Vans Tøj

Vans Tøj

Vans Tøj - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Sidste gang Lady Gaga udgav ny musik var i 2016, da hun udgav albummet "Joanne".  Nyheden om, at Lady Gaga tager en pause fra musikken, kom i Toronto, da hun havde premiere på  Netflix-dokumentaren "Gaga: Five Foot Two", I den nye dokumentarfilm kom vi helt tæt på Lady Gagas liv. Man kom blandt andet helt tæt på hendes forberedelser til  det store halvlegsshow ved Super Bowl tidligere på året, Samtidig fulgte man hendes besøg hos en læge, vans tøj hvor Lady Gaga skal have hjælp til nogle af alle de ting, hun slås med..

Lady Gaga er kendt for at tale åbent om berømmelsen, kærestesorger og kroniske smerter,  men sidste år fortalte hun en stor hemmelighed, som hun har holdt for sig selv i mange år, Under et følelsesladet besøg på et herberg for hjemløse teenagere i New York åbnede den kontroversielle popsangerinde op og fortalte de unge om en af de ting, hun kæmper med i hverdagen, - Jeg lider af en psykisk sygdom, og det påvirker mig hver eneste vans tøj dag,  fortalte Lady Gaga ifølge NBC Today, der var med under besøget..

- Jeg lider af PTSD (posttraumatisk stress syndrom, red.), Jeg har aldrig fortalt det til nogen, Men det gør jeg nu,  sagde hun i det efterfølgende interview med tv-stationen, Du kan se billeder af nogle af Gagas vildeste øjeblikke i galleriet herunder Lady Gagas vildeste øjeblikke En af Lady Gagas mest karakteristiske frisurer er sløjfen, der er lavet af hår – et look, hun viste sig i det meste af 2009, Foto: AOP 1 / 15 Stefani Joanne Angelina Germanotta er Lady Gagas rigtige navn, og hun er født vans tøj og opvokset i New York, Allerede som ung spillede hun teater, så lysten til at optræde har altid været der..

Foto: AOP 2 / 15 Er det ikke? Til MTV Video Music Awards i 2011 dukkede Lady Gaga op som sit mandlige alter ego Jo Calderone. Foto: AOP 3 / 15 4 / 15 Foto: AOP 5 / 15 Endnu et boblende look. I 2013 troppede hun op til festival i en kjole med indbygget boblemaskine, Foto: AOP 6 / 15 Lady Gaga skulle angiveligt have brudt forlovelsen med Taylor Kinney. Foto: AOP 7 / 15 8 / 15 Lady Gaga kræver alles opmærksomhed – også når hun ankommer på den røde løber. I 2013 var hun højt til hest til American Music Awards.

Foto: AOP 9 / 15 Til Grammy Awards i 2011 blev hun båret ind i et gigantisk æg, Foto: AOP 10 / 15 Der bliver ikke sparet på noget, når det gælder hitmagerens scenekostumer, Her er hun på scenen i 2010 under sin ”Monster Ball Tour”, Foto: AOP 11 / 15 12 / 15 Ligesom David Bowie, der desværre døde i januar, er Lady Gaga en musikalsk ener, Derfor var det kun oplagt, at sangeren hyldede sit afdøde idol til dette års Grammy Awards, Foto: AOP 13 / 15 ”Poker Face”-stjernen kan også sagtens være klassisk Hollywoodskønhed, når hun er i humør til det, Her er hun sammen med sin forlovede Taylor Kinney til årets Oscar-uddeling, vans tøj hvor hun var nomineret i kategorien ”Best Original Song” for ”Til It Happens to You”..

Foto: AOP 14 / 15 Lady Gaga vakte stor opsigt, da hun i 2010 var til MTV Video Music Awards. Både hendes hat, taske, kjole og sko var lavet af råt oksekød. – Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle bede Cher om at holde min kødtaske, sagde sangeren på scenen, da hun modtog prisen for årets musikvideo. Foto: AOP 15 / 15 Lady Gagas vildeste øjeblikke Læs mere om Lady Gaga

Når "Madmagasinet" til efteråret vender tilbage på DR1, så bliver det uden Mette Frisk ved røret, Programmet får nemlig en ny kvindelig vært, når Tina Müller skal hjælper danskerne igennem fødevarejunglen.  Det betyder dog ikke, at vi må vinke farvel til Tina Müller, når der er sport på DR, Hun kommer nemlig både til at være på DR Sporten og på "Madmagasinet".  - Jeg ser virkelig frem til at blive vært på "Madmagasinet", som for mig er et program, hvor jeg får mulighed for at gå i dybden og bygge programmet op på en anden måde, end når jeg laver live-tv på Sporten – og den kombination glæde jeg mig meget til, Jeg har selv fulgt med i "Madmagasinet", og jeg kan godt lide, at programmet på undersøgende vis gør os danskere klogere på madvarer og sundhed samtidig med, at man som vans tøj seer er underholdt, fortæller Tina Müller til DR..

Læs også Tina Müller overrasker: Siger alligevel ja til Århus Både "Madmagasinet" og DR Sporten vil i fremtiden blive produceret fra Aarhus, og det var i første omgang ikke meningen, at Tina Müller skulle med til den jyske hovedstad.  - Jeg har besluttet at takke nej til at tage med til Aarhus, Jeg har mærket efter og fundet frem til, hvad der vil fungere bedst for mig, og det er ikke at tage med DR Sporten til Aarhus, fortalte vans tøj Tina sidste år til BT.  I maj i år havde tonen så fået en anden lyd, da Tina meddelte på Facebook, at hun alligevel valgte at flytte til Aarhus..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *