Yeezy Clothing

Yeezy Clothing

Yeezy Clothing - Find emne til din stil, op til 50% rabat. Køb nu.

- De andre "Paradise"-fyre kommer i det her tilfælde til at ligne et par forfrosne skoledrenge med deres oversizede badeshorts, skrev Modepolitiet tilbage i november, Du kan høre Mathias fortælle mere om sin forkærlighed for Speedos i videoen herunder Artiklen fortsætter efter videoen Mathias har ligesom flere af de andre på årets "Paradise Hotel" fundet kærligheden, Han er nemlig blevet kæreste yeezy clothing med Trine Skjollander, der også er en del af startcastet i årets sæson.  - Da jeg kom hjem, der fandt jeg ud af, at være sammen med hende, det kunne jeg godt lide, Jeg kunne godt mærke, at jeg savnede Trine, fortalte Mathias ved premieren på "Paradise Hotel" i sidste uge. .

Se SE og HØRs interview med Mathias og Trine herunder Se ALLE billederne fra "Paradise Hotel"-premieren herunder Paradise Hotel-premiere 2018 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 1 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 2 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas yeezy clothing Laursen 3 / 86 4 / 86.

Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 5 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 6 / 86 Der var masser af gæster yeezy clothing på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 7 / 86 8 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 9 / 86.

Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere. Foto: Thomas Laursen 10 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere. Foto: Thomas Laursen 11 / 86 12 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere. Foto: Thomas Laursen 13 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere. Foto: Thomas Laursen 14 / 86

Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 15 / 86 16 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 17 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 18 / yeezy clothing 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 19 / 86 20 / 86.

Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere. Foto: Thomas Laursen 21 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere. Foto: Thomas Laursen 22 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere. Foto: Thomas Laursen 23 / 86 24 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere. Foto: Thomas Laursen 25 / 86

Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 26 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 27 / 86 28 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 29 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas yeezy clothing Laursen 30 / 86.

Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 31 / 86 32 / 86 yeezy clothing Der var masser af gæster på den røde løber ved årets "Paradise Hotel"-premiere, Foto: Thomas Laursen 33 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber, da der var premiere på årets udgave af "Paradise Hotel", Foto: Thomas Laursen 34 / 86 Der var masser af gæster på den røde løber, da der var premiere på årets udgave af "Paradise Hotel"..


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *