylluppet er aflyst.

"Vi har miss Sunshine, og så har vi miss Gråvejr", Sådan lød dansedommer Allan Tornsbergs smædekommentar henvendt mod henholdsvis vans tilbud Cecilie Hother og Christina Hembo efter aftenens pasodoble-dobbel, Læs også: Vil se Claudias krop Her dansede Hother og Hembo over for hinanden i den fælles pardans, og Tornsberg mente åbenbart, at der var stor forskel mellem de 2 gange CH, - Jamen vi fattede ikke engang, hvad han mente, lød det forvirret fra Christina Hembos dansepartner Thomas Evers Poulsen efter showet, Men selv om Thomas ikke fik fat i Tornsbergs sviner, var der intet at tage fejl af for seerne, Allans ord var hårdere end normalt, Den blonde dommer forsøgte dog at glatte ud efter showet, Læs også: Kessler klar til dans - Det var slet ikke sådan ment, for egentlig var det ment dårligt til dem begge 2, Det er hverken godt at være miss Synshine eller miss Gråvejr i en pasodoble, Der skal man være miss Tordenvejr, forsvarede dommeren sig, Tornsberg gav da også 9 point til Hother og Hembos fællesdans, og det sendte begge par direkte videre.., Til trods for dommer og danser ikke forstod hinanden..

Når der I næste weekend er inviteret til fest til fordel for velgørenheds-organisationen Sentabale I London, så kommer der også en lille blondine med store forventninger, Chelsy Davy, I al hemmelighed går hun nemlig og håber på at blive genforenet med sin prins, som vitterligt er en prins, nemlig Harry, Han er vært ved festen i kraft af, at han står bag Sentabale, der vans tilbud støtter forældreløse og andre sårbare børn i Lesotho, Den 23-årige Chelsy har fortalt venner, at hun glæder sig helt vildt til festen, fordi hun ved, at Harry også er der, skriver Daily Mail, På det seneste er hun ellers blevet sat i forbindelse med en ny mand, Dan Philipson, men han er ikke inviteret, - Chelsy kommer sammen en flok veninder, Dan er ikke inviteret, og hun håber at kunne få lidt kvalitetstid sammen med Harry, Det første gang længe, at de kommer til at se hinanden, Hun har tilstået, at hun gerne vil have ham tilbage, men er bange for, at han måske er kommet videre i sit liv, siger en kilde til avisen..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *