Vans Van Gogh

Vans Van Gogh

Vans Van Gogh - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

Der er ingen tvivl om, at Mathew Knowles vil gøre meget for sine døtre og deres karrierer, Nu håber vi bare, at Destiny's Child rent faktisk kommer til at lave vans van gogh ny musik! Ville du tage til en Destiny's Child-koncert i dag? Læs mere om Beyoncé Michelle Williams.

Kronprinsessens veninde forstår at komme i den australske sladderpresse, Forleden blev hun smidt ud fra den årlige firmafest for radiostationen SAFM, hvor hun selv arbejder som radiovært, - En flok vans van gogh af os blev bedt om at smutte og blev fortalt `at festen var forbi´, Der var et par mennesker, der blev ubehagelige, og så blev vi alle sammen bedt om at forlade festen, siger en af de tilstedeværende ifølge Ekstra Bladet, Efter den bratte afslutning på festlighederne opdagede Amber Petty, at hun havde glemt sin håndtaske indenfor, men dørmanden ville under ingen omstændigheder lukke den skandaleramte Amber ind igen..

- Han så meget sort-hvidt på det, Jeg blev nødt til at komme tilbage næste dag for at hente den, skriver hun på sin blog, Her og Nu har i denne uge berettet om, hvordan Ambers forhold til Mary har været dyrt for den blonde veninde, Det har helt sikkert haft sine fordele for hende, men det har også vans van gogh haft en masse omkostninger at have royale forbindelser, Læs mere om Kronprinsesse Mary.

Sangerinden Rosa Skotte, der er bedst kendt for sin deltagelse i TV-programmet "Voice - Danmarks største stemme", har aldrig været bange for at lege med sit udseende. Faktisk plejer frøken Skottes mantra at være, jo vildere des bedre. Læs også: Voice-Lene: Kamp om sex i showet Og nu har hun gjort det igen. I dag uploadede den normalt så blonde pige et billede af sig selv med sin nye frisure. Læs også: L.O.C.: Hed flirt med ung blondine - New Hair! ? Det Rykker! Tak til Salon Inside, skrev hun om de nye pink-totter på Facebook.

26-årige Julie Ølgaard er nærmest allergisk overfor gyserfilm, det afslører hun i Euroman, - Som lille var jeg ligeglad, men i dag kan jeg ikke høre om en uhyggelig film, uden at jeg tror, der står en mand bag badeforhænget, siger Julie til mandebladet, vans van gogh Skuespilleren fremhæver især gyseren "Ondskabets Hotel", - Tænk, at menneskets hjerne kan udtænke så onde ting, funderer skuespilleren, som selv har medvirket i flere vaskeægte gysere, - Da jeg var med i "Kollegiet", skulle vi optage i et hus, hvor der tidligere havde været halvt kollegium, halvt plejehjem med kapel i kælderen, Hvis vi skulle på toilettet, måtte vi gå hele vejen ned i kapellet, hvor der var et wc, der virkede, Kapellet havde store tunge døre, og der var sort af mørke, Der tænkte jeg: Hvis den dør smækker i, så er jeg færdig, fortæller Julie, Udover "Kollegiet" spillede Julie Ølgaard også med i den danske gyser "Midsommer" fra 2003..

Der er nok de færreste mænd, der ville protestere, hvis den danske bikini-model Nina Agdal ragede lidt på dem. Men det er nu ikke en mand, den danske frækkert hygger sig med på det billede, hun selv har lagt op på Instagram. Her sidder Nina med et saligt smil på læben og tager en smuk, ukendt kvinde på brysterne. Nyd Nina Agdal: Helt nøgen "En af de bedste. Savner dig @lbeeezzy", skriver den smukke model i en kommentar til billedet. Nina Agdal har netop været i Danmark for at tilbringe tid med venner og familie, og er nu på vej tilbage mod USA, hvor hun bor.

Helle Bekhøjs selvmord 9, december er ikke bare vans van gogh noget man kommer over og kan glemme, Slet ikke for hendes mand Johnny Hansen, der gennem julen virkelig har gået en svær tid igennem, Sorgen og savnet er så stort og hårdt for ham, at han har besluttet sig til ikke at spille sammen med sit orkester foreløbig, I aften skulle Johnny Hansen og Kandis have spillet i Hundested Hallen, hvor GDV Hundested Folkedansere ellers arrangerer og inviterer til stort hal-bal, - Men Kandis og Johnny har besluttet ud fra den nuværende situation at aflyse arrangementet, siger bandets manager Rigo Nielsen til Ekstra Bladet, I stedet må de 450 Kandis-fans, der havde købt billet til arrangementet, tage til takke med et andet populært danseband, Blue Hawaii..

Det bliver den 21-årige Basim Moujahid, der skal repræsentere Danmark, når det store Eurovision i maj afholdes i København, Læs også: Basim efter sejr: Det er surrealistisk Det står klart, efter at den tidligere X Factor-deltager blev stemt helt til tops ved det danske melodi grand prix i Odense lørdag aften, Her deltog han med sangen "Cliche Love Song", som han selv har skrevet tekst og musik til i samarbejde med Lasse Lindorff, Kim Nowak-Zorde og Daniel Fält, Det er første gang, at Basim medvirker i grand prixet, I 2008 kom han første gang på danskernes læber, da han charmerede og sang sig hele vejen til kvartfinalen i X Factor, Siden har han udgivet to album og en EP, og har også medvirket i underholdningsshowet Vild med dans, Ved grand prix-showet lørdag aften blev feltet på 10 efter seernes og fagjuryens stemmer, der talte 50/ 50, skåret ned til tre, Her gik vans van gogh Basim videre sammen med Rebekka Thornbech, der stillede op med nummeret "Your Lies" og Michael Rune, der havde sangerinden Natascha Bessez med på nummeret "Wanna Be Loved", Læs også: Se Basims nye frisure Læs også: Efter hård tid: Nu smiler Basim igen Men da de tre finalister havde sunget igen, var det Basim, der fik flest stemmer, og dermed kan han kalde sig vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2014, - Vil du ikke lige nive mig i armen, sagde en paf Basim fra scenen til værtinden Louise Wolff, - Det er bare for sindssygt, sagde han, før han endnu en gang sang vinderhittet i Arena Fyn i Odense, Fagjuryen, der vurderede de 10 danske bidrag, bestod i år af Søs Fenger, Mick "Cutfather" Hedin Hansen, Lars "Chief One" Pedersen, Camille Jones og Jørgen de Mylius, De var alle enige om at give Basims "Cliche Love Song" maksimum point, Der var samtidig hele 15 ud af 30 point at hente fra seerne, og det gjorde udslaget, Den 6, og 8, maj er der semifinaler i Eurovision, men som vinder af sidste års show, hvor Emmelie de Forest tog trofæet med "Only Teardrops", er Danmark direkte kvalificeret til finalen, der finder sted den 10, maj i B&W Hallerne i København, /ritzau/.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *